9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Sem v vrsti...prosim
Kako je to zanimivo, ko ni več toliko prometa na forumu. Na vrsti bomo vsi med prvimi. Tudi jaz se pofočkam. Andres
Tokrat se pa tudi jaz postavim v vrsto hvala
Lepo prosim.Hvala!❤️
Oo, se postavljam v vrsto in lepo prosim
Tudi jaz.
Quote from: cvetka on December 26, 2022, 09:21:00 PMProsim, prosim.Za letos je veljala Venera v 5 hiši. Na zunaj je bilo res zadosti veselja z vnuki, sem se z njimi vozila z vlakom v različne smeri, uživala na bazenu, ampak...v srcu je nekaj odšlo.Hbala in srečno🥰Cvetka tudi letos te čaka plodno leto, predvsem veliko uspeha na področju 10-te hiše.
Prosim, prosim.Za letos je veljala Venera v 5 hiši. Na zunaj je bilo res zadosti veselja z vnuki, sem se z njimi vozila z vlakom v različne smeri, uživala na bazenu, ampak...v srcu je nekaj odšlo.Hbala in srečno🥰
Quote from: Jane on January 04, 2023, 11:57:08 AMQuote from: cvetka on December 26, 2022, 09:21:00 PMProsim, prosim.Za letos je veljala Venera v 5 hiši. Na zunaj je bilo res zadosti veselja z vnuki, sem se z njimi vozila z vlakom v različne smeri, uživala na bazenu, ampak...v srcu je nekaj odšlo.Hbala in srečno🥰Cvetka tudi letos te čaka plodno leto, predvsem veliko uspeha na področju 10-te hiše.Jane hvala. Bo verjetno to 10 hišo gledat širše, jaz vidim avtoriteto in odnos z avtoriteto🤔. Enkrat bo res treba narest konec. Dobro bodi🥰
Quote from: cvetka on January 04, 2023, 12:44:10 PMQuote from: Jane on January 04, 2023, 11:57:08 AMQuote from: cvetka on December 26, 2022, 09:21:00 PMProsim, prosim.Za letos je veljala Venera v 5 hiši. Na zunaj je bilo res zadosti veselja z vnuki, sem se z njimi vozila z vlakom v različne smeri, uživala na bazenu, ampak...v srcu je nekaj odšlo.Hbala in srečnoCvetka tudi letos te čaka plodno leto, predvsem veliko uspeha na področju 10-te hiše.Jane hvala. Bo verjetno to 10 hišo gledat širše, jaz vidim avtoriteto in odnos z avtoriteto. Enkrat bo res treba narest konec. Dobro bodidefinitivno je lahko avtoriteta-
Quote from: Jane on January 04, 2023, 11:57:08 AMQuote from: cvetka on December 26, 2022, 09:21:00 PMProsim, prosim.Za letos je veljala Venera v 5 hiši. Na zunaj je bilo res zadosti veselja z vnuki, sem se z njimi vozila z vlakom v različne smeri, uživala na bazenu, ampak...v srcu je nekaj odšlo.Hbala in srečnoCvetka tudi letos te čaka plodno leto, predvsem veliko uspeha na področju 10-te hiše.Jane hvala. Bo verjetno to 10 hišo gledat širše, jaz vidim avtoriteto in odnos z avtoriteto. Enkrat bo res treba narest konec. Dobro bodi
Quote from: cvetka on December 26, 2022, 09:21:00 PMProsim, prosim.Za letos je veljala Venera v 5 hiši. Na zunaj je bilo res zadosti veselja z vnuki, sem se z njimi vozila z vlakom v različne smeri, uživala na bazenu, ampak...v srcu je nekaj odšlo.Hbala in srečnoCvetka tudi letos te čaka plodno leto, predvsem veliko uspeha na področju 10-te hiše.
Prosim, prosim.Za letos je veljala Venera v 5 hiši. Na zunaj je bilo res zadosti veselja z vnuki, sem se z njimi vozila z vlakom v različne smeri, uživala na bazenu, ampak...v srcu je nekaj odšlo.Hbala in srečno
Quote from: sasa on January 01, 2023, 07:57:53 PMTudi jaz. V tem letu delaj predvsem na svoji intuiciji, na zaščiti sebe in vsega kar ti predstavlja druga hiša.
Quote from: Maja on December 27, 2022, 03:15:56 PMOooooo, prosim! Majči letos bo lepo leto. Zaradi tvojih preteklih dejanj, bo letos uspeh, možnost za uresničitev želja in ciljev.
Oooooo, prosim!
Quote from: Gloria82 on December 27, 2022, 09:58:08 PMSem v vrsti...prosim Leto, ko si boš želela bolj osame in miru. Dober čas za meditacijo.
Quote from: Andres on December 28, 2022, 03:01:22 AMKako je to zanimivo, ko ni več toliko prometa na forumu. Na vrsti bomo vsi med prvimi. Tudi jaz se pofočkam. AndresLeto, ko boš lahko bolje poskrbel zase, svojo varnost in tudi družino. Vidim tudi več preživljanja s svojo družino v tem letu.
Draga Jane, ko in ce bos se pri kartah se pofockam!