Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Princes on August 25, 2009, 01:21:54 PMJa, tudi jaz sem pred dnevi spoznala angelsko bitje s foruma Jaz pa pravljično vilo z angelskimi krili
Ja, tudi jaz sem pred dnevi spoznala angelsko bitje s foruma
Quote from: nensi on August 26, 2009, 07:35:48 AMQuote from: Princes on August 25, 2009, 01:21:54 PMJa, tudi jaz sem pred dnevi spoznala angelsko bitje s foruma Jaz pa pravljično vilo z angelskimi krili Sta dejtali, kajneda
Občutek mi tako pravi
Krasen današnji dejt z dvema pozitivnima, svetlima osebama, ob katerih sem se počutila, kot da smo si čisto domače in ju že dolgo poznam... Sem se nafilala z energijo, da mi zdaj kar za spat ni, čeprav je zadnji čas... Lahko noč
Quote from: Rena on September 07, 2009, 10:59:16 PMKrasen današnji dejt z dvema pozitivnima, svetlima osebama, ob katerih sem se počutila, kot da smo si čisto domače in ju že dolgo poznam... Sem se nafilala z energijo, da mi zdaj kar za spat ni, čeprav je zadnji čas... Lahko noč Rena...upam,da se vam kdaj pridružim na kakšnem dejtu