Author Topic: kaj delajo narobe moški pri sexu  (Read 33527 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: kaj delajo narobe moški pri sexu
« Reply #30 on: December 04, 2008, 06:23:23 PM »
mi ni jasno, zakaj bi kdo moral kaj delati narobe? Vsak dela kar zna in kar se je naucil

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #31 on: December 04, 2008, 07:34:52 PM »
Kaj si tukaj mislil: noge zna dati narazen vsaka
Je tukaj mišljeno katera "bolje" sexa ali katera zna ljubiti 
Se moški obrne stran,ker ni bil zadovoljen s sexom ali ker ni bil čustveno potešen,ker ni bil ljubljen
Za mene je popolna zadovoljitev ljubiti se ali drugače povedano seksati z ljubeznijo,čutiti en drugega,čutiti dušo drugega,se vklapljati v njegovo telo v njegovo srce,v njegovo bistvo,izklopiti um,ego in ljubiti bistvo

Nič ni bila mišljena prostitucija v temle.
Dokler natepavaš samo eno nizko kvalitetno, se le te tudi navadiš. Naj leži na hrbtu z nogami narazen ali za vratom,  vedno se nastavi enako, oddela svoje, "njemu na čast", kar sploh ni seks ampak usmiljenje do kurčka.  Govorim torej o slabo
kvalitetnih ženskah kar bi morali pisati v sosednji temi, zato pa kot kaže jo je nekdo odprl pred dnevi. 
Moški se ne obrne, ker ni zadovoljen, ali vsaj ne vedno. Tudi sam sem se že obrnil in to je bilo resnično pri ženskah, ki jih niti poznal nisem nič, ali pa so bile slabe.  Obenem je res, da si ženske ne morete predstavljati kako brez energije bi bile, če nebi dobile sperme. Tam je tista energija ki jo od moških črpate. Bržkone za naslednje dni dokler ne pride novi curek.  Moški to energijo izgubi in sedaj vam je mogoče tudi jasno zakaj katoliški župniki ne smejo seksati. Seveda pa sem na drugem mestu tudi pisal o škodljivosti curka, ki ga nekateri oddaje. Ob le tem brez dvoma na dolgi rok ženska lahko tudi zboli.
Sicer pa me tvoje zadnje dve vrstici navdušujeta. Kot kaže nisi frej..? :D :D

Andres

Andres

Ali to pomeni, da so zupniki skoz nafilani z energijo?  :D
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Anonymous

• Guest
« Reply #32 on: December 04, 2008, 08:33:34 PM »
mi ni jasno, zakaj bi kdo moral kaj delati narobe? Vsak dela kar zna in kar se je naucil
tako je, ali se grejo ljubezen ali pa jo preprosto dajejo

Anonymous

• Guest
« Reply #33 on: December 04, 2008, 08:39:36 PM »

Ene se v 35. letih jahat ne naučijo.  Navadno gre v teh primerih  za seksualno neaktivne.

Anonymous

• Guest
« Reply #34 on: December 05, 2008, 07:31:32 AM »
Kaj si tukaj mislil: noge zna dati narazen vsaka
Je tukaj mišljeno katera "bolje" sexa ali katera zna ljubiti 
Se moški obrne stran,ker ni bil zadovoljen s sexom ali ker ni bil čustveno potešen,ker ni bil ljubljen
Za mene je popolna zadovoljitev ljubiti se ali drugače povedano seksati z ljubeznijo,čutiti en drugega,čutiti dušo drugega,se vklapljati v njegovo telo v njegovo srce,v njegovo bistvo,izklopiti um,ego in ljubiti bistvo

Nič ni bila mišljena prostitucija v temle.
Dokler natepavaš samo eno nizko kvalitetno, se le te tudi navadiš. Naj leži na hrbtu z nogami narazen ali za vratom,  vedno se nastavi enako, oddela svoje, "njemu na čast", kar sploh ni seks ampak usmiljenje do kurčka.  Govorim torej o slabo
kvalitetnih ženskah kar bi morali pisati v sosednji temi, zato pa kot kaže jo je nekdo odprl pred dnevi. 
Moški se ne obrne, ker ni zadovoljen, ali vsaj ne vedno. Tudi sam sem se že obrnil in to je bilo resnično pri ženskah, ki jih niti poznal nisem nič, ali pa so bile slabe.  Obenem je res, da si ženske ne morete predstavljati kako brez energije bi bile, če nebi dobile sperme. Tam je tista energija ki jo od moških črpate. Bržkone za naslednje dni dokler ne pride novi curek.  Moški to energijo izgubi in sedaj vam je mogoče tudi jasno zakaj katoliški župniki ne smejo seksati. Seveda pa sem na drugem mestu tudi pisal o škodljivosti curka, ki ga nekateri oddaje. Ob le tem brez dvoma na dolgi rok ženska lahko tudi zboli.
Sicer pa me tvoje zadnje dve vrstici navdušujeta. Kot kaže nisi frej..? :D :D

Andres

Andres

hahahahahahahaha ta je taboljša  :D

Anonymous

• Guest
« Reply #35 on: December 05, 2008, 12:18:48 PM »

Azra. Brez dvoma so zelo nafilani z energijo. Povrhu vsega imajo še manj stresno življenje kot drugi državljani, zato izbrati si župnika ni greh. :D

Andres

Anonymous

• Guest
« Reply #36 on: December 05, 2008, 12:25:29 PM »
zato pa je toliko nun  ;D

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #37 on: December 15, 2008, 09:47:35 PM »
Še se učim zopet neki novega zvedu. :D
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #38 on: December 15, 2008, 10:21:52 PM »
A res?  Ti kar prišepni. Vidiš, da so tu vsi razen naju anonimni. :D  Torej nimaš velike izbire prišepetavanja. :D

Andres
« Last Edit: December 15, 2008, 10:22:24 PM by Andres »

Anonymous

• Guest
« Reply #39 on: December 15, 2008, 10:34:41 PM »
resnična resničnost   ;D

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #40 on: December 15, 2008, 10:56:17 PM »
A res?  Ti kar prišepni. Vidiš, da so tu vsi razen naju anonimni. :D  Torej nimaš velike izbire prišepetavanja. :D

Andres

Da je sprednjiforniks enakovredn g točki le drugačno obdelavo potrebuje. :D
Theta Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #41 on: December 16, 2008, 12:09:02 AM »
Kaj pa je to zdaj? Ta fornix mislim?  For nix. Za nič?
Moja astro karta

9ZK število 858

Anonymous

• Guest
« Reply #42 on: December 16, 2008, 12:38:54 AM »
Sem pogledal na Google kaj ta fornix pomeni. Mater, še največja mašina na svetu ga ne najde čisto točno.  Se pa na to ključno zadevo dobi recept kako splaviti, oziroma kakšne pripomočke se rabi in kako to gre.  :(

Andres

Anonymous

• Guest
« Reply #43 on: December 16, 2008, 06:35:22 AM »
Ko so znanstveniki seksologi ugotovili, da G točke vse ženske sploh nimajo, so šli raziskovat dalje. In glej ga čudo ... obstaja še ena pomembna točka.

Kje pa leži, bo pa bik opisal, če bo dame zanimalo. Zgleda, da jo je on od redkih moških znal najti  ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #44 on: December 16, 2008, 08:37:19 AM »
Mogoče bi bik organiziral en šnel kurz za moške, kako najti G točko pri svoji dragi :P ;)