Author Topic: Uslužbenci hotela Spletni simbol 69. del.  (Read 177279 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Uslužbenci hotela Spletni simbol 69. del.
« Reply #1680 on: July 29, 2025, 10:06:59 AM »
Naša soseda je bila seznanjena z enako diagnozo kot ti, Cvetka, pa je zadeva žal že precej daleč, ker niti ni sodelovala pri Svitovih testih in zelo dolgo je ignorirala simptome. Ko so ga odkrili, je bil tumor velik že 9 cm, pritiska na kolk in bezgavke niso bile čisto brezhibne. Zdaj so se odločili, da jo bodo operirali, čeprav so najprej nameravali tumor skrčiti z obsevanjem, da ne bi preveč rezali v zdravo tkivo.
Upam, da jo pozdravijo.
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #1681 on: July 29, 2025, 12:27:54 PM »
Naša soseda je bila seznanjena z enako diagnozo kot ti, Cvetka, pa je zadeva žal že precej daleč, ker niti ni sodelovala pri Svitovih testih in zelo dolgo je ignorirala simptome. Ko so ga odkrili, je bil tumor velik že 9 cm, pritiska na kolk in bezgavke niso bile čisto brezhibne. Zdaj so se odločili, da jo bodo operirali, čeprav so najprej nameravali tumor skrčiti z obsevanjem, da ne bi preveč rezali v zdravo tkivo.
Upam, da jo pozdravijo.
Ufff, težka situacija.
Sem brala, da se kar tretjina oseb ne odzove povabilu Svit. Zame je bila to rešitev, sem bila brez očitnih simptomov.
Bom pa razširila to moje bolezensko stanje. Kar 2 leti in pol sem hodila okoli zdravnikov zaradi otečenega gležnja. Sem dobila napotnico za ortopeda, kjer se je pokazalo, da ni nič narobe in napotnico za krčne žile. Napotnico so v bolnici Jesenice prelagali za pol leta in nato še za pol leta. Ker je bil gleženj že modrikaste barve, sem opravila samoplačniški pregled v Barsos, kjer je znani zdravnik ugotovil, da imam tromboflebitis, strdek na podkožni žili, in da to ni nevarno stanje, da bo minilo samo od sebe. Po pol leta stanje ni bilo nič boljše, sem se ponovno ponovno prijavila k istemu zdravniku. Ob istem času sem dobila izvid na onkološkem in s tem izvidom odšla v Barsos. Je zdravnik res debelo pogledal in priznal, da sta rak in oteklina gležnja povezani zadevi, da nekateri raki sprožajo strdke. Zdaj po operaciji se gleženj izboljšuje.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1682 on: July 29, 2025, 12:32:51 PM »
Zelo zanimivo.
Škoda, da taka stanja šele potem povežejo.
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #1683 on: July 29, 2025, 12:46:30 PM »
Upam, da jo pozdravijo.
Ufff, težka situacija.
Sem brala, da se kar tretjina oseb ne odzove povabilu Svit. Zame je bila to rešitev, sem bila brez očitnih simptomov.
Bom pa razširila to moje bolezensko stanje. Kar 2 leti in pol sem hodila okoli zdravnikov zaradi otečenega gležnja. Sem dobila napotnico za ortopeda, kjer se je pokazalo, da ni nič narobe in napotnico za krčne žile. Napotnico so v bolnici Jesenice prelagali za pol leta in nato še za pol leta. Ker je bil gleženj že modrikaste barve, sem opravila samoplačniški pregled v Barsos, kjer je znani zdravnik ugotovil, da imam tromboflebitis, strdek na podkožni žili, in da to ni nevarno stanje, da bo minilo samo od sebe. Po pol leta stanje ni bilo nič boljše, sem se ponovno ponovno prijavila k istemu zdravniku. Ob istem času sem dobila izvid na onkološkem in s tem izvidom odšla v Barsos. Je zdravnik res debelo pogledal in priznal, da sta rak in oteklina gležnja povezani zadevi, da nekateri raki sprožajo strdke. Zdaj po operaciji se gleženj izboljšuje.

