Author Topic: Uslužbenci hotela Spletni simbol 69. del.  (Read 177127 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Uslužbenci hotela Spletni simbol 69. del.
« Reply #390 on: May 10, 2022, 08:10:59 AM »
Dan.
Torek.
Zadnje čase se mi dogaja več nedelj, za razliko od prej.
Ponujam kavo.

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #391 on: May 11, 2022, 11:05:38 AM »
Dan! Torek. Porodniška.  :laugh:
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #392 on: May 11, 2022, 11:08:26 AM »
🥰❤🥰
Bodi djobro.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #393 on: May 11, 2022, 12:02:01 PM »
O super, Saša.  :)
Kdaj imaš rok?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #394 on: May 12, 2022, 04:06:17 AM »
Nespeč pozdrav.  ::)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #395 on: May 13, 2022, 06:33:21 PM »
Kdaj imaš rok?
Začetek junija.  ;D
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #396 on: May 13, 2022, 07:26:00 PM »
Kdaj imaš rok?
Začetek junija.  ;D

Oooooo, dvojček, krasno!
Vse dobro! :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #397 on: June 18, 2022, 09:11:33 AM »
Quote from: Jane on October 11, 2020, 08:40:32 AM
Quote from: Maja on October 10, 2020, 09:59:44 AM
Zna biti. Sem na istem. Nekako se prebijam, strasti pa ni. Vsak telefonski klic ali pojav človeka pred mano mi je odveč.
Dopust pa še še vedno v celoti čaka na koriščenje ...

mater vsi smo na istem res. A ni to grozno? Ko ti telefon zvoni pa ti je tolk odveč, jaz se sploh ne javljam več, prav ne da se mi.

No, evo, tako sem bila jaz pred izgorelostjo.
Nisem se več javljala na telefon, ne strankam, ne možu, ne mami, enostavno nisem zmogla...
To je trajalo približno leto dni, mogoče malo manj.

Pa sem tu.
Ni moglo biti drugače, pozabila sem, da sem to naznanjala že leta 2020.
Bolniška zaradi izgorelosti.
Preveč dela, nobenega oddiha, tudi po službi ali na prost dan ne, napačno vodenje ...
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #398 on: June 18, 2022, 11:02:18 PM »
Zna biti. Sem na istem. Nekako se prebijam, strasti pa ni. Vsak telefonski klic ali pojav človeka pred mano mi je odveč.

mater vsi smo na istem res. A ni to grozno? Ko ti telefon zvoni pa ti je tolk odveč, jaz se sploh ne javljam več, prav ne da se mi.

Nisem se več javljala na telefon, ne strankam, ne možu, ne mami, enostavno nisem zmogla...

Pa sem tu.
Preveč dela, nobenega oddiha, tudi po službi ali na prost dan ne, napačno vodenje ...

To je kapitalizem, ki ga tudi Amerika ne pozna.  Na srečo si v našem hotelu na poziciji, ko si lahko rane izgorelosti celiš.

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #399 on: June 19, 2022, 01:36:53 PM »

Pa sem tu.
Ufufuf, naj mine č8mprej.
Tudi pri mojih treh odraslih otrocih opažam, da te družbene razmere najedajo zdravje.
Maja, pa sem pokukala v tvojo solarno karto, a je solarni Pluton na solarnem IC nakazoval tole tvoje stanje?
Bodi dobro🥰✊✊

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #400 on: June 19, 2022, 09:15:55 PM »
Hvala, Cvetka. Misliš v smislu, da bom priklenjena na dom, tudi, da moj fundament doživlja spremembe?

Tudi tranzitni  :Sa, ki dela kvadrat na  :Son verjetno doda svoje. Misli, da je življenje že mimo, da nima smisla ... Nič kaj prijetno obdobje.
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #401 on: June 20, 2022, 09:10:13 AM »
Prav to sem mislila, tvoj fundament bo deležen sprememb. Kvadrat  :Sa mi ni tako usoden. Pa P Sonce na 29 stopinji je  prav tako "nevarno", se pripravlja na vstop v novo barvo življenja.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #402 on: June 20, 2022, 11:47:39 AM »
Draga Cvetka, izredno cenim tvoj komentar, ki mi pomaga razširiti obzorje in me spodbuja k razmisleku, kaj se dogaja. Vidim povezavo s tem, kar se dogaja.

