Author Topic: kaj delajo narobe moški pri sexu  (Read 33526 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: kaj delajo narobe moški pri sexu
« Reply #60 on: February 11, 2009, 04:25:18 PM »
 ang: Živjo,
nekaj razsvetlenja ,nekaj naturalno logičnega"
Zakaj naj bi ženska iskala, imela moške mlajše zato, ker je dlje sexualno dovzetna kot pa starejši" moški. To sem čeraj spoznala pri dialogu s sodelavcem"
S takim razmisljanjem in dejanji potem lahko naravo okrog vrtimo ang:
Ne bojte se pokazati čustev, saj tisti,ki niso pripravljeni slediti jim, imajo že svoje dneve"

Anonymous

• Guest
« Reply #61 on: September 04, 2009, 08:01:40 PM »
Moški smo spolno dlje na vrhuncu moči, tak nas je narava naredla, ženska po določenem letu ne more več met otrok.

Anonymous

• Guest
« Reply #62 on: September 05, 2009, 06:56:26 PM »
A ti spolni vrhunec moči meriš s sposobnostjo imeti otroka?

Anonymous

• Guest
« Reply #63 on: February 04, 2010, 10:52:34 PM »
Niti se ne gre za to, bolj to, da ženski pol tud pol moči upešajo.

Anonymous

• Guest
« Reply #64 on: February 05, 2010, 06:42:31 AM »
Mogoče se je pa samo naveličala brezveznega seksa.

Anonymous

• Guest
« Reply #65 on: February 05, 2010, 10:02:06 AM »
tudi to se dogodi, ko enkrat ugotoviš kako bi lahko bilo lepše, kreativno, se ti monotonija upre, ali pe je nastopila ljubezen po sredi, tista ta prava, iskre so zašvigale, kemija na višku...........potem  ne ugaja staro, ker kliče novo, če je tisto ta pravo, naj bo..........naj se ljubijo tisti ko lahko..........privoščim vsakemu, kjer je ljubezen naj...........predajte se ljubezni, doživi jo ..........samo tako doživiš tisto naj kar je........... :-* :-*, ni je lepše stvari na svetu kakor se predat ljubljeni osebi, ko te popolje v svet omame.............še tako hitro bi bilo prepočasi, mi je nekoč nekdo rekel, škkoda ker to nisva nikoli, žal mi je......vedno bom imela to nekje na dnu srčka..........

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #66 on: February 05, 2010, 03:04:14 PM »
tudi to se dogodi, ko enkrat ugotoviš kako bi lahko bilo lepše, kreativno, se ti monotonija upre, ali pe je nastopila ljubezen po sredi, tista ta prava, iskre so zašvigale, kemija na višku...........potem  ne ugaja staro, ker kliče novo, če je tisto ta pravo, naj bo..........naj se ljubijo tisti ko lahko..........privoščim vsakemu, kjer je ljubezen naj...........predajte se ljubezni, doživi jo ..........samo tako doživiš tisto naj kar je........... :-* :-*, ni je lepše stvari na svetu kakor se predat ljubljeni osebi, ko te popolje v svet omame.............še tako hitro bi bilo prepočasi, mi je nekoč nekdo rekel, škkoda ker to nisva nikoli, žal mi je......vedno bom imela to nekje na dnu srčka..........

bravo lepo povedano :D :D :D :D
Theta Practitioner™

Anonymous

• Guest
« Reply #67 on: May 10, 2010, 03:46:58 PM »
Na vprašanje, kaj dela žensko dobro v postelji, dajo najlažje odgovor moški. Zato poglejmo, kaj naše junake moti med rjuhami. Kako torej ženske grešimo? Moški trdijo, da med rjuhami ne marajo gostiti žensk, ki o seksu ne vedo kaj dosti. Natančneje, motijo jih ''vajenke'', ki nimajo pojma o moškem telesu.

