Author Topic: Projekt-manifestacija II.  (Read 137283 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Moderator
  • Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: Projekt-manifestacija II.
« Reply #195 on: January 25, 2010, 04:38:42 PM »
Mi lahko, prosim, izdaš, kako meditraš? Na kakšen način?
9ZK 656

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #196 on: January 25, 2010, 07:02:05 PM »
V knjižnici je dobesedno padla name knjiga Shakti Gawain (in to na oddelku, kjer je ne bi pričakovala), Ustvarjalna vizualizacija.

Sonce.

Ti moraš odpreti na strani 74.  Potem nekje v sredini preberi tri vrstice in pojdi nazaj na stran  12. Tam preberi tri spodnje vrstice in vseh šest dobljenih primerjaj skupaj.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #197 on: January 26, 2010, 12:47:07 AM »
V knjižnici je dobesedno padla name knjiga Shakti Gawain (in to na oddelku, kjer je ne bi pričakovala), Ustvarjalna vizualizacija.

Sonce.

Ti moraš odpreti na strani 74.  Potem nekje v sredini preberi tri vrstice in pojdi nazaj na stran  12. Tam preberi tri spodnje vrstice in vseh šest dobljenih primerjaj skupaj.

Andres

Hvala Andres, česar takšnega pa res nisem pričakovala! Sem pogledala...zanimivo sporočilo!

Offline sonce

• Uporabnik
  • **
  • Life is a climb but the view is beautiful!
« Reply #198 on: January 26, 2010, 01:01:51 AM »
Mi lahko, prosim, izdaš, kako meditraš? Na kakšen način?
upam, da nisem preveč podrobna...ne me kregat  :P
Meni to predstavlja kar problem, sem bolj hiperaktivna kot ne...umestim se v udoben položaj, tako da sem dobro podložena z blazinami in sem v napol ležečem položaju. Biti mora tišina in tema, ker me vse dekoncentrira! Zaprem oči in začnem s sprostitveno tehniko (primer: v mislih si govorim; sem mirna in sproščena…moje roke (noge, glava…) so mirne in sproščene, sem lahkotna…). Ko začutim, da je »čas«, preklopim kanal in se navadno znajdem med kristalčki (občutek, da sem pod zemljo, vendar popolnoma varna), ki jih občudujem, se jih dotikam…vseskozi pa vidim rahlo svetlobo, proti kateri se pomikam. Ko pridem do svetlobe, se navadno znajdem na kakšnem travniku, kjer sproščeno tekam, duham rožice, poslušam ptičke…še vedno sledim svetlobi (čeprav je svetlo). Pridem do klifa, od tam dalje je vse popolnoma belo. Čeprav ni tal, prestopim. Večkrat letim, včasih samo hodim po tej belini. Vem, da je tam veliko ljudi (?), vendar nikogar ne vidim, nihče me ne ogovori, ampak sem prepričana, da nisem sama. Belina postaja ZELO bela, opažam silhuete (ljudi?), ki mi naredijo potko proti svetlobi, skozi katero stopim. Sem pod slapom, po meni teče voda, vendar je vse belo. Tukaj spet preklopim na vizualizacijo in recimo temu, da sanjarim to, kar bi rada, da bi se mi zgodilo. Ko odsanjam, nekako strnem željo v kratek stavek, prosim Angele, Svetnike, Kreatorja (Boga), da naj se zgodi, da se že dogaja, se zahvalim in zaključim tako, da stojim pred klifom, pod mano teče reka (ogromna, globoka) in jaz preprosto skočim. Brez strahu, iz užitka. Pod vodo pogledam navzgor, vidim poigravanje svetlobe, mehurčke…in zaplavam proti svetlobi. Iz vode pridem pod slapom, prepustim se še malo vodi in potem stopim po potki. Navadno me obkroža čudovita meglica svetlo vijoličaste barve. Takšne posebne barve. Ko izgine, navadno odprem oči. Vse skupaj traja tam od 30 minut do 1 ure.
Delam prav?

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #199 on: January 26, 2010, 02:07:53 AM »

Sonce.

Andres

Hvala Andres, česar takšnega pa res nisem pričakovala! Sem pogledala...zanimivo sporočilo!

No, samo da nisi golih rok ostala.   :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #200 on: January 26, 2010, 08:52:17 AM »
....
Delam prav?

