IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Azeleja on December 02, 2023, 08:11:36 PMProsim, ja.Pa prosim še za finančno področje. Splošno za 2024 3 meči, za finance 5 diskov. Joj, rada bi ti prenesla kakšno bolj pozitivno sporočilo ... Izvlekla sem jih nato še nekaj za pojasnilo ... Kot kaže, bo prihodnje leto zate na en način prelomno, izzivov bo precej, žal tudi neprijetnih dogodkov. Ni ti treba nositi vsega bremena, pusti si pomagati, s sodelovanjem bo lažje. Skozi lekcije, ki prihajajo, se bo zaključila neka stvar, na kateri delaš že dlje časa.
Prosim, ja.Pa prosim še za finančno področje.
Se postavljam v vrsto.
Lahko izvlečem in če dobim slabo, rečem, da sem pozabila, nimam časa ali da sem zažgala ali založila karte.
Se postavljam v vrsto. Hvala
Quote from: Maja on December 30, 2023, 04:49:40 PMLahko izvlečem in če dobim slabo, rečem, da sem pozabila, nimam časa ali da sem zažgala ali založila karte. Zmenjeno hahaha. Sem že mislila, da je s hudim konec, pa je prišel "veseli" december...
Quote from: Tejka on December 30, 2023, 04:58:24 PMQuote from: Maja on December 30, 2023, 04:49:40 PMLahko izvlečem in če dobim slabo, rečem, da sem pozabila, nimam časa ali da sem zažgala ali založila karte. Zmenjeno hahaha. Sem že mislila, da je s hudim konec, pa je prišel "veseli" december...Saj bo hitro minil. "Veseli" je že kar napačen pridevnik za ta mesec.Karte sem izgubila, potem pa spet našla in takrat sem izvlekla Čarovnika
Quote from: Jane on December 06, 2023, 09:31:35 PMSe postavljam v vrsto. Hvala 6 diskov.Bo za silo, ne bo slabo, ampak ne odlično.