Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
someone girly:
Draga Regina , v to ne dvomim . Seveda ni slučaj , da sem našla tu , na tem forumu . Nekaj me je pritegnilo tu . Znanje o teh zadevah veš . Sicer pa menim ,da je bolje pri penziji napisat roman kot pa imet prazne liste ;) Tko veš , da si oseba , da živiš , čutiš , sanjaš , da si zmožen posegati po oblakih in leteti med zvezdami , na vse zadnje pa spoznaš , da si kljub letenju dosegel vse to , o čem si sanjal - z zaprtimi ali odprtimi očmi . Spoznaš svojo veličino , ki ti jo je podarilo življenje . Da si zmožen iti čez gore in gore težav in nakoncu pokaeš sebi , glej to sem jst sem zmožen , okolici ki pa itak neve kaj je življenje in živijo na tem , da vedno nekoga obrekujejo pa zapreš usta , pokažeš , da si velik , v smislu življenja . Da si zaslužiš življenskio diplomo , ki je ne more met vsak .
A mam prav ;D
:-*
Na vsezadnje nikoli ne smemo odnehati , čeprav imam še toliko ovir in težav ;) Vedno ko želiš odnehati se je dobro spomniti , da nikoli neveš , kaj te čaka za zaprtimi vrati - katere če bi odnehal mogoče sploh nebi odprl ;)
:-*
Regina:
--- Quote from: tia on January 22, 2009, 10:29:31 AM ---
Regina, pravkar sem na vaši spletni strani iskala med simboli, kaj pomeni dim, pa nisem našla pomena. Sanjalo se mi je o gostem, črnem dimu, ki se je valil v nebo, nisem pa videla nobenega ognja.
Hvala za kakšno razlago
--- End quote ---
Mogoče ga ravno zato ni med simboli, ker bi bila razlaga, pa čeprav vedno znova poudarjam, da nobena stvar nima samo enega pomena, preveč splošna. ;) Simbolika dima namreč govori o povezavi med zemeljskim in nezemeljskim, saj tako tudi nastane - na zemlji in se dviguje v nebo. Brez ognja pač ni dima, zato je dobro ugotoviti, kje tli. ;)
Regina:
--- Quote from: someone girly on January 22, 2009, 11:00:31 AM ---A mam prav ;D
--- End quote ---
Imaš ;D
Regina:
--- Quote from: Patricija on January 22, 2009, 10:36:30 AM ---Zdravo!
Rada bi samo povedala, da sem danes ponoči sanjala Andreja oz. Andres(ne vem zdaj kako ga kličejo)....tisto sliko v avatarju sem se zapomnila, le da je imel v mojih sanjah malo daljše lase in je z mano plesal....nato pa sem se zbudila >:D
--- End quote ---
Mogoče ima pa Andres zate kakšno sporočilo? ;D
someone girly:
Kdo pa je Andres ? ??? :o ???
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version