Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Prosim, draga. Sem ti nekaj pozabila dati, zato to dobiš ob drugi priložnosti.
Danes sem pa doživela presenečenje v obliki nenapovedanega dejta pri meni v pisarni Hvala draga Akdo ugane s kom sem dejtala?
Uf kakšna intuicija. Eno od imen je pravih. Samo ne bom še odkrila, če se strinjaš.
Quote from: Tea on February 19, 2010, 02:31:36 PMUf kakšna intuicija. Eno od imen je pravih. Samo ne bom še odkrila, če se strinjaš. waw, mater sem dobra, kaj ne Nekaj me vleče k Tejki.... ma pustimo drugim, naj ugibajo...Mimogrede, včeraj sem prespala predavanje
Jaz mislim, da je bila Neška, in tako sem začutila še preden je Tejka izpadla iz igre. Gaja
Danes sem pa doživela presenečenje v obliki nenapovedanega dejta pri meni v pisarni Hvala draga
Quote from: Gaja on February 19, 2010, 06:05:28 PMJaz mislim, da je bila Neška, in tako sem začutila še preden je Tejka izpadla iz igre. GajaTi pa itak razturaš
Quote from: Neska on February 19, 2010, 07:08:53 PMQuote from: Gaja on February 19, 2010, 06:05:28 PMJaz mislim, da je bila Neška, in tako sem začutila še preden je Tejka izpadla iz igre. GajaTi pa itak razturaš He, he. Je bilo treba doreči podrobnosti sodelovanja.