Author Topic: Uslužbenci hotela Spletni simbol 67. del.  (Read 51005 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Uslužbenci hotela Spletni simbol 67. del.
« Reply #315 on: October 13, 2020, 12:01:41 PM »
Uf, ja, ta način bi bil tudi zame.
Nisem sicer ravno zajček, ampak imam zelo nizek prag bolečine in potem miže piskam na stolu, še preden mi iglo zapičijo v žilo. Pa sklenina tudi trpi.
Ampak potem vedno stegnem vrat in pogledam epruveto.  :D

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #316 on: October 13, 2020, 12:08:55 PM »
Uf, ja, ta način bi bil tudi zame.
Nisem sicer ravno zajček, ampak imam zelo nizek prag bolečine in potem miže piskam na stolu, še preden mi iglo zapičijo v žilo. Pa sklenina tudi trpi.
Ampak potem vedno stegnem vrat in pogledam epruveto.  :D

Saj sama sploh ne vem česa se bojim, ker bolečine od vboda ne...sem pa že parkrat skoraj omedlela, so morali okno odpirati, noge dajati gor, vodo s sladkorjem...no in sem bila ok...bolj gre za strah, pred tem, da bom omedlela.
In še to se mi pojavlja zdaj zadnji 2 leti, prej sem bila pogumni zajček ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #317 on: October 13, 2020, 12:37:02 PM »
Uf, ja, to se zna z leti spreminjati.
Nikjer ne piše, da čez dve leti ne bom tudi jaz omedlevala.
Jaz sem npr. pred cca 18. letom nikoli nisem bala višine. Potem se mi je enkrat nepričakovano zavrtelo na vrtiljaku in po tistem je vse drugače.
Ne razumem, zakaj sprememba, ampak pač tako je. Že čez balkon (1. nadstr.) težko rjuhe stresem, ne da bi me ščemelo po telesu.
Ne kapiram, kaj se mi je takrat zgodilo v možganih, ker sem isti dan bila na istem vrtiljaku že večkrat, potem pa v nekem trenutku čudna vrtoglavica.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #318 on: October 13, 2020, 01:54:05 PM »
Jaz sem npr. pred cca 18. letom nikoli nisem bala višine. Potem se mi je enkrat nepričakovano zavrtelo na vrtiljaku in po tistem je vse drugače.
Ne razumem, zakaj sprememba, ampak pač tako je. Že čez balkon (1. nadstr.) težko rjuhe stresem, ne da bi me ščemelo po telesu.
Ne kapiram, kaj se mi je takrat zgodilo v možganih, ker sem isti dan bila na istem vrtiljaku že večkrat, potem pa v nekem trenutku čudna vrtoglavica.

No, evo pri meni isto to z višino, samo pri 27-ih letih.
Sem se s sedežnico peljala na Vitranc, že milijonkrat prej seveda, tudi ta isti dan že naredila nekaj voženj, kar naenkrat me je na eni vožnji panika glede višine, sem se vsa tresla, komaj dočakala konec vožnje. Od takrat imam težave, niti ne toliko z višino, bolj z odprtim prostorom, to da si nekje, kjer ne moreš stopiti na trdna tla. Zanimivo, da tega strahu, hvalabogu, nimam na avionu in tudi na Eiflovem stolpu npr. nisem imela težav, ali v Kanadi na CN Towerju, nič...Ne spraviš me pa npr na Prosti pad v Gardalandu, sem šla na tistega otroškega in cvilila samo jaz, otroci so me pa debelo gledali :o
Ali ko sem šla na Nanos, kjer se vse odpre, po vseh 4-ih sem lezla nazaj dol, ja dol, ne gor ::)
Mal sem čudna :o
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #319 on: October 13, 2020, 03:08:52 PM »

No, evo pri meni isto to z višino, samo pri 27-ih letih.
Sem se s sedežnico peljala na Vitranc, že milijonkrat prej seveda, tudi ta isti dan že naredila nekaj voženj, kar naenkrat me je na eni vožnji panika glede višine, sem se vsa tresla, komaj dočakala konec vožnje. Od takrat imam težave, niti ne toliko z višino, bolj z odprtim prostorom, to da si nekje, kjer ne moreš stopiti na trdna tla. Zanimivo, da tega strahu, hvalabogu, nimam na avionu in tudi na Eiflovem stolpu npr. nisem imela težav, ali v Kanadi na CN Towerju, nič...Ne spraviš me pa npr na Prosti pad v Gardalandu, sem šla na tistega otroškega in cvilila samo jaz, otroci so me pa debelo gledali :o
Ali ko sem šla na Nanos, kjer se vse odpre, po vseh 4-ih sem lezla nazaj dol, ja dol, ne gor ::)
Mal sem čudna :o

No na prosti pad v Gardaland me ne spraviš za noben denar. Na nobeno tako stvar, kjer je fora v tem, da se ti čim bolj meša od groze.
Z Nanosa grem lepo po dveh, to mi ni panike. Če bi bil pred mano prepad, bi bila druga pesem. Mogoče bi pognala dodatni nogi za po vseh šestih.
Kadar sanjam, da kje padam ali sem nekje dvignjena nad pobočjem, se večkrat zbudim z bolečinami v nogah. Bolečine izginejo takoj, ko se zavem, da sem lepo prizemljena na pojstli.
Včasih se tudi nalašč zbudim, samo zato, da me neha sanjsko boleti.
Najbrž sem čudna tudi jaz. :o

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #320 on: October 13, 2020, 07:28:11 PM »
Višina tudi ni moja prijateljica....
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #321 on: October 13, 2020, 08:23:37 PM »
Jst pa čisti odvisnik od adrenalinskih športov, hehehe. Me takoj povsod spraviš. Na prostem padu v Gardalandu sem bila ene 10x zapored v istem dnevu, haha.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #322 on: October 14, 2020, 06:28:54 AM »
Dan.
Saj bo ...
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #323 on: October 14, 2020, 09:02:47 PM »
Vzgojiteljica moje vnučke ima korono :'(

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #324 on: October 14, 2020, 09:08:01 PM »
Sanjalka, ne skrbi. Otroci to veliko hitreje in lažje prebolijo. Vse bo ok.  :-*
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #325 on: October 14, 2020, 09:12:41 PM »
Ne, saj me sploh ne skrbi, ker vnučka ni bila v stiku z njo, nazadnje je bila v stiku 10 dni nazaj. Prejšnji teden je bila vnučka  doma, ker je kašljala in kihala. No saj mogoče je bila pa tudi ona že okužena?

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #326 on: October 14, 2020, 09:14:21 PM »
Malo me edino skrbi, ker je bila danes v stiku z mojimi starši.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #327 on: October 14, 2020, 09:14:51 PM »
Oh ... Misliš? Čeprav ja, vse je že mogoče ... Če je že prebolela, potem ni panike za svoje starše. To ne skrbi.
9ZK 674

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #328 on: October 14, 2020, 09:20:00 PM »
Hvala Saša, upam na vse najboljše. Zanimivo pa je to, da otroci normalno hodijo v vrtec, ni nobene karantene.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #329 on: October 14, 2020, 10:57:41 PM »
Tudi od mojga tamalga učiteljica korono, otroci normalno v šolo. Pri nas je bilo rečeno ker je kao nosila masko in niso bili v bližnjem stiku z njo. Čeprav je potem tamal rekel, da niti slučajno ni nosila maske, razdalje pa tudi ni držala. Tako da evo en teden je skoraj mimo od kar so bili zadnjič z njo, še en teden pa bom mirna. Sem pa vesela po svoje da je šolanje na daljavo spet.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/