Author Topic: Onpassive  (Read 6183 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Onpassive
« on: January 29, 2023, 01:33:37 AM »
Na tem mestu bi vas vpršala, če je kdo med vami v Onpassive sistemu?  Ta uradno še ni odprt, a vendarle zavzema veliko delov interneta.  Očitno gre za hudo konkurenco Googlu, Facebooku in ostalim, ki si delijo svetovno pogačo.   Kar je najbolj zanimivo, je moje opazovanje iz zunanje strani.  Nekako sem prišel do zaključka, da za njim stojijo države Brixa.  Torej Kitajska, Rusija, Brazilija, Indija.  Zdaj po novem bodo pristopile še druge države.   

V prihodnje mislim, da se bo vsul prenos raznih uporabnikov iz Facebooka na Onet, tudi iz Gmaila na Omail, iz Zooma na Oconnect in še veliko več bo tega.  Kot kaže bo podjetje dalo zaslužiti posredno tudi nekaterim uporabnikom, nikakor pa to ni mišljeno kot Amazon, ki je bil en lastnik celotnega podjetja ipd.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Onpassive
« Reply #1 on: March 08, 2023, 07:30:00 PM »
Nimam pojma kaj je to sploh. Prvič slišim.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Onpassive
« Reply #2 on: April 21, 2023, 02:02:36 PM »
Nimam pojma kaj je to sploh. Prvič slišim.

Brez skrbi Jane. To se dela že več let. Zdaj le ta, torej Onpassive očitno že izgleda kot sistem znotraj internet sistema o katerem se nič še javno ne govori, toda vse je v teh pripravah, ko bo slej kot prej javno.     Meni se zdi, kot da gre za neke vrste revolucijo, saj nenazadnje večina denarja ki se steče preko interneta gre v Ameriko.  Posledično je moje osebno prepričanje, da za Onpassivom  stoji BRICS.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858