Oila!
Ne morem, da ne bi še jaz malo natrobezljala

Samo moje partizansko ime je ponavadi Provokatorka
Zanima me ali je to primerno trudi za ljhudi, ki sicer nocemo verjeti svojemu notranjemu glasu in se mu upiramo, delamo proti njegovi volji. Sam imam s tem velike probleme.Ne, takim, ki
nočete Theta nikakor ni namenjena

. Vendar z drugim stavkom po mojem zanikaš