IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Dons se bo iskrilo, k nas bo pet "vještic" glave skup tišal
Odlično. Bom lahko prišla kdaj zraven?
Ej čarovnice, a veste kaj .... tud jaz bi bila rada zraven. Metlo sem že naštelala, tko da lahko priletim
Quote from: Tea on August 06, 2009, 09:32:19 AMEj čarovnice, a veste kaj .... tud jaz bi bila rada zraven. Metlo sem že naštelala, tko da lahko priletim Tea, naslednjič definitvo moraš bit zraven ...boš obveščena pravočasno, da boš lahko še metlo spolirala in podmazala
Sicer pa dejtam tud jaz že v ponedeljek .............. ooo, kako se veselim Tako da bom definitivno podrobno zvedela vse novice iz vašega čarovniškega kotla
Quote from: Tea on August 06, 2009, 09:42:50 AMSicer pa dejtam tud jaz že v ponedeljek .............. ooo, kako se veselim Tako da bom definitivno podrobno zvedela vse novice iz vašega čarovniškega kotla hehehehe...jaz pa vem s kom in kdaj
Quote from: Gaja on August 06, 2009, 09:08:47 AMOdlično. Bom lahko prišla kdaj zraven? Seveda Gaja, vedno dobrodošla Sicer si bila pa včeraj opažena, ko si preletavala s svojo novo metlo nad krajem dogajanja Tud če si metlo zamenjala, se ne moreš potuhnit