NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Juhuuu...jaz bi Določen odnos...kako kaže.Tenkjuuu
Quote from: Maja on April 18, 2024, 09:10:10 AMDanes nudimo: vpogled iz ciganskih kart.Tudi jaz bi, a je bodočnost v novi strategiji?
Danes nudimo: vpogled iz ciganskih kart.
Zakaj me starejša moška oseba ignorira?Kaj je problem oz zakaj je tak do mene?
Quote from: Azeleja on April 19, 2024, 09:50:31 AMZakaj me starejša moška oseba ignorira?Kaj je problem oz zakaj je tak do mene?Oseba se ukvarja z mnogo drugimi problemi oz. je njen fokus drugje. Je pa videti, da do tebe ni iskrena. Vidi se ignoranca, četudi si že poskušala navezati kontakt, ni efekta. Prav dobrih možnosti za razvoj v pozitivno smer v prihodnosti tole nima.
Kaže na prehiter tempo življenja in neprilike, ki seveda tudi lahko vplivajo na počutje.
Quote from: Gloria82 on April 18, 2024, 09:52:56 AMJuhuuu...jaz bi Določen odnos...kako kaže.TenkjuuuGre tako naprej, kot je šel do sedaj. Prav mudi se odnosu ne, da bi tekel, bolj miruje trenutno.
Quote from: cvetka on April 18, 2024, 06:16:34 PMQuote from: Maja on April 18, 2024, 09:10:10 AMDanes nudimo: vpogled iz ciganskih kart.Tudi jaz bi, a je bodočnost v novi strategiji? Ja, seveda je. Kmalu se bodo začeli kazati prvi učinki.
Maja, a lahko postavim še eno vprašanje?Pred vrati so priprave na en dogodek, pa me zanima, kako bo šlo komuniciranje in sodelovanje z določenimi osebki.Tudi tukaj ne pričakujem kakih čudežev, je bit pa fajn pripravljen na karkoli. Hvala ti.
Maja, imam še eno vprašanje. Ali bo letos selitev drugam?
Quote from: Azeleja on April 20, 2024, 09:12:38 AMMaja, imam še eno vprašanje. Ali bo letos selitev drugam?Se lahko zgodi. Srečno!
Quote from: Gloria82 on April 19, 2024, 04:52:53 PMMaja, a lahko postavim še eno vprašanje?Pred vrati so priprave na en dogodek, pa me zanima, kako bo šlo komuniciranje in sodelovanje z določenimi osebki.Tudi tukaj ne pričakujem kakih čudežev, je bit pa fajn pripravljen na karkoli. Hvala ti.Ne bo tako slabo, ne bo pa odločno.. Komunikacija bo, vendar ne toliko vzpodbudna in ne bo prinesla rezultatov, ki bi jih želela.