9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Saj vmes smo vsi "dopustovali".Mene ni bilo cca dve leti, koga drugega še dlje...Nekaterih že dolgo ni in tudi ne kaže, da bodo še kdaj prišli.Tvoj povratek me je prijetno presenetil.
helou, helouda še semle pokukam, kaj se dogajame tako dolgo ni bilo (5 let baje), da je vmes ful stvari drugače, je pa lepo videt in brat znane ljudi tu na forumubravo za vztrajnost
Quote from: Škratinja Nagaya on October 07, 2024, 07:32:12 PMSaj vmes smo vsi "dopustovali".Mene ni bilo cca dve leti, koga drugega še dlje...Nekaterih že dolgo ni in tudi ne kaže, da bodo še kdaj prišli.Tvoj povratek me je prijetno presenetil. tudi mene hehe
Quote from: nensi on October 07, 2024, 02:12:00 PMhelou, helouda še semle pokukam, kaj se dogajame tako dolgo ni bilo (5 let baje), da je vmes ful stvari drugače, je pa lepo videt in brat znane ljudi tu na forumubravo za vztrajnost Nensiiii 🥰 welcome back 😘
Tudi tu Priti, Kline in kava.Potem pa delo in opravki. Sonca, kot kaže, ne bo, je nekje daleč za debelimi oblaki.
Quote from: Maja on October 09, 2024, 08:52:20 AMTudi tu Priti, Kline in kava.Potem pa delo in opravki. Sonca, kot kaže, ne bo, je nekje daleč za debelimi oblaki.V Ljubljani ze mocno sije.