Ojoj no, a vidiš kako te potem odpišejo, včasih gredo po liniji najmanjšega odpora. Pa še samoplačniško...
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1684 on: July 29, 2025, 02:31:56 PM »
Jaz sem sedaj v Šmarjeških toplicah na rehabilitaciji ugotavljala, kako je pomembno, da imamo dobrega zdravnika, ki se zna pravilno odzvati. Jaz sem imela pri tem kar srečo, pa sem imela samo poškodbo. Kaj šele, da bi šla do raka ... So pa lani pri mojem očetu res tako hitro in profesionalno vsi odreagirali, da se je vse skupaj odvilo v roku enega meseca, da je že imel obsevanja in kemo.
9ZK 674

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #1685 on: July 29, 2025, 02:56:58 PM »
Me zanima, kaj bodo o vsej tej moji zgodbi rekli na Jesenicah, ko bom koncno prišla na vrsto? Tudi na to čakalno vrsto bi moral kdo kaj reči.
Moram pa vso pohvalo izreči zdravnikom in osebju na onkološkem inštitutu. 19.5.sem dobila diagnozo, 2.7.sem imela operacijo. Vmes pa preglede, vse ciljno usmerjeno.👍

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1686 on: July 29, 2025, 02:59:03 PM »
Ja, onko je res dober. Tudi moj oče ima zelo pozitivno izkušnjo, kot rečeno.
Ne vem, mislim, da veliko ni odvisno od zdravnikov, ampak je tukaj sistem tisti, ki je zgrešen.
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1687 on: July 30, 2025, 09:37:58 AM »
Brjutr.

Res uživam v počasnih jutrih, ko ni treba takoj nekam drveti, to je res izboljšalo kvaliteto mojega življenja.

Kava je bila, mi je tudi prekipela danes. Pa mi zaradi tega ni prekipelo.  :laugh:

Imejte lepo sredo.
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #1688 on: July 30, 2025, 09:57:26 AM »
Tudi jaz pogrešam sonce. In pravo poletje.
Sem martinčkaste sorte.
Na živce mi ne gre nihče, sem prav dolgočasno umirjena.
Grem pa skozi žalostno obdobje. Življenje pač. Dogodki, ki niso nobenemu smrtniku prizanešeni.
Če ima to srečo, da dovolj dolgo živi.

Ponujam kavo.
Naredite si lep dan.  :-*

Tudi sama prezivljam trenutno neko zalostno obdobje…
Ti posiljam objem😘
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1689 on: July 31, 2025, 02:09:03 PM »
Tudi jaz pogrešam sonce. In pravo poletje.
Sem martinčkaste sorte.
Na živce mi ne gre nihče, sem prav dolgočasno umirjena.
Grem pa skozi žalostno obdobje. Življenje pač. Dogodki, ki niso nobenemu smrtniku prizanešeni.
Če ima to srečo, da dovolj dolgo živi.

Ponujam kavo.
Naredite si lep dan.  :-*

Tudi sama prezivljam trenutno neko zalostno obdobje…
Ti posiljam objem😘

Hvala, draga Sanjalka.
Te objemam nazaj.  :-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #1690 on: August 01, 2025, 10:23:31 AM »
Pozdravljeni, sem pravkar zaključila s prehrambeno ambulanto, 1 mesec po operaciji. So me izmerili, sem bila pohvaljena, da dobro skrbim zase, da nisem izgubila misične mase. Pa da so moji prehranski seznami tega tedna kot v učbeniku. Sem vesela na max.
Da si sedaj lahko privoščim polovičko olupljenega sadja, tudi kakšna kavica več mi je dovoljena. Se pa moram spremljat, čez 3 mesece imam kontrolo.
Hvala vam še 1x za podporo💝

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1691 on: August 01, 2025, 10:46:46 AM »
Odlična novica, Cvetka, sem zelo vesela zate! Le tako naprej!
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1692 on: August 01, 2025, 11:10:04 AM »
Pozdravljeni, sem pravkar zaključila s prehrambeno ambulanto, 1 mesec po operaciji. So me izmerili, sem bila pohvaljena, da dobro skrbim zase, da nisem izgubila misične mase. Pa da so moji prehranski seznami tega tedna kot v učbeniku. Sem vesela na max.
Da si sedaj lahko privoščim polovičko olupljenega sadja, tudi kakšna kavica več mi je dovoljena. Se pa moram spremljat, čez 3 mesece imam kontrolo.

Cvetka, super.
Sem pričakovala tak razplet!
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #1693 on: August 01, 2025, 11:34:26 AM »

Cvetka, super.
Sem pričakovala tak razplet!
Hvala, vem, imam tvoje črno na belem v ZS🍀

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1694 on: August 01, 2025, 11:38:26 AM »
 :-* :-* :-*

Zdaj še upam, da se bo naši sosedi dobro izšlo.
9ZK 656