IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Hvala vam za dobre misli.Se počasi privajam na spremenjene razmere, v ponedeljek, 2.6.imam prvi onkološki pregled. T ima ta dan tocen kvadrat na N , kaj naj recem, a bom sla tako na glavo kot Slakonja?Bodite dobro🥰
Quote from: cvetka on May 29, 2025, 12:22:17 PMHvala vam za dobre misli.Se počasi privajam na spremenjene razmere, v ponedeljek, 2.6.imam prvi onkološki pregled. T ima ta dan tocen kvadrat na N , kaj naj recem, a bom sla tako na glavo kot Slakonja?Bodite dobro🥰O takem problemu sem pred nekaj dnevi govoril z bratrancem. On je rekel zdravnikom, da bi rad še drugo mnenje. Torej je šel k nevtralnim raznim zdravnikom po drugo mnenje. Ko je pridobil vse papirje so mu dali neko snov ki je naravna ali vsaj bolj naravna, ter se po tem bolje počuti. Vsaj zaenkrat.Andres
Quote from: Andres on May 29, 2025, 08:03:40 PMQuote from: cvetka on May 29, 2025, 12:22:17 PMHvala vam za dobre misli.Se počasi privajam na spremenjene razmere, v ponedeljek, 2.6.imam prvi onkološki pregled. T ima ta dan tocen kvadrat na N , kaj naj recem, a bom sla tako na glavo kot Slakonja?Bodite dobro🥰O takem problemu sem pred nekaj dnevi govoril z bratrancem. On je rekel zdravnikom, da bi rad še drugo mnenje. Torej je šel k nevtralnim raznim zdravnikom po drugo mnenje. Ko je pridobil vse papirje so mu dali neko snov ki je naravna ali vsaj bolj naravna, ter se po tem bolje počuti. Vsaj zaenkrat.AndresJaz se sploh ne pocutim slabo, tudi kilogramov nisem izgubila nič. Ce ne bi bilo izvida Svit, jaz ne bi vedela, da se v mojem telesu kaj sumljivega dogaja.
Program Svit je preventivni zdravstveni program, ki je namenjen preprečevanju in zgodnjemu odkrivanju predrakavih sprememb in raka na debelem črevesu in danki.Poteka pod okriljem Ministrstva za zdravje Republike Slovenije, nosilec programa je Nacionalni inštitut za javno zdravje.
Quote from: cvetka on May 29, 2025, 09:42:57 PMQuote from: Andres on May 29, 2025, 08:03:40 PMQuote from: cvetka on May 29, 2025, 12:22:17 PMHvala vam za dobre misli.Se počasi privajam na spremenjene razmere, v ponedeljek, 2.6.imam prvi onkološki pregled. T ima ta dan tocen kvadrat na N , kaj naj recem, a bom sla tako na glavo kot Slakonja?Bodite dobro🥰O takem problemu sem pred nekaj dnevi govoril z bratrancem. On je rekel zdravnikom, da bi rad še drugo mnenje. Torej je šel k nevtralnim raznim zdravnikom po drugo mnenje. Ko je pridobil vse papirje so mu dali neko snov ki je naravna ali vsaj bolj naravna, ter se po tem bolje počuti. Vsaj zaenkrat.AndresJaz se sploh ne pocutim slabo, tudi kilogramov nisem izgubila nič. Ce ne bi bilo izvida Svit, jaz ne bi vedela, da se v mojem telesu kaj sumljivega dogaja.Ne vem kaj je izvid Svit, ampak čudno se mi vse skupaj zdi. Andres
Quote from: Andres on May 30, 2025, 02:56:08 AMQuote from: cvetka on May 29, 2025, 09:42:57 PMQuote from: Andres on May 29, 2025, 08:03:40 PMQuote from: cvetka on May 29, 2025, 12:22:17 PMHvala vam za dobre misli.Se počasi privajam na spremenjene razmere, v ponedeljek, 2.6.imam prvi onkološki pregled. T ima ta dan tocen kvadrat na N , kaj naj recem, a bom sla tako na glavo kot Slakonja?Bodite dobro🥰O takem problemu sem pred nekaj dnevi govoril z bratrancem. On je rekel zdravnikom, da bi rad še drugo mnenje. Torej je šel k nevtralnim raznim zdravnikom po drugo mnenje. Ko je pridobil vse papirje so mu dali neko snov ki je naravna ali vsaj bolj naravna, ter se po tem bolje počuti. Vsaj zaenkrat.AndresJaz se sploh ne pocutim slabo, tudi kilogramov nisem izgubila nič. Ce ne bi bilo izvida Svit, jaz ne bi vedela, da se v mojem telesu kaj sumljivega dogaja.Ne vem kaj je izvid Svit, ampak čudno se mi vse skupaj zdi. AndresAndres, kaj se ti zdi čudno?
25. 6. se bo zgodila konjunkcija , in v .Drenjali se bodo na mojem DC in pričakujem kaj lepega.