Men je pa tu predvsem v uč padlo hiša in uradnik na zacetku...kateri še sledi neprilika.
Neprilika so itak težave...uradnik (se pravi oseba, ki je poglavitna za ta sestanek) in hiša
Te karte bi vsekakor lahko kazale na tezave uradnika doma...pac v tem primeru ostaja doma zaradi bolezni.
Denar...tudi karta v tem primeru lahko govori o tem, da je nekaj ostalo nedokoncano(stvari ki so napol v skrinji, napol zunaj) lahko bi rekli celo nedoreceno, in skrito (zavese) in nekaj v zraku (tista vreca ki lebdi v zraku)... Vsekakor se pa to tice teme z denarjem, ki so Pika zate najbolj pomembna tema...in ravno to je ostalo "v luftu" in za enkrat "še skrito"... poleg tega pa še je v tebi velimo dvomov (črnina za zavesami).
Golob oz. pismo ti pa na koncu sporoca, da kjub tezavam in oviram ki so prisotne zdejle, pride do sestanka... In kak bo rezultat je pa lepo napisala Maja.
Hvala, punce drage, šele zdaj lahko v miru odgovarjam.
Res je, veliko je dvomov, tudi glede tematike, ki jo želim načeti na sestanku, pa tudi, ali je to res to, kar si želim...
Načeloma ni, vendar je corona naredila svoje tudi pri meni, da o drugih okoliščinah ne govorim...
Možnosti, da dobim to, po kar bom šla na sestanek, so majhne. Pravijo, da nične.
Ker pa nimam česa izgubiti, bom vseeno poskusila.
Neprilika bi pa mogoče lahko kazala tudi na težave, v katerih sem se znašla jaz. Ugibam.
Na sestanek grem reševat te svoje težave, zaradi katerih sem pripravljena tudi na večji kompromis.
Predlagala bom več rešitev. Glede na karte pa res upam, da bo vsaj na kaj od tega oseba pristala, mogoče bo ponudila kak svoj predlog, predvsem se želim pa finančno boljše pokriti.