Po mojem, je prav vse, kar tebi prinese mir in zadovoljstvo ;)
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #201 on: January 30, 2010, 04:38:34 PM »
Se trudim zmanifestirat dom za nas. Hiško, ven iz Ljubljane vendar območje LPP, ograjen vrt, 2 otroški sobi, spalnica, dnevna jedilnica in kuhinja lahko v enem, veliko dnevne svetlobe, kopalnica, sosedje s katerimi se dobro razumemo, varčna pri stroških (ogrevanje in ostalo), predvsem pa je pomembno, da se vsi člani družine tam počutili dobro in doma.

Nekako mi ne gre. Sploh se ne morem sprostit. Čas se nam že blazno hitro izteka, bliža se rok izselitve (1.3.) mi pa nikjer nič ne najdemo. Še stanovanja za najem ne (otroci so še bolj nezaželjeni od živali ali pa je najemnina tako visoka, da si ne moremo privoščit), kje šele kaj po naših željah :'(

Je kdo pripravljen pomagat pri temle?
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #202 on: January 30, 2010, 04:48:43 PM »
Se trudim zmanifestirat dom za nas. Hiško, ven iz Ljubljane vendar območje LPP, ograjen vrt, 2 otroški sobi, spalnica, dnevna jedilnica in kuhinja lahko v enem, veliko dnevne svetlobe, kopalnica, sosedje s katerimi se dobro razumemo, varčna pri stroških (ogrevanje in ostalo), predvsem pa je pomembno, da se vsi člani družine tam počutili dobro in doma.

Nekako mi ne gre. Sploh se ne morem sprostit. Čas se nam že blazno hitro izteka, bliža se rok izselitve (1.3.) mi pa nikjer nič ne najdemo. Še stanovanja za najem ne (otroci so še bolj nezaželjeni od živali ali pa je najemnina tako visoka, da si ne moremo privoščit), kje šele kaj po naših željah :'(

Je kdo pripravljen pomagat pri temle?

Tejka, svetujem vam, da skupinsko manifestirate in si predstavljate z vsemi čutili, kako je živeti v takšni hiški. Seveda brez dvomov, strahu in raznih drugih negativnosti. Pomaga tudi, da si narediš tablo z vsemi naštetiti slikicami in jo imaš ves čas pred seboj.

:-* Gaja
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #203 on: July 06, 2010, 07:59:09 PM »
Dragi moji,

Želim izvesti manifestacijo za mojo ljubo prijateljico, ki ji je do zdaj šlo bolj nezadovoljivo na poslovnem področju in me je prosila za pomoč. Če me je kdo pri tem pripravljen podpirati, prav, drugače bom sama. Lahko pa obenem naredim še manifestacijo za Lunino kolo, Zarjino novo službo, pozdravim Sašin prst in še najbrž bi se kaj našlo.

Lahko danes zvečer ob 22. ali jutri ob isti uri.

www.theta.si
DZK 519

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #204 on: July 06, 2010, 08:11:56 PM »
Ni panike, Gaja. Lahko danes. Bom v podporo.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #205 on: July 06, 2010, 09:27:11 PM »
Bom delala jutri, ker očitno danes ni prave podpore. Hvala, Škorpijonka za pripravljenost. :-* :-* :-*
www.theta.si
DZK 519

Offline Zarja

• Uporabnik
  • **
« Reply #206 on: July 06, 2010, 09:29:05 PM »
bom v podporo, si bom opomnik naštimala :)

Offline Neska

• Veteran
  • It is always time to change...
    • aurora
« Reply #207 on: July 06, 2010, 10:35:36 PM »
Dragi moji,

Želim izvesti manifestacijo za mojo ljubo prijateljico, ki ji je do zdaj šlo bolj nezadovoljivo na poslovnem področju in me je prosila za pomoč. Če me je kdo pri tem pripravljen podpirati, prav, drugače bom sama. Lahko pa obenem naredim še manifestacijo za Lunino kolo, Zarjino novo službo, pozdravim Sašin prst in še najbrž bi se kaj našlo.

Veš da ja ;)
Prisotna jutri ob 22-ih ang:

:-*
ThetaHealing Practitioner™
Masaže

http://shrani.si/f/3g/3u/2vZ38ih7/astro2at01snezana7288415.gif
DZK 555

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #208 on: July 06, 2010, 10:37:31 PM »
Šele zdaj sem pogledala temo, bom jutri zraven ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #209 on: July 06, 2010, 11:09:43 PM »
Dragi moji,

o gaja!! hvala, ker si se name spomnila.
 :-*
9ZK 674