Author Topic: Projekt-manifestacija II.  (Read 137296 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
Re: Projekt-manifestacija II.
« Reply #165 on: January 13, 2009, 08:21:50 PM »
Ok torej je spisek sedaj takle:

Regina
Tea
Ljubo
Matevž
Neely18
Mihael
Andres
Mačica
Gregor
darchi
gal
gabi
nataša
Nena
Aine
Urška
Danilo
Iza
Janez
Strela
Katarina
Neska
Goga
Vlado
Neo
Agica
Štefan
Pikica
Theta Practitioner™

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #166 on: January 13, 2009, 08:48:56 PM »
Evo nas spet tukaj

Hvala za podporo punce  :-* ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #167 on: January 13, 2009, 09:00:33 PM »
Hvala! Eno vprašanje: med theto sem čutila rahlo zbadanje v levem kolenu (prejšnjič v zapestjih) - a bi to kaj pomenilo?
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #168 on: January 13, 2009, 09:01:10 PM »
Jaz sem uživala. Upam, da tudi vi.  ang:
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline strela

• Novinec
  • *
« Reply #169 on: January 13, 2009, 09:08:25 PM »

Meni je bilo zelo lepo. Hvala vsem :-* ang:

Offline Aine

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #170 on: January 13, 2009, 09:29:44 PM »

Bilo je zelo lepo , na koncu sem čutila dva zelo upočasnjena valova enrgije,ki sta se počasi spuščala preko glave po hrbtenici navzdol.Čudovito in hvala.

Aine

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #171 on: January 13, 2009, 10:06:35 PM »
In sem zopet z vami.  ;)
Kaj naj rečem. :-\ Najprej iz srca hvala vsem "vpletenim" v zdravljenje. Karkoli že je bilo in karkoli je imelo namen doseči, se je najbrž zgodilo, v moje najvišje dobro.
Nenavadno, kot skoraj vsaka meditacija z določenim namenom.
Najprej nič, le neka čudna napetost v glavi. Pa sem si rekla "nehaj, sprosti se! Jermiel, Jophiela ...". Nato neurejeni spiralasto objemajoči valovi  ... od oranžno roza rdeče gor, kot vrtinec. Nato zagledam NJO (ne njega- Kreatorja). Čutila, videla (delno sicer) sem njo, ki me svetlo, toplo, smejoče se gledala.
Vse skupaj bilo zelo nenavadno. Roke pod "visoko napetostjo" :D, nisem vedela ali mi je hladno ali le bolečine tako režejo skozi roko (od pazduhe, čez mišico pod ramo in nevem zakaj v hrbtišče dlani). Slike so prav nenavadne in vrstnega reda nevem več.
V enem trenutku, ko sem bila čisto umirjena oz. pomirjena, sem videla ribnik, oblikovan v srčka (seveda zelenega, kot zelenje). Izgledalo je kot da je venček narejen krog njega v obliki srčka, a je bilo le urejeno zelenje. Ob ribniku bilo kar nekaj oseb, mladih. Med njimi tudi ženska, temnejših las in moški v neki karirasti srajci, ki jo je objemal čez rame. Izgledali so prav prijetni ob ribniku, ko so se igrali z vodo. Spet druga slika je bila velik napihnjen srček, ki se mi približeval.
Ob naslednji sliki sem bila nemalo presenečena, saj še takšne vrste Vilink, Vilinov nisem videla.  :-\ Iz naravnega okolja ja (travnik, gozd ali deve) ... Te so imele čudovita zelo jasna, lepo oblikovana krila ... Bile so vijolične, lepe, temne vijolične, veliko jih je bilo. Ena je posebaj izstopala s svojo lepo dolgo "svileno", prostopadajočo obleko. Nato so se pojavile modre, indigo modre in že so se pričele pojavljati lepe svetejše, v roza, prelivajoči barvi, nežne, nasmejane. V krilih je skoraj odsevala zdata in za njimi so se pojavile plesajoče svetlejše, vseh mavričnih barv. Vile- lučke, ki so kar naenkrat izgledale vse kot barvne iskrice, plapolajoče v temi ... modra, lila, zlata, zelena, rdeča tudi, a manj. Aha, v eni sliki sem se videla pod slapom, ki me oblival z rdečo barvo. Zanimivo je bilo pa to, da sem bila čista, ne rdeča in asociacija je bila, kot da sem varovana pred to barve. Kasneje se je prikazovalo veliko moških obrazov; kot bogovi, angeli, mojstri ... Eden je bil bel, belobrad, jezen (nevem kateri bog je že to  :-\), pa zeleni lasje ali tako močan sij in temno modro zeleni obrisi, kot žarki (ne znam opisat, a v glavi mi je zvenelo Rafael), POtem se pojavil najprej le obris moške (dolge) brade in nos, nato cel obraz, Jezus. Potem sem pa bila kar naenkrat tukaj in začutila svinčeno težo nog in neprijetno v rokah.
Kakšno povezavo ima vse to?

