9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Sicer pa dejtam tud jaz že v ponedeljek .............. ooo, kako se veselim Tako da bom definitivno podrobno zvedela vse novice iz vašega čarovniškega kotla
Quote from: Tea on August 06, 2009, 09:42:50 AMSicer pa dejtam tud jaz že v ponedeljek .............. ooo, kako se veselim Tako da bom definitivno podrobno zvedela vse novice iz vašega čarovniškega kotla Tudi meni so angelčki prišepnili, kdo bo tvoj vroči dejt, he, he.
Danes dejtam ......
Ja, tudi jaz sem pred dnevi spoznala angelsko bitje s foruma
A ni fajn spoznati v živo osebo, ki jo poznaš samo virtualno.
Quote from: Gaja on August 25, 2009, 02:01:31 PMA ni fajn spoznati v živo osebo, ki jo poznaš samo virtualno. Mhm, pa še kako fajn Tudi jaz sem danes dejtala z angelsko osebo, ki me je izpolnila s toplino
Quote from: Rena on August 25, 2009, 09:15:30 PMQuote from: Gaja on August 25, 2009, 02:01:31 PMA ni fajn spoznati v živo osebo, ki jo poznaš samo virtualno. Mhm, pa še kako fajn Tudi jaz sem danes dejtala z angelsko osebo, ki me je izpolnila s toplino a to sta vidve dejtali?
Šment, pa si naju dobila. Bilo je kratko ali sladko. Gaja
Quote from: Gaja on August 25, 2009, 10:05:49 PMŠment, pa si naju dobila. Bilo je kratko ali sladko. GajaTočno tako