K stanju, kakršno je, me je pripeljala služba. Obilica dela, moja disciplina, občutek za odgovornost, vestnost, zavzetost, pripadnost ... Sicer lepe vrednote, ki pa ob pretirani uporabi in slabi obravnavi s strani okolice pripeljejo do nečesa manj lepega. Na tem mestu bi morda umestila  :Sa :kv :Son - ob konjunkciji sem bila brezposelna, kar je verjetno ojačalo moj zagon za delo (čeprav bi rekla, da je to tako ali tako z natalno konjunkcijo teh dveh globoko zakoreninjeno v meni) in sadovi se zdaj lepo kažejo.

P :Son zapušča :stv in vstopa v  :ko, želim si drugačne strukture, hkrati bo P :Son iz 10. prešlo v 11. hišo. Zanimiv je tudi  :ki na IC. Kar se mi predvaja v glavi, je vprašanje, če je smoter življenja res to, da hodiš v službo in ta sili tudi v tvoje zasebno življenje, nimam miru ne po službi ne na prost dan - če ni klicev, je pa neprestana preganjavica, kaj je in kaj bo. Na dopust ne morem, ne upam manjkati en dan, ker vem, da bom po povratku dobila repete.
Z izjemo tiste peščice ljudi, ki so res našli svojo kariero na področju, za katerega živijo z vso svojo bitjo, je zaposlitev sredstvo, ki zagotavlja finance, ki omogočajo privatno življenje. Tako mi pa bežijo dnevi, včasih se sploh ne zavem, da je minil že teden. En dan smo še v aprilu, v naslednjem se že borimo z utrujenostjo v juliju, ne mine trenutek, ko je že september in kje je še november, ko se vse skupaj približno umiri. Naprej gledam z željo, da bi poletje in jesen čimprej minila, ko sem tam, se pa zavem bežečega in izgubljenega časa.
Svoje delo imam sicer rada, vendar ga je količinsko preveč. Lahko bi ga opravljala na zelo dolgi rok, ampak ne v neprestanem šprintu.
In to se mora spremeniti. Ne vem, ali naj rečem, da sem sama izbrala trenutek, ali pa je ta samo dozorel.

Glede na teorijo, ki sem jo prebrala v zvezi s temi progresijami in po drugem vpogledu v svojo karto, se mi zdi, da se nekako mora (in se bo?) spremeniti, kar se je dogajalo do sedaj. Tudi, če je sprememba notranja, ji dogajanje zunaj vedno sledi. Kaj bo to dogajanje, ne znam predvideti, vem pa, da se želim več ukvarjati z lastnim obstojem - kot individuum, kot Maja, ne kot uslužbenec tam in tam.
V tranzitni imam :NE :tr :Son, poleg progresij tudi ta obeta neko obdobje, ko naj bi se ukvarjala z drugačnim delom, bolj za dobro skupnosti, bolj s pomenom, smotrno, morda tudi bolj s srcem. Morda mi bo pa spremenjen (s tem mislim zmanjšan) obseg dela omogočil zasebno življenje, v katerem bom lahko mislila nase, ne samo na profesijo. Kot sem rekla, napovedati ne znam in morda tudi ne morem ...
« Last Edit: June 20, 2022, 11:52:38 AM by Maja »
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #403 on: June 20, 2022, 10:00:28 PM »
Maja, tranziti minejo, seveda naredijo čistko, Pluton je ultra mega čistilec. Meni ni nobena zadeva tako zagrenila življenja, da bi si rekla, da se ne grem več. Pa je(bilo) kar hudo.🙋‍♀️

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #404 on: June 21, 2022, 09:28:18 AM »
Daleč od tega, da bi razmišljala, da se ne grem več, zavedam se, da sem preživela ze veliko hujše stvari, pa tudi takrat nisem obupala. Si pa želim pokukati onkraj zavese, ki me ločuje od drugačnega obzorja, tale film bi lahko bil boljši.
9ZK 656