Postavite se v vrsto 
Prosim, hvala.
V letu 2025 ti bodo živali večkrat prekrižale pot, ti dale določene namige. V kolikor razmišljaš o tem, da bi sprejela kakšno žival v svoj dom je 2025 pravo leto.
Jej jej jej, to pa sploh ne vem, kako je to sporocilo našlo mene. Z živalicami nisem na ti, se jih pravzaprav bojim. Pobožati kuža ali muco? Znanstvena fantastika zame.
No potem je pa mogoče čas, da se znebiš svojih strahov Cvetka. Živali ti dajo toliko ljubezni. Ne pravim, da si sedaj omisli kakšno žival. Ampak če ima kdo od bližnjih kakšno prijazno doma, jo lahko poskusiš vsaj pobožati. Lahko si pa tudi pozorna na znake, ki ti jih bodo kazale tekom leta, ne vem bo recimo življenje od teba zahtevalo previdnost, pa ti bo čez cesto velikokrat skočila kaka žival, da te ustavi pa pogledaš. Npr.
Hvala Jane.
Zivali pa opazujem ze sedaj. Odkar sem v penziji, sem spoznala poimenovanje vseh ptičkov in ptic, ki se smukajo in se oglašajo pred mojim kuhinjskim oknom

S pomočjo interneta sem se v veselje mojih vnukov naučila narisati skorajda vsako žival, niti pomislim ne, da bi se naučila risati predmete.
Bom pozorna, hvala ti se 1x.