O tistem, kar kljub drugačnem času ne govorimo prav radi. > Učbenik vedeževanja

Karmične karte 2021

<< < (5/9) > >>

Jane:

--- Quote from: Gloria82 on December 14, 2020, 08:44:39 AM ---Jaz bi tudiiii....  8)
Za "privat biznis" prosim kako kaze v novem letu.
Hvala  :-*

--- End quote ---

predvsem bodi previdna pri nekem poslovnem partnerju, se mi sicer bolj zdi, kot nekdo, ki bosta skupaj v poslu kot pa stranka. Kakorkoli na to osebo bo fino malo popaziti, če ne se bosta hitro zapletli v to kdo ma prav.

Jane:

--- Quote from: 3lumpi866 on December 14, 2020, 10:57:20 AM ---Kaj mi bodo karte povedale za leto 2021 na osebnem področju.

--- End quote ---

Muhasto, muhasto...vse bo odvisno od tebe in koliko boš pripravljena vlagati v nek odnos. Upoštevaj izključno svojo intuicijo in čustva in ne se toliko ozirati na druge.

Jane:

--- Quote from: sasa on December 14, 2020, 11:46:26 AM ---Ooo, Jane prehitela. Ok, potem pa prosim, kaj prinaša 2021.  :laugh:

--- End quote ---

Soočit se bo treba z neko čustveno prtljago iz preteklosti. Predvsem boš prevetrila svoje duhovne vrednote in zamenjala življensko filozofijo.

sasa:

--- Quote from: Jane on December 17, 2020, 07:11:54 PM ---
--- Quote from: sasa on December 14, 2020, 11:46:26 AM ---Ooo, Jane prehitela. Ok, potem pa prosim, kaj prinaša 2021.  :laugh:

--- End quote ---

Soočit se bo treba z neko čustveno prtljago iz preteklosti. Predvsem boš prevetrila svoje duhovne vrednote in zamenjala življensko filozofijo.

--- End quote ---
Aaaajde, važi. Sprejeto.  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Rena:
Jane, lepo prosim <3

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version