Author Topic: Spolne težave pri ženskah  (Read 35380 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anonymous

• Guest
Re: Spolne težave pri ženskah
« Reply #60 on: January 02, 2009, 04:11:07 PM »
Bik. Hvala za tvoj material, ki je brez dvoma koristen.  Druga slika v postu 58 je ravno tako zelo dobra in seveda privlačna. :D

Andres

Anonymous

• Guest
« Reply #61 on: February 08, 2009, 10:14:25 PM »

Anonymous

• Guest
« Reply #62 on: February 08, 2009, 10:16:43 PM »

te noznice ce mi lahk kter razlozi prosim lepo
 :)

Anonymous

• Guest
« Reply #63 on: February 11, 2009, 03:47:10 PM »
To so očitno oblike in razsežnosti t.i. "deviških kožic", katerim dajejo največji pomen moški, ki niso prepričani vase in v svoje kvalitete. Zato hočejo, da je njihova partnerica še "nedotaknjena", da nimajo kompleksov glede tega, kaj pa, če je bil predhodnik boljši. :D

Anonymous

• Guest
« Reply #64 on: February 11, 2009, 04:17:34 PM »
jajta, budaletine" ;D, komplexi izvirajo samo zato,ker so imeli pretirano zascitnisko mamo ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #65 on: February 11, 2009, 04:35:32 PM »
Ojdip ... :D

Anonymous

• Guest
« Reply #66 on: February 11, 2009, 04:39:57 PM »
To so očitno oblike in razsežnosti t.i. "deviških kožic", katerim dajejo največji pomen moški, ki niso prepričani vase in v svoje kvalitete. Zato hočejo, da je njihova partnerica še "nedotaknjena", da nimajo kompleksov glede tega, kaj pa, če je bil predhodnik boljši. :D

Hum. Tale je pa bosa. Na devico pravzaprav pomisli redko kdo, saj nenazadnje zelo mali odstotek moških je, ki so kadar koli devico tudi imeli.  O njih se ne govori in vse skupaj je podobno punčkam, deklicam, ne pa ženskam godnim za seks.  Sem pa v zvezo z devištvom premišljeval tudi v drugačnem slogu, ki zadeva vsakadnjik, ali faze v življenju. Moram najti pravo temo, da bi tako vprašanje podal.

Andres

Anonymous

• Guest
« Reply #67 on: September 04, 2009, 07:58:43 PM »
jajta, budaletine" ;D, komplexi izvirajo samo zato,ker so imeli pretirano zascitnisko mamo ang:

Tle je edina budaletina mama, ki ni sposobna zdravega, produktivnega odnosa s partnerjem  ter je frigidna. ;)
Elektre so posebi nevarne, zato so pa nekatere tak žleht, pa to je sam en razlog.

Anonymous

• Guest
« Reply #68 on: September 06, 2009, 12:14:32 AM »
če zenska ni zadovoljna z descoom, bo že nekak naredila, se pokazala,da bo to tudi dosegla zadoscenje, preko otrok ali preko podobnega, da se revenge" potem razlije v neskoncnost; kot npr. tale sodni dialog; v tej dvorani so vsi moški krivi,a nobena zenska"

Anonymous

• Guest
« Reply #69 on: September 06, 2009, 02:12:35 AM »
če zenska ni zadovoljna z descoom, bo že nekak naredila, se pokazala,da bo to tudi dosegla zadoscenje, preko otrok ali preko podobnega, da se revenge" potem razlije v neskoncnost; kot npr. tale sodni dialog; v tej dvorani so vsi moški krivi,a nobena zenska"

Tole je pa pogosta verzija "potešenja."  Podobno bi lahko napisal tudi portir.

Vaš portir

Andres

Anonymous

• Guest
« Reply #70 on: September 06, 2009, 03:49:09 PM »
hvala ti, spoznavam zivljenje preko pripovedovanja, ljudi, potem sem sam previden, pozoren in preventiven:)  ang:

Anonymous

• Guest
« Reply #71 on: February 04, 2010, 10:50:27 PM »

S temle se pa strinjam, roko  na srce to se prevečkrat dogaja.

Anonymous

• Guest
« Reply #72 on: February 05, 2010, 07:41:04 AM »
A potem hočte rečt, da smo ženske veliko pametnejše :D in sposobnejše  :D

Anonymous

• Guest
« Reply #73 on: February 05, 2010, 08:54:55 AM »

Tle je edina budaletina mama, ki ni sposobna zdravega, produktivnega odnosa s partnerjem  ter je frigidna. ;)
Elektre so posebi nevarne, zato so pa nekatere tak žleht, pa to je sam en razlog.

[/quote]

no no ni tak hudo, zakaj tako obsojaš, kaj pa veš kako je tisti mami, ne obsojaj če nisi zraven bil, to je kolektivno prepričanje, preveč pobiramo od drugih.....saj vem, ravno včeraj imela debato, sogovornik mi takole odgovori: če  zgodovina  piše da on je bil mačo, kaj da jaz potem rečem, enako..........a ni bil zraven...........zgodovina je nlet in se ve, kar je zapisano, so lahko dodali ali oduzeli..............torej, če nisi videl, kako lahko komentiraš? Jaz bi enostavno rekla: nisem od avde, ker če se nepravilno izrazim, sem lahko tudi po krivičnem sodila, to pa lahko tudi nekomu škodi, torej zakaj napraviti škodo, včasih je to krivica, katero se ne da nadomstiti............
Vedi človek, včasih beseda, obsodba, boli več kakor rez................