Znanja vseh časov, medicine vseh časov > Sanje so večne
Razlaga sanj za redne člane foruma VIII
Regina:
--- Quote from: luana on February 27, 2009, 10:32:37 AM ---
--- Quote ---ko je vsa tvoja čustvena dejavnost usmerjena v neko drugo osebo/sočloveka, sama pa s tem ne boš ničesar dosegla. :-X
--- End quote ---
Pozdravljena Regina, malo vprašanje upam da nisem vsiljiva?
Že zadnjič sem hotela, a danes pa bi, če lahko?
Kako je to mišljeno: sama ne bom ničesar dosegla, če mi lahko bolj podrobno obrazložite?
Vem moje sanje so odraz trenutnega stanja, hotela bi po to popraviti in ne vem kako, zato tudi sprašujem.
Hvala za nasvet, če lahko se ve!
pozdrav ang:
by luana :D :D :D ;)
--- End quote ---
Mislim, da si obremenjena z neko zadevo iz preteklosti, ampak dokler si sposobna svojo čustveno rano samo ljubeče opazovati, negovati, božati, pestovati,... ozdraviti pa ne, ti tudi podzavest ne more dati odgovora.
Očitno bo treba še malo počakati. Ko boš pripravljenja na "čiščenje", bodo tudi sanje bolj zgovorne. ;)
Nena:
--- Quote from: Regina on February 27, 2009, 06:14:00 PM ---
Ja, bilo bi fajn, ampak če se spročila ne spomniš, verjetno tudi nasveta ne rabiš. Boš kar sama dobro in brez tuje pomoči opravila . ;)
--- End quote ---
Bo kar držalo, Regina. :-* ;)
Hvala :-* :-*
luana:
--- Quote ---Mislim, da si obremenjena z neko zadevo iz preteklosti, ampak dokler si sposobna svojo čustveno rano samo ljubeče opazovati, negovati, božati, pestovati,... ozdraviti pa ne,
--- End quote ---
Pozdravljena Regina, točno tako, jaz bi rano pozdravila, takoj bi to prerezala, pozabila, ne vem pa načina in zato je to tako!
Hvala, od srca
by luana :D :D ;)
Azra:
Pozdravljena Regina,
nekaj dni nazaj sem sanjala najprej goro papirjev in te papirje sem podpisovala.
Kasneje sem v sanjah prejel sms sporocilo, ki je bilo zelo dolgo in sem sama pri sebi govorila: "Kdaj bo ze tega sporocila konec?"
Nato sem kupovala mosko kozmetiko - peno za britje, ki je bilo v tubi. Zanimivo, da sem to kupovala v maribosrskem L'ocitanu (ki je v centru mesta), vendar je trgovina bila odprta in so imeli le okno (kot pri prodaji kruha - potujoce pekarne). Pred mano so stale stranke, a nekako niso vedele kaj bi kupile. Rahlo sem bila nervozna zakaj rabijo toliko casa, potem pa jih je prodajalka kar preskocila in vprasala mene kaj zelim. No potem sem dobila tisto tubo. :D Mislim, da je celo rekla, da je zelo kakovostna, ter vsebuje brin. :P
Ko sem placala sem sla pes. Nekoga sem cakala in mimo mene so peljali veliki avtobusi rdece barve.
Hm. Nekako razkosane sanje se mi zdijo. ???
Hvala Regina in lep vikend ti zelim.
:-*
Mačica:
Draga moja Regina,
te sanje pa so nenavadne. Sanjala jih je moja prijateljica. Kaj pomenijo leteče ribe? Pa ribe na drevesih. Bilo jih je vse polno in izgledale so kot piranhe.
Hvala ti za razlago. :-* :-* :-*
Pozdravček, Mačica
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version