Zanimivo, res. :D Bila sem pa celo uro v tem. In zdaj mi je skoraj sveže, kljub debelem puliju.

Lep večer še in mirne sanje
N.
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #172 on: January 14, 2009, 02:14:21 AM »
Meni se je pa sinoči zdelo, da je prisotnih zelo veliko ljudi, v primerjavi z manifestiranjem prej.  Ob 22. uri nisem mogel.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline darchi

• Novinec
  • *
« Reply #173 on: January 14, 2009, 06:34:14 AM »
Tudi jaz se zahvaljujem za včeraj! Prvič sem bila udeležena v skupinskem zdravljenju. Tudi jaz sem videla množico ljudi, a ne podrobnosti. In Neely, vmes sem tudi jaz čutila bolečine v desni roki.

Sicer pa močan dotok energije z vrha in to večkrat s presledki, še posebej drugi val je bil tako močan, kot bi vame udarila strela, sem se skoraj ustrašila in hčerkica se je tudi zbudila. Potem sem šla pa direktno spat.

Andres, ne vem ali je kdo bil ob 22h, a meni je cel dan nek glas govoril, naj ne dam objave, da ni čas za to. In zdaj mi je jasno zakaj. Je bilo zdravljenje tako močna doza. Hvala vsem in se priporočam še za kdaj  :D :-* ang:
Darchi

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #174 on: January 14, 2009, 07:47:48 AM »
Lep pevski zbor je deloval od mladih do starejših. Mislim. :D
Theta Practitioner™

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #175 on: January 14, 2009, 12:37:10 PM »
Tudi jaz bi se vsem sodelujočim iz srca zahvalila.... sem bila prepotrebna "injekcije" ljubečih energij :-* ang:
Za razliko od neely, sem pa jaz čutila zelo tople energije... in roko na srce, eno močnejših zdravljen do sedaj ang:. Tudi sama sem ostala skoraj uro gor, ter zaključila z zdravljenjem Mame Zemlje in vseh otrok sveta ;)

Hvala :-* ang: :-*

Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline neely18

• Uporabnik
  • **
« Reply #176 on: January 14, 2009, 12:50:29 PM »
Tudi zame je bila to zelo prijetna izkušnja, le z izjemo bolečine roke. Vse ostalo je bilo toplo, ljubeče. Sveže mi je bilo po tej meditaciji. ;) Roka še vedno boli, a to je najbrž reakcija ali neke vrste transformacija.
Hvala vsem. :) ang:
neely
V našem življenju kot na slikarjevi paleti je ena sama barva, ki daje smisel življenju in umetnosti. Ta barva je ljubezen. (Marc Chagall)

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #177 on: January 14, 2009, 02:19:47 PM »
Tudi jaz se zahvaljujem za dozo božanske energije, ki sem jo dobila ;) :-* ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #178 on: January 14, 2009, 09:17:47 PM »
Hvala tudi z moje in sinove strani.
Tole z rokami je zanimivo. Meni je ves čas tako utripal živec na desnem palcu in to tako močno, da je bilo že kar malo moteče  ;)
 :-* :-* :-*
Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #179 on: January 15, 2009, 03:55:45 PM »
Mene me pa nekaj bega že od nedelje. In bolj ko gledam, mozgam in se pogovarjam z Atom, manj mi je jasno. Glede na to, da se je delala manifestacija za vsakega posameznika in je dejansko delal vsak zase. Ok...čeprav nas je bilo gor ogromno in smo vsi delali, kako je možno, da to čutite ful močneje kot če bi delali sami. Meni je jasno, da je močneje, če jih je več, čeprav samo s podporo in se dela samo za enega. Vsa pozornost in namera od vseh je namenjena enemu. v tem primeru je seveda vse skupaj močneje. Ma če jih je veliko in vsak dejansko dela zase....??? 8) ??? To je meni tako kot če več ljudi koplje eno jamo, je hitreje in lažje in recimo temu "močnejši" efekt. Če pa nas je 30 in vsak koplje svojo jamo, pa smo tam tam...samo družbo imamo in nam morda hitreje mine. Ali sem pa samo jaz občutila vse skupaj tako kot vedno, ko si delam sama razne manifestacije....bbbbb 8)
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115