Zato nam skušajo priti na pomoč, ko nam prišepnejo: ''Če že nočete poslušati moškega, ki ga 'obdelujete', si izposodite vsaj kakšno knjigo o erogenih točkah. Ko boste enkrat obvladale teorijo, pa se pogumno lotite prakse." Ženske dodajamo, da nam je praksa ljubša, z namigi o tem, kaj ja in česa ne, pa bi bili lahko tudi moški sami bolj gostobesedni.

V postelji moške moti tudi to, da ženske od njih pričakujemo, da nam bodo brali misli. Ko nas na koncu vprašajo: " Ti je prišlo?'', me pa odgovorimo z ne, moškemu njegovo uplahnelo kladivce še bolj uplahne. Seveda dejstvo zaboli njegov ego. In seveda smo (tudi) za to po navadi krive ženske. ''Zakaj pa ne poveš, kaj bi rada? In zakaj ne poveš, da ti pride samo oralno?'' Ja, fantje, zato ker čakamo tudi na drugačen vrhunec, ampak naredite, zaboga, nekaj za to. Nobena ženska ni frigidna, če zna tip upravljati s svojim orodjem. Vi pa bi vedno želeli, da je vse jasno in glasno. Ne, ne more biti!

Še nekaj moti moške, ko gre za seks. To, da smo ženske po navadi zanj bolj zainteresirane na začetku zveze, sčasoma pa nam interes za seks upade. In kaj na to rečemo ženske? Ja, (večinoma) je temu res tako. Vam izdamo razlog, zakaj? Morda si tega ne bi mislili, ampak ženske se začnemo dolgočasiti, ko postane seks predvidljiv. Ženske moramo misliti: aha, zdaj se moram obrniti … zdaj malo zastokati … zdaj ga malo potrepljati … in opa … opravljeno! Zato vnesite v seksualni odnos vedno kaj novega. To vzburja.

''Ženske se preveč obremenjujete s svojim telesom,'' je še ena od stvari, ki jih moški ne marajo pri ženskah. ''Sovražite seks na boku, ker se vam v tem položaju trebuh tako grdo naguba in je videti odurno. Ne želite biti zgoraj, ker mislite, da vaše prsi niso videti dobro.

Da o seksu od zadaj ne izgubljamo besed.'' Moški nam ob tem sporočajo naslednje: naših teles ne gledajo tako kritično, kot to počnemo same. In moška ideja o popolnem ženskem telesu ni enaka ženski ideji. Moški zahteva veliko manj kot ženska. Ženske odgovarjamo: ok. Ampak potem se pa nehajte tako nagnusno naslajati nad popolnimi telesi modelov za spodnje perilo. Primerjava ni prijetna.

In za konec smo prihranili še en greh, ki naj bi ga po moškem mnenju ženske počele v postelji – vse delo naj bi (večinoma) prepustile njim! Njihovo sporočilo? ''Prevzemite igro kdaj tudi v svoje roke!'' Naše sporočilo? Tam, kjer je volja, je tudi pot!

Vir: www.zurnal24.si

Ok, tole se pa popolnoma NE strinjam!

zakaj bi moral seks postati rutina in dolgočasen ženskam?! Zakaj bi se morale ženske sramovati svojega telesa in skušati doseči ideale, kakršne nam hočejo prodati ti naši vrli mediji?!
Veste kaj, seks ko je ženska zgoraj, je eden izmed najboljših, ker ženska sama kontrolira globino penetracije, moški pa uživa v pogledu na ženske prsi. Seks na boku - idealno, ker lahko moški draži zraven še ščegetavčka.
Moje mnenje: slabih ljudi v postelji ni! Je samo fora, koliko se ti z nekom ujameš v postelji. Eni paše to, drugi ono. Ali bomo ženske začele moške ocenjevati na podlagi preteklih izkušenj?! OK, je njegovi bivši pasal grob seks, saj mate usta, recite, da tega ne marate, pa bo postal nežen in je stvar rešena.
Vsekakor pa tudi pri vsej tej zblojki pomaga POGOVOR! Jaz sem odkrito na začetku veze dala karte na mizo in povedala, da sem kar se tega tiče izjemno odkrita oseba in da se mi ne zdi nič napačnega, če se o tem pogovarjaš. Nasprotno, s pogovorm lahko marsikaj rešiš. Saj pravijo, dober seks je 20% veze, slab pa 80%. To še kako drži!
In ne, ne čakamo ženske samo na to, da bi nam prišlo. Sem celo ena tistih žensk, ki dejansko uživa v tem, da obdeluje svojega moškega, sama pa ne potrebujem v zameno seksa ali pa orgazma. Dovolj je že zadovoljstvo, da si ponudil užitek nekomu. In VEDNO se najde srednja pot, samo najti jo je treba.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #68 on: May 10, 2010, 04:27:48 PM »
In ne, ne čakamo ženske samo na to, da bi nam prišlo. Sem celo ena tistih žensk, ki dejansko uživa v tem, da obdeluje svojega moškega, sama pa ne potrebujem v zameno seksa ali pa orgazma. Dovolj je že zadovoljstvo, da si ponudil užitek nekomu. In VEDNO se najde srednja pot, samo najti jo je treba.

