Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Prosim
Prosim tudi jaz. Si bom ob tem zamislila kar 2025 leto
2024?Jaz bi za 2025, prosim.
Quote from: cvetka on December 05, 2024, 01:16:55 PMProsim tudi jaz. Si bom ob tem zamislila kar 2025 leto Cvetka, šele sedaj sem opazila, da sem se zmotila v letnici. Seveda je za 2025. Izberi svojo energijsko terapijo in jo izvajaj zato, da se ozdraviš nekaterih starih stvari. Ozdraviš razočaranj ali bolečine. Iz tega se razvijejo tudi najine zdravilne sposobnosti, ki jih nato lahko deliva z drugimi bitji.Iz kupa pa mi je zletela še:Da, to se bo zgodilo. Da, to bo tvoje. Da, to je zate. Da, nad tem sem tudi jaz tako zelo navdušena kot ti. Lahko se sprostiš in uživaš, lahko se veseliš, to se bo zgodilo. Prepusti mi, da za to izberem točno določen trenutek. Kmalu.
Quote from: Azeleja on December 05, 2024, 01:21:04 PM2024?Jaz bi za 2025, prosim. Prepusti se mi. Vem, kaj delam, in vem, kam greva. Trenutno potrebujeva mje vodstvo. Spusti nadzor in težnjo po le-tem. Prepusti mi krmilo, saj naju vodim v varen pristan.
Sem že v vrsti, hvala
Jaz bi tudi za leto 2025
Quote from: 3lumpi866 on December 05, 2024, 02:15:41 PMSem že v vrsti, hvalazletela je ven sledeča karta:Uporabi svoje talente. Preko izvajanja le-teh se namreč lahko prizemljujeta tudi moje poslanstvo in volja. Najini talenti so unikatni. Pokaži jih svetu, izrazi se preko njih, saj tako izražaš mene.
Quote from: Jane on December 05, 2024, 11:23:56 AMProsimPreko sanjarjenja ti dajem vedeti, kaj vse zmoreva. To niso fantazijski vtisi, to so moji šepeti starodavnih potencialov, ki jih nosim v sebi. Izraziti jih želim zato, ker sanjarjenja lahko postanejo resničnost.