Author Topic: Olajšaj se malo. Devetnajsti del.  (Read 44048 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Olajšaj se malo. Devetnajsti del.
« on: July 04, 2020, 11:14:02 PM »
Nov,  devetnajsti dela za vaše trenutne olajšave.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Devetnajsti del.
« Reply #1 on: July 04, 2020, 11:24:17 PM »
A že toliko smo se olajšali, da potrebujemo novi del? Ma nemoj.  :o :o :o :o
9ZK 674

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #2 on: May 22, 2021, 08:41:10 AM »
Ajde...pa se dajmo malo olajšat....

...to pomeni da sem sita
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #3 on: May 24, 2021, 06:05:08 PM »
Po 12 dneh doma moram it za 4 dni delat, potem bom dva dni doma in moram spet za tri dni delat in potem bom spet štiri dni doma... Eh. Težko je...

:D ;D :o

8)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #4 on: May 25, 2021, 09:54:49 AM »
Haha, a boš sploh vedel vse datume?  :laugh: :laugh: :laugh:
9ZK 674

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #5 on: May 25, 2021, 08:55:16 PM »
Mi ni treba. "Capo" piše ure :P Hudič je, ko mora bit doma (homeschooling, letos že 7 tednov), ker sem jaz "Ersatzcapo".

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #6 on: September 26, 2021, 10:52:26 AM »
Vem da ste z mano vred vsi že pošteno siti teme covida in vse teh objav in razprav na to temo.
Ne beremo druga kot kaj nam je dovoljeno (in komu) in kaj ne...
Cepiti se za... in proti...
Mnenja se "krešejo" kot posledično tudi (žal) odnosi v krogu službe, prijateljstva,.... itd.
Informacij je dejansko preveč, kar je resnica pa... pustimo to. To se stvar vsakega posameznika. Ne bom se spuščala na to raven...
Verjamem pa, da če bi "NEKDO" napisal, da je bil stranski učinek po po cepljenju "povečana želja po spolnosti" ALI "zmanjšana želja po hrani", da bi vrste za cepljene bile v trenutku polne  :laugh: :laugh: ;)

SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #7 on: September 28, 2021, 10:06:07 AM »
Epidemija je žal razdelila narod bolj, kot karkoli drugega. V prvi vrsti zato, ker lahko vsakdo napiše, kar mu srce poželi.

Jaz močno upam, da bo čimprej mimo, ker to je že preseglo vse meje dobrega okusa.
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #8 on: September 28, 2021, 05:54:06 PM »
Vem da ste z mano vred vsi že pošteno siti teme covida in vse teh objav in razprav na to temo.
Ne beremo druga kot kaj nam je dovoljeno (in komu) in kaj ne...
Cepiti se za... in proti...
Mnenja se "krešejo" kot posledično tudi (žal) odnosi v krogu službe, prijateljstva,.... itd.
Informacij je dejansko preveč, kar je resnica pa... pustimo to. To se stvar vsakega posameznika. Ne bom se spuščala na to raven...
Verjamem pa, da če bi "NEKDO" napisal, da je bil stranski učinek po po cepljenju "povečana želja po spolnosti" ALI "zmanjšana želja po hrani", da bi vrste za cepljene bile v trenutku polne  :laugh: :laugh: ;)

Saj to so poskusili. Napisali so, da cepivo na moške dela kot povečan libido. Seveda so jih hitro dobili, da gre za laž.     

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #9 on: April 30, 2022, 01:44:05 PM »
Dilema: Pred to objavo sem jih imel simpatičnih 1300. Ta je zdaj tisoč tristo prva. In lahko bi jo zbrisal in ostal še kako leto na okrogli številki. V tem primeru nihče ne bi vedel, da sem hotel nekaj napisat oz.eksterno sporočit interno navdušenje nad aritmetično estetiko.

In ko sem že tu, še astrološki pomislek: Čeprav sem mnenja, da (neposredno prevedeno) kakec še ni čisto dosegel ventilatorja, bi se glede na celotno - precej enako - stanje družbe na planetu moralo nekje v natalnih kartah oz tranzicijah večih ljudi to masovno kazat. A se mogoče motim?

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #10 on: April 30, 2022, 09:11:10 PM »
Je to družbeno stanje prav gotovo posledica planetnih dogajanj. Se je v lanskem letu dogajal kvadrat med Uranom in Saturnom, priča smo bili nestrpnosti cez vse meje, za povrh nestrpnosti pa je poskrbela konjunkcija Saturna, Plutona in Jupitra. Ker so bili planeti tudi v R gibanju, so se omenjena srecanja in kvadratenja dogodila večkrat. Sicer je po bitki lahko biti general, ampak sem prepričana, da planeti krojijo dogajanje.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #11 on: May 01, 2022, 02:12:28 AM »
Kolikor sem razumela, Jerneja "muči" to, da se nam to kot posameznikom ni v kartah videlo.
O tem smo že enkrat debatirali. Meni se je za leto 2020 npr. astrološko obetal popoln razcvet, pa sem namesto tega (kot vsi) obtičala zaprta v stanovanju.
In "cvetela" v ekran. Sama sebi.

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #12 on: May 08, 2022, 05:38:50 PM »
Kolikor sem razumela, Jerneja "muči" to, da se nam to kot posameznikom ni v kartah videlo.
O tem smo že enkrat debatirali. Meni se je za leto 2020 npr. astrološko obetal popoln razcvet, pa sem namesto tega (kot vsi) obtičala zaprta v stanovanju.
In "cvetela" v ekran. Sama sebi.
Recimo ja. Sicer bomo pa kmalu spet obtičali.

Je to družbeno stanje prav gotovo posledica planetnih dogajanj. Se je v lanskem letu dogajal kvadrat med Uranom in Saturnom, priča smo bili nestrpnosti cez vse meje, za povrh nestrpnosti pa je poskrbela konjunkcija Saturna, Plutona in Jupitra. Ker so bili planeti tudi v R gibanju, so se omenjena srecanja in kvadratenja dogodila večkrat. Sicer je po bitki lahko biti general, ampak sem prepričana, da planeti krojijo dogajanje.
Moja nestrpnost še ni tako huda. Le razmišljam o kuhanju juhe iz močeradov za pomakanje puščic...

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #13 on: May 09, 2022, 12:21:45 PM »
Kakšna vrsta so "močeradi za pomakanje puščic"?  :D

Letos imam pa jaz tako svobodno karto, da pa res ne morem obtičati, no. ;)

Se javi kdo, ki ima obtičane tranzite ali solarca?

Offline Jernej

• Mojster
« Reply #14 on: May 10, 2022, 09:18:07 PM »
Kakšna vrsta so "močeradi za pomakanje puščic"?  :D
Slovenija je že tako eno ubogo revše, ko hočeš kake uporabne živalske toksine. Indijanci v Amazoniji so dosti bolje opremljeni.
Puščice pa zato, ker imam občutek, da se bo še treba branit  8)