Evo Pika..
Postavila sem razlicna vprašanja, da bi dobila bolj podrobno sliko...
Najprej kaj ti lahko naredis da se zadeva s to osebo uredi.
URADNIK-SOVRAZNIK-LJUBICA-NEIZKRENOST-HREPENENJE
Nebi rekla, da sodnik pomeni, da ga daš na sodišče, ampak ker pravis da je oseba motena, da se z njo ne da pogovoriti...in da tudi strogost ne pomaga, mogoce nimas druge izbire.
Hecam se...ne mislim resno.
Sodnik lepo kaze na to, da si v dilemi kaj narediti, kako se odlociti, kako ukrepati.
Tehnica zadaj ma zavezane oci, kar pomeni, da ne vidi ne izhoda in ne tega kaj narediti, kako se odlociti...
Lahko bi sla se bolj v podrobnosti, ampak tako ali tako sama ves kako se pocutis.
Zactiti se, skrbno cuvaj vse svoje misli in bodi na preži kaj ta oseba dela. Bodi previdna na vsakem koraku...
Nekako mi SPET daje obcutek da je bolj smiselno kakorkoli neukrepati in sami biti pazljiv, in se zascititi.
Vse karte so karte neukrepanja...
Oseba s katero si v "borbi", hmmm, kako naj recem...
Tako bom rekla, ozracje je precej napeto ja. Mogoce bi bilo smiselno malo pobrskat vase.
S tem ne mislim da si ti kriva, pac pa razlog da je prislo do takega napetega ozracja med vama.
To prepuscam tebi...
Kot da si se zapletla nepremisljena in sedaj ni moznosti izhoda...
Ker mi ta vpogled kaj ti lahko naredis, ni dal primernega odgovora, ker kot sama vidis, so karte res vse v smislu neukrepanja...sem se pogledala kako se bo stvar s to osebo razpletla.
Padle so karte OTROK-POT-NESREČA-BOLEZEN - PISMO
Po teh kartah sodeč se odločiš za "pot" (pobeg) odides iz tega odnosa, od te osebe, kar te bo precej psihicno unicilo.
Situacija zna bit zaradi tega precej "jebena", na to se kar pripravi, ce se odlocis ta tak korak.
Pomoci ne pricakuj od drugih...tukaj se bos mogla znajti sama.
Zadnja karta je pozitivna in po vsem tem kaosu in zapletih, bi lahko rekla, da ti na koncu le uspe se izvlect iz tega, kljub oviram, ki so in bodo na poti.
Pika, vso sreco...neglede na vse se osredotoci na konec in ne obupat.