Author Topic: Tarot karta za 2022  (Read 7828 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azeleja

• Sp.simbol
Re: Tarot karta za 2022
« Reply #30 on: December 28, 2022, 01:26:30 PM »
Prosim in hvala.  :-*

Azeleja, zate Moč. Uspešno leto je pred tabo. Uspeh bo splet ugodnih okoliščin in tvojih prizadevanj. Veš, kaj hočeš ter znaš in zmoreš priti o tega. Srečno!

Maja, uvidu za 2022 sedaj kar v celoti potrdim. Odvijalo se je tako!  :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #31 on: December 29, 2022, 03:05:27 AM »
Kot lani, se tudi letos v vrsto postavim.

Andres

Andres, zate 3 diski. Komunikacija, nova poznanstva, nova dognanja, tudi nove poslovne priložnosti. Je za izkoristiti.

Kot je poročala Slavi, se spodobi, da poročamo vsi, torej tudi jaz.   Feedback je pomemben. 

Meni začetek leta ni šel v poslu najbolje, čeprav finančno sem v redu shajal.  No, po Koroni se je izakazalo, da turisti pišejo kar sami, veliko več kot prej, torej se ti ne poslužuejo več drugih posrednikov.   Na ta način sem seveda dobil precej novih turistov.   Novo priložnost sem izkoristil proti koncu leta.  POvabili so me kot člana v Dakilo inštitut, ki je v Braziliji.   Področje, Biokibernetika, Sveta geometrija, vse do teleportacije.  Nisem hotel sprejeti čisto ob prvem predlogu.  Moj odgovor je, naj me uradno kdo vpraša, saj nisem človek, ki bi se silil naprej, četudi preko trupel.    No, sledil je zoom z direktorjem inštituta Dakila, in tako mi je ob koncu zaželel dobrodošlico.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #32 on: December 30, 2022, 01:09:32 AM »
In kaj pocnete v tem Institutu Andres?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #33 on: December 30, 2022, 02:29:39 AM »
In kaj pocnete v tem Institutu Andres?

To je institut ustanovljen  1996 leta.  Bavi s se s startup in starimi kot novimi vedami.  Med drugim gradijo piramido. Del tega kar delajo je zelo blizo našemu potovanju domov gor.  Torej smo na drugi celini ravno mi hodili vzporedno z njimi v istem času, en za drugega pa nismo vedeli.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #34 on: January 01, 2023, 07:59:29 PM »
Tudi jaz sem v vrsti, hehe.

Saša, zate pa As čaš. Sreča, pozitivna čustva in ostalo, kar ti kozarci vode prinašajo. ;)
Res je bilo tako. Sem imela leto, polno sreče. In čustev.  ;D
9ZK 674