Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pismo ste zgovorne, spet No povejte, a razmisljate ze kaj, kaj boste za pusta? Jaz razmisljam da bi bila "invisible man" za čas službe tisti dan.
Quote from: Gloria82 on January 24, 2022, 02:52:43 PMPismo ste zgovorne, spet No povejte, a razmisljate ze kaj, kaj boste za pusta? Jaz razmisljam da bi bila "invisible man" za čas službe tisti dan. Meni sostanovalec običajno predlaga:"Ti se kar v gospodinjo našemi pa živ krst ne bo spoznal."
Quote from: Pika on January 26, 2022, 09:42:33 AMQuote from: Gloria82 on January 24, 2022, 02:52:43 PMPismo ste zgovorne, spet No povejte, a razmisljate ze kaj, kaj boste za pusta? Jaz razmisljam da bi bila "invisible man" za čas službe tisti dan. Meni sostanovalec običajno predlaga:"Ti se kar v gospodinjo našemi pa te živ krst ne bo spoznal."Hahaha, torej predpasnik in kuhalnica za Piko 🤣
Quote from: Gloria82 on January 24, 2022, 02:52:43 PMPismo ste zgovorne, spet No povejte, a razmisljate ze kaj, kaj boste za pusta? Jaz razmisljam da bi bila "invisible man" za čas službe tisti dan. Meni sostanovalec običajno predlaga:"Ti se kar v gospodinjo našemi pa te živ krst ne bo spoznal."