Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Gaja hvala Ocitno mam mocno podporo trenutno
Quote from: lou on July 07, 2010, 11:39:52 PMGaja hvala in lahko noč Prosim, Lou. Dopust bo. Še po rokah te bodo nosili.
Gaja hvala in lahko noč
Quote from: Daia* on July 08, 2010, 12:07:48 AMJa, bi prosila, ce ti ni odvec Evo...El Morya je živel kot Ranbir Singh, član kraljevske družine Kashmir v 19. stoletju. Politično se je zavzemal za človeške in pravične spremembe v zakonih. Gospa Blavatsky, ustanoviteljica Teozofskega združenja je v Indiji preživela nekaj časa z El Moryo in je po njegovi smrti kanalizirala njegova sporočila. Lahko ga prikličete, da vzdržujete čistost svoje energije in na visokem nivoju, obenem vam pa lahko pomaga tudi v vseh pravnih in političnih situacijah.Prvi žarek je kraljevsko modre barve, njegov mojster je El Morya. Ta žarek predstavlja božansko voljo, božansko varstvo, moč, zaščito, vero in vodstvene sposobnosti, ki se izražajo skozi govor. Z njim lahko začnemo dan tako, da prikličemo modri žarek in ga prosimo za zaščito. Z modrim žarkom prežarčimo hrano preden jo užijemo, da ji dvignemo vibracijo, obenem pa okolje, ki nas ne podpira prežarčimo s tem žarkom, da ga transformiramo. Modri žarek se nahaja v Darjeelingu v Indiji. S tem žarkom prav tako delujeta tudi nadangel Mihael in elohim Herkules.
Ja, bi prosila, ce ti ni odvec
Quote from: Gaja on July 08, 2010, 12:08:57 AMQuote from: Daia* on July 08, 2010, 12:07:48 AMJa, bi prosila, ce ti ni odvec Evo...El Morya je živel kot Ranbir Singh, član kraljevske družine Kashmir v 19. stoletju. Politično se je zavzemal za človeške in pravične spremembe v zakonih. Gospa Blavatsky, ustanoviteljica Teozofskega združenja je v Indiji preživela nekaj časa z El Moryo in je po njegovi smrti kanalizirala njegova sporočila. Lahko ga prikličete, da vzdržujete čistost svoje energije in na visokem nivoju, obenem vam pa lahko pomaga tudi v vseh pravnih in političnih situacijah.Prvi žarek je kraljevsko modre barve, njegov mojster je El Morya. Ta žarek predstavlja božansko voljo, božansko varstvo, moč, zaščito, vero in vodstvene sposobnosti, ki se izražajo skozi govor. Z njim lahko začnemo dan tako, da prikličemo modri žarek in ga prosimo za zaščito. Z modrim žarkom prežarčimo hrano preden jo užijemo, da ji dvignemo vibracijo, obenem pa okolje, ki nas ne podpira prežarčimo s tem žarkom, da ga transformiramo. Modri žarek se nahaja v Darjeelingu v Indiji. S tem žarkom prav tako delujeta tudi nadangel Mihael in elohim Herkules.Gaja super in hvala. :-*A nam še lahko poveš kako naj ga prikličemo
Jaz sem pa itak že standardno - ali taprva ali pa zamudim.
lou..tole o priklicu me je spomnilo na seminar, ko smo se režali ob Gajinem oponašanju, kako ona ne sliši angelov
Evo..sm bla jst ista, dokler nisem dobila namiga, da jst v bistvu bolj VEM, ne pa vidim in slisim in sem si rekla, ko bo pa bo, ce bo..in glej, vidla samoroga, modro svetlobno kroglo..