KO bi le vsaka. Navadno je med vami ženskami toliko hlodov kolikor ima Slovenija površine gozdov. :D

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Anonymous

• Guest
« Reply #69 on: May 10, 2010, 05:07:23 PM »
KO bi le vsaka. Navadno je med vami ženskami toliko hlodov kolikor ima Slovenija površine gozdov. :D
Andres
Ja ali nihče se ne vpraša zakaj je ženska hlod, zato ker noče. ali  zato ker.........ja ker je kaj drugega na spisku, ker je dobra mati in gospodinja. se more deca držat cel život, ker take stvari se ne gredo kršit...
Pa ne recite da ni res, veliko je tako mislečih in to v naši dobi, 3/4 populacije se zgraža nad takimi in drugačnimi odločitvami. katere prekinejo vezo,  je človek kateri je vezo prekinil srečen, tega  se nihče ne vpraša....malo sem zašla od teme ali tudi to je veja tega, izhaja ravno iz nezadovoljstva, nepotešenja spolne sle. Ja tudi me ženske si želimo to in ono, pa še kako, nekatere to odkrijejo in jim je to tudi dano, durge pa se zapirajo, ne vedo kaj jim v resnici primanjkuje, ker dec enostavno- na brzake, kakor zajček in gremo ;D- Potem te vpraša: je bilo lepo, se ve krasno :-\. Je potrebno si tudi vzet kar rabiš, ja preprosto to zahtevat, pa naj on enkrat da....

Anonymous

• Guest
« Reply #70 on: May 10, 2010, 06:35:52 PM »

Andres

no no, tole pa delaš krivico  :-\

pismo, saj je zgornji post čisto pravilen. moški bi lahko tudi kdaj pa kdaj seveda vprašali kaj in nas presenetili. na srečo sem ženska, ki direkt pove, kako in kaj, toda vseeno, moški lahko tudi sem pa tja kaj naredite. veš kaj andres, če bi recimo enkrat presenetil svojo drago in bi ji jo samo ornk polizal, da sama zase ne bi vedla, potem pa bi rekel, evo lubica, tole je bilo zate, dons ti ga ne bom not dal, verjemi, da bo presenečena velik in še več. zakaj bi vedno mogle samo ženske vam ga v usta vzet?! zakaj pa recimo ne bi me kdaj pršle na tak račun?! kako malo je treba, da je človek srečen...

Anonymous

• Guest
« Reply #71 on: May 10, 2010, 07:17:27 PM »
vsak dobi točno to, kar si zasluži  ;D

Anonymous

• Guest
« Reply #72 on: May 11, 2010, 07:04:38 AM »
U, kako zanimivo  :o

Anonymous

• Guest
« Reply #73 on: May 11, 2010, 09:33:20 AM »
Še in še, res je včasih si bolj zaprte sorte, a zakaj, zopet vprašanje za široko analizo.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #74 on: May 11, 2010, 06:42:37 PM »
Nič ne delam krivice. Pač povedati vam je treba kakšno je stanje na trgu mesa in pohote.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858