NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Če je kdo pri volji za karte ... Prosim eno za oktober.
Quote from: Azeleja on October 01, 2023, 10:59:19 AMČe je kdo pri volji za karte ... Prosim eno za oktober.OTROK: nov začetek, nosečnost, novost, pozitivna sprememba, nova odgovornost, negovanje, nezrelost, otročje vedenje.
Maja, še boš pri volji kaj ?Jaz bi imela vpogled za oktober...za določeno področje.Hvala
Quote from: Gloria82 on October 06, 2023, 06:19:11 PMMaja, še boš pri volji kaj ?Jaz bi imela vpogled za oktober...za določeno področje.Hvala Neiskrenost sem izvlekla. Paziiiii!
Maja, če boš pri volji, bi še te prosila za karto za mesec november...prav tako za to določeno področje, kot je bila v tem mesecu "karta neiskrenosti". Hvala ti.
Quote from: Gloria82 on October 28, 2023, 09:11:18 AMMaja, če boš pri volji, bi še te prosila za karto za mesec november...prav tako za to določeno področje, kot je bila v tem mesecu "karta neiskrenosti". Hvala ti.Vdova. Ni videti, da bi se kaj premaknilo. Morda bi bilo za premisliti, če morda ne bi ubrala drugačne poti.