NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Še tu in še enkrat: ne vidi se zaradi dolžine, ki je čez 2000 znakov s presledki, ne napačnega postanja. Če želite, lahko prispevek razdelim na več delov, se mi pa ne zdi smotrno, ker je pomembno, da je vse zbrano na enem mestu.
Quote from: Vesta on August 12, 2024, 11:38:53 AMŠe tu in še enkrat: ne vidi se zaradi dolžine, ki je čez 2000 znakov s presledki, ne napačnega postanja. Če želite, lahko prispevek razdelim na več delov, se mi pa ne zdi smotrno, ker je pomembno, da je vse zbrano na enem mestu.Nekako se mi je zdelo, da je napaka pri tebi. Dolgo bi moral iskati, če bi v vseh funkcijah hotel najti dolžino teksta. A bom poskusil. Andres
Quote from: Andres on August 12, 2024, 10:40:56 PMQuote from: Vesta on August 12, 2024, 11:38:53 AMŠe tu in še enkrat: ne vidi se zaradi dolžine, ki je čez 2000 znakov s presledki, ne napačnega postanja. Če želite, lahko prispevek razdelim na več delov, se mi pa ne zdi smotrno, ker je pomembno, da je vse zbrano na enem mestu.Nekako se mi je zdelo, da je napaka pri tebi. Dolgo bi moral iskati, če bi v vseh funkcijah hotel najti dolžino teksta. A bom poskusil. AndresAndres, nadstandardni post moraš samo odobriti, z njim sicer ni nič narobe.
Andres, pošlje ga in tudi se ga vidi med zadnjimi posti.Ko pa se nanj klikne, preprosto izgine in piše, da ne obstaja.