4/10 in 3/9.
Najprej Lunin točno na Neptuna (orbis par minut), relacija 4/10.
Tukaj si si okoli nečesa sigurno nehala metati pesek v oči na poodročju doma, korenin... vsega kar predstavlja 4 hiša in glede na to, da neptun vlada tudi tvoji 7. hiši parnerske veze, poslovni odnosi, neka iluzija se je razblinia. Lunarni se dogajajo predvsem navznotri, začutimo, se zavemo...
Potem Sončni relacija 10/4.
Sončni mrk je ponavadi (ni pa nujno), nekaj kar se zgodi tudi na ven. V 10. hiši je povezano s kariero, poklicom, statusom... Nova pogodba, delo, prekinitev nečesa na tem področju...
4/10 in 3/9.
Naslednji Lunin natančno na Marsa (orbis par minut), relacija 9/3.
Tega si 100% čutila. Mrk na dispozitorju sonca, najmanj kar je bilo so bili fejst živčki, okoli kreditov, kaj je moje/tvoje, dolgovi, in podobno, ker je le vpletena tudi 8. hiša.
4/10 in 3/9.
Sledil je Sončev na relaciji 4/10.
Tale je po mojem mnenju dejansko sprožitelj trenutnega dogajanja. Začetek trenutnih štal, sicer seže še precej dlje nazaj, je pa tukaj začel nek film pokat...
Če gledam Laro z mrki je pa lansko leto sekalo 1/7, torej kdo sem jaz in kakšni so moji odnosi, letos pa ima 6/12 (na hitro nisem stopinj gledala), pa je aktualno verjetno: kako moje vsakdanje življenje in "delo" vplivata na mojo podzavet, zdravje itd