Pika naj ti povem, da mi je pri kartah bilo čutiti bolj vse čustvene narave, zato sem ti za zdravila vrgla dodatne karte.
Pokazalo se je, da so zdravila nova za osebo oz. ji pred kratkim na novo uvedena...ta zdravila bi po kartah morala delovat celo bolje, kot ste/so predvidevali.
Potem pa se pokažejo tudi odločitve.
Nevem, mogoče to kaže na vaše odločitve o alternativi ali so še (ali bojo) katere druge odločitve.
Te odločitve lahko prinesejo tudi kakšne zaplete ali stranske učinke, zato ti svetujem, da je dobro poslušati in upoštevati strokovnjake.
...vse to pa spremlja tudi karta denarja , kar pomeni da verjetno to zdravljenje ne bo poceni ALI da bodo nastali stroški.
Pika, naj se reši po najboljšem scenariju in da bo oseba ok.
Objem
Uf, Gloria, kaj jemlješ?

Tole pa so zadetki.
Ja, res so bila uvedena nova zdravila, okoli katerih se odločamo, ali nekatera vzeti ali ne oz. ali z nekaterimi nadaljevati ali ne, ker po več kot enem mesecu ni pričakovanega izboljšanja, čeprav je bilo rečeno tudi to, da mora miniti neko obdobje, da začnejo primerno delovati.
V bistvu smo bili na neki točki prepuščeni lastni odločitvi (v stilu - lahko še naprej jemlje, lahko pa tudi ne), kar me je kar malo razjezilo. Kako se boš sam kot laik odločil??
Uvedeno je bilo tudi dodatno zdravilo na novo, ki pa se ga še ni dalo, ker imamo pri vsej kopici zdravil že pomisleke, ali jih ni že preveč.
Alternativa, ki jo omenjam, je homeopatija. Naročeni smo februarja. Tip je v osnovi dr. medicine in biolog. Precej izšolan. Ja, pregled je strošek, ni pa spet vrtoglav. Imajo "samooklicani zdravilci" včasih višje cene.
Zanimivo, da se ti pokaže čustvena narava zadeve. Ker dejansko je tudi to prisotno. Verjetno je kaj pri vsem skupaj odvisno od volje osebe, vse pa seveda ne. Vpliva pa na celotno stanje, zagotovo. To se kar vidi.
Se pravi... odločitve so torej v smeri "zdravila da ali ne" in "homeopatija da ali ne", čeprav za slednjo smo se odločili in naročili. Me zanima, kaj bodo rekli.
Hvala ti!