Author Topic: Pregled po 9 zvezdnem KI.  (Read 11727 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Pregled po 9 zvezdnem KI.
« on: July 27, 2020, 05:17:34 AM »
Na tem mestu bom odprl novo temo o 9 zvezdnem Kiju. Razlog je eden in edini. Vojko je že pred meseci zaprl FB stran in vse kar je bilo tam napisano je potemtakem pošlo.   Govorila sva po Whatsup in nekako je hotel povedati, kot da vse kopirajo in zalezujejo, kar je tudi razlog, da je pred časom predlagal uporaba Telegrama. Dodal je še, da bo naredil nekaj podobnega za ozko skupino ljudi, vendar to se ne premakne že več mesecev.   Ima pač to hibo, da nekaj zažene, in tudi zelo dober je v tem, toda ko se nabere nekaj ljudi, potem vse skupaj ugasne.  Hmm.   Na njegovi strani so še vedno predvidi https://www.9zvezd.com/

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Pregled po 9 zvezdnem KI.
« Reply #1 on: July 27, 2020, 09:04:42 AM »
Oo, tega pa nisem vedela, da je zaprl FB stran. Škoda. Ker je zanimiva veda.
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #2 on: July 28, 2020, 12:24:47 AM »
Zelo škoda je.  To po moje ni izbrisano, samo arhivirano je, kar pomeni, da najbrž lahko na novo odpre.    Tam na Telegramu je tudi eno grupo naredil.  Sinoči sem pogledal kaj je to in vidim, da je ponovno samo grupo naredil kjer ni nič.  Škoda je informacij, ki so se skozi leta nabrale.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #3 on: July 28, 2020, 09:33:00 AM »
Se strinjam. 9 zvezdni KI je izredno zanimiva tema, ki lahko ponudi marsikaj. Škoda mi je, da Vojko ne vztraja pri eni stvari, ki se jo loti, ker bi lahko naredil res veliko.
9ZK 674