Majčica...torej, kako bo zate v službi po vrnitvi iz bolniške... precej boš zaprta, zamišljena, nedostopna... Težko se ti bo navaditi nazaj na delo, na vse nazaj...zna biti precej stresno zate..
kakšen bo vajin odnos/sodelovanje z novo nadrejeno...
Tukaj se lepo vidi, da osebi ne zaupaš in ji tudi ne boš...ampak to še ne pomeni, da nebi morale dobro sodelovat...zna biti, da boš kar presenečena nad njo v pozitivnem smislu.
Tukaj mi predvsem v uč pade še ena ženska oseba, ki te zna zmesti...po mojem v kakem smislu obrekovanja, ali celo razdiranja vajinega odnosa z nadrejeno.
Ta ena oseba se bo hotela potisnit na tvoje mesto, zato bodi pazljiva na ženske v tvoji bližini, sploh tiste, ki bodo do tebe prijazne.
Svoje mišljenje skrbno čuvaj...
Vse dobro Maja
Hvala ti.
Pričakujem, da bo malo čudno. Zlasti se ne veselim tistih vprašanj, za katere je vseeno, če se jih nikoli ne vpraša:
Oooo, a si nazaj? Ja, očitno. Ne, ni me še, kje me vidiš? ???
A si se spočila?

Itd.
Ja, ta nova šefica je pa z vsemi pokvarjenimi žavbami namazana ... V podjetje je prišla prek močnih vez, takoj povedala, da ni zato tam, da dela - ampak zelo dobro pa dela eno stvar, zdraho. Ne bom se pustila, ustaviti jo imam namen takoj, ko bodo besede presegle okvir delovnega procesa. Morda preseneti, vedno puščam odprto možnost, da ljudje vendarle niso pokvarjeni.
Morda se bo pa nekdanja nadrejena, ki sedaj opravlja moje delo, želela ustoličiti namesto mene. Niti ne bi rekla, da se bi temu kaj upirala, nekako mi je v tem času za marsikaj postalo vseeno. Bom pa dobila drugo delo. Ali pa pomoč. Naj se grebejo, za vse je dovolj.
Se strinjam glede mišljenja in komentarjev, imam na piki nekaj oseb, ki bi znale mešati drek, pa ne samo znotraj naše enote.