Author Topic: Poklic v natalni karti, MC v znamenjih - 1. DEL  (Read 8549 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Poklic v natalni karti, MC v znamenjih - 1. DEL
« Reply #15 on: August 13, 2024, 03:05:43 PM »
O? A tile trije so krivi?  :o
Sicer je obsesija mojih kompulzij precej mile oblike, jo obvladujem jaz in ne ona mene.  :D

Merkur konjunkcija Kiron v Plutonski bajti in Sonce opozicija Pluton je tudi kar fin recept :D
Ne, ne, saj ne gre v pretiravanje, ampak strukturna neurejenost in slovnične napake me pa vedno, kot bi rekel tovariš Mlakar, "spravijo na obrate".

Hehe, enako.
Ampak... bom malo pikolovska. :D
Obsesivna kompulzivnost je nekaj drugega kot pikolovska natančnost.
Pri obsesivno kompulzivnih težnjah boš postavil vejico, ker drugače te bo (npr.) avto zgazil.
Tisto drugo je pač to, da naravno pride iz tebe, ker imaš prirojen občutek in pač napake opaziš, posledično te pa zmotijo.
Tudi jaz jih zagotovo delam, nisem tega študirala, ampak načeloma tudi hitropisa ni potrebno kaj dosti lektorirati, dobim original nazaj. :D
Me pa grozno znervirajo zvarki sodobnih študentov.
Ni za verjet.

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #16 on: August 13, 2024, 03:20:56 PM »
O? A tile trije so krivi?  :o
Sicer je obsesija mojih kompulzij precej mile oblike, jo obvladujem jaz in ne ona mene.  :D

Merkur konjunkcija Kiron v Plutonski bajti in Sonce opozicija Pluton je tudi kar fin recept :D
Ne, ne, saj ne gre v pretiravanje, ampak strukturna neurejenost in slovnične napake me pa vedno, kot bi rekel tovariš Mlakar, "spravijo na obrate".

Hehe, enako.
Ampak... bom malo pikolovska. :D
Obsesivna kompulzivnost je nekaj drugega kot pikolovska natančnost.
Pri obsesivno kompulzivnih težnjah boš postavil vejico, ker drugače te bo (npr.) avto zgazil.
Tisto drugo je pač to, da naravno pride iz tebe, ker imaš prirojen občutek in pač napake opaziš, posledično te pa zmotijo.
Tudi jaz jih zagotovo delam, nisem tega študirala, ampak načeloma tudi hitropisa ni potrebno kaj dosti lektorirati, dobim original nazaj. :D
Me pa grozno znervirajo zvarki sodobnih študentov.
Ni za verjet.

Zakaj bi se pa to izključilo? Zase ne bi rekla, da sem pikolovsko natačna (prej obratno, koncentracija mi hitro pade in delam traparije - prav ta  :Me :kv :PL  :kv:ri je rad "šlampast"), zato pa si vsako napako zapomnim in o njej premlevam še pol dneva, o kakšni tudi dlje - razen, če je mogoče, da se stvar zamakne  :D. Ko sem bila otrok, je bilo še huje, vse je moralo biti simetrično, število stopnic vedno sodo, če sem tapkala s prsti po mizi (še danes to kar naprej počnem, posebej, ko sem živčna) ali po stegnih, sem se morala oz. moram istokrat po levem ali desnem. Sicer pa sem diagnozo nevrološke senzibilnosti (sicer neuradno, od zdravnice, ki me je obravnavala) dobila že precej prej, preden so izumili izraz neurodivergent.  ;D

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #17 on: August 13, 2024, 03:28:14 PM »
Kopiram:
zato pa si vsako napako zapomnim in o njej premlevam še pol dneva, o kakšni tudi dlje - razen, če je mogoče, da se stvar zamakne  . Ko sem bila otrok, je bilo še huje, vse je moralo biti simetrično, število stopnic vedno sodo, če sem tapkala s prsti po mizi (še danes to kar naprej počnem, posebej, ko sem živčna) ali po stegnih, sem se morala oz. moram istokrat po levem ali desnem. Sicer pa sem diagnozo nevrološke senzibilnosti (sicer neuradno, od zdravnice, ki me je obravnavala) dobila že precej prej, preden so izumili izraz neurodivergent. 

Po temle sva pa siamski dvojčici. :D
Identično.
Nimam sicer spodnje diagnoze, sem pa nevrološko senzibilna.

Sama sem se sposobna koncentrirati na eno stvar tudi po več kot 15 ur na dan, potrpežljivo odpravljati napake in tudi ponoviti,  če je potrebno, večurno delo.
« Last Edit: August 13, 2024, 03:30:35 PM by Škratinja Nagaya »