IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Prosim.
Jupiii!Prosim!
Quote from: cvetka on August 22, 2024, 06:42:43 PMSaša, lepo prosim Preko sanjarjenja ti dajem vedeti, kaj vse zmoreva. To niso fantazijski vtisi, to so moji šepeti starodavnih potencialov, ki jih nosim v sebi. Izraziti jih želim zato, ker sanjarjenja lahko postanejo resničnost.
Saša, lepo prosim
Quote from: Azeleja on August 22, 2024, 09:42:01 PMProsim. Osvojila si mojstrsko rast. Celotno vesolje je opazilo tvoj napredek. Vse teste si opravila z odliko. Čas je za nagrade in uživanje v njih. So več kot prislužene. Hvala ti za vse. Povrnila ti bom to - bogato.
Quote from: Maja on August 23, 2024, 10:26:20 AMJupiii!Prosim!Prepusti se mi. Vem, kaj delam, in vem, kam greva. Trenutno potrebujeva moje vodstvo. Spusti nadzor in težnjo po le-tem. Prepusti mi krmilo, saj naju vodim v varen pristan.
Quote from: sasa on August 24, 2024, 07:07:36 AMQuote from: cvetka on August 22, 2024, 06:42:43 PMSaša, lepo prosim Preko sanjarjenja ti dajem vedeti, kaj vse zmoreva. To niso fantazijski vtisi, to so moji šepeti starodavnih potencialov, ki jih nosim v sebi. Izraziti jih želim zato, ker sanjarjenja lahko postanejo resničnost.Saša, naj se zgodi , hvala.
Quote from: Gloria82 on August 22, 2024, 07:06:10 PMSe jaz tudi pofočkam Saša. Hvala Potrebujem tvoj povsen miren um. Resetiranje možganov, da se uravnovesita desna in leva polovica. Zato, da se vzpostavi komunikacija v obliki kanaliziranja z menoj. Posodila ti bom svoj mir in številna zagotovila.
Se jaz tudi pofočkam Saša. Hvala
Pofockajte se za september. Ko pridem z morja vam vrzem.