Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Maja on April 21, 2024, 06:26:14 PMQuote from: Gloria82 on April 19, 2024, 04:52:53 PMMaja, a lahko postavim še eno vprašanje?Pred vrati so priprave na en dogodek, pa me zanima, kako bo šlo komuniciranje in sodelovanje z določenimi osebki.Tudi tukaj ne pričakujem kakih čudežev, je bit pa fajn pripravljen na karkoli. Hvala ti.Ne bo tako slabo, ne bo pa odločno.. Komunikacija bo, vendar ne toliko vzpodbudna in ne bo prinesla rezultatov, ki bi jih želela....v glavnem, tepli se ne bomo Dovolj vzpodbudno Maja, niti takega odgovora nisem pričakovala. Tenkjuuuu
Quote from: Gloria82 on April 19, 2024, 04:52:53 PMMaja, a lahko postavim še eno vprašanje?Pred vrati so priprave na en dogodek, pa me zanima, kako bo šlo komuniciranje in sodelovanje z določenimi osebki.Tudi tukaj ne pričakujem kakih čudežev, je bit pa fajn pripravljen na karkoli. Hvala ti.Ne bo tako slabo, ne bo pa odločno.. Komunikacija bo, vendar ne toliko vzpodbudna in ne bo prinesla rezultatov, ki bi jih želela.
Maja, a lahko postavim še eno vprašanje?Pred vrati so priprave na en dogodek, pa me zanima, kako bo šlo komuniciranje in sodelovanje z določenimi osebki.Tudi tukaj ne pričakujem kakih čudežev, je bit pa fajn pripravljen na karkoli. Hvala ti.
Sem na voljo danes za kakšno vprašanje.
Prosim.Kakšni bodo novi sosedje?
Quote from: Maja on August 22, 2024, 11:38:51 AMSem na voljo danes za kakšno vprašanje. Ko bi zdajle videla moj rep... Kako bo izpeljan nek dogodek v začetku naslednjega leta? Kaj naj vem v zvezi s tem? Mogoče nasvet, kako se lotiti. Hvala!
Quote from: Škratinja Nagaya on August 22, 2024, 11:57:35 AMQuote from: Maja on August 22, 2024, 11:38:51 AMSem na voljo danes za kakšno vprašanje. Ko bi zdajle videla moj rep... Kako bo izpeljan nek dogodek v začetku naslednjega leta? Kaj naj vem v zvezi s tem? Mogoče nasvet, kako se lotiti. Hvala!Zadevo bo treba vzeti od samega začetka resno, saj se sicer lahko že takoj pojavijo nepredvidene težave, pa kljub temu opozorilu mislim, da se tudi bodo. Po ponovnem razmisleku in korekcijah se kaže ugoden razplet.
Quote from: Maja on August 22, 2024, 12:22:53 PMQuote from: Škratinja Nagaya on August 22, 2024, 11:57:35 AMQuote from: Maja on August 22, 2024, 11:38:51 AMSem na voljo danes za kakšno vprašanje. Ko bi zdajle videla moj rep... Kako bo izpeljan nek dogodek v začetku naslednjega leta? Kaj naj vem v zvezi s tem? Mogoče nasvet, kako se lotiti. Hvala!Zadevo bo treba vzeti od samega začetka resno, saj se sicer lahko že takoj pojavijo nepredvidene težave, pa kljub temu opozorilu mislim, da se tudi bodo. Po ponovnem razmisleku in korekcijah se kaže ugoden razplet. Hvala, draga.Če si lahko dovolim še dodatno vprašanje...Kaj bo tisto, kar bo povzročilo težave?Bi bilo boljše projekt odpovedati?Hvala!
Quote from: Škratinja Nagaya on August 22, 2024, 12:26:54 PMQuote from: Maja on August 22, 2024, 12:22:53 PMQuote from: Škratinja Nagaya on August 22, 2024, 11:57:35 AMQuote from: Maja on August 22, 2024, 11:38:51 AMSem na voljo danes za kakšno vprašanje. Ko bi zdajle videla moj rep... Kako bo izpeljan nek dogodek v začetku naslednjega leta? Kaj naj vem v zvezi s tem? Mogoče nasvet, kako se lotiti. Hvala!Zadevo bo treba vzeti od samega začetka resno, saj se sicer lahko že takoj pojavijo nepredvidene težave, pa kljub temu opozorilu mislim, da se tudi bodo. Po ponovnem razmisleku in korekcijah se kaže ugoden razplet. Hvala, draga.Če si lahko dovolim še dodatno vprašanje...Kaj bo tisto, kar bo povzročilo težave?Bi bilo boljše projekt odpovedati?Hvala! Težave lahko nastanejo zaradi nepopolnih informacij ali površnosti pri poslušanju. Projekta ne bi odpovedovala, ker se kaže kot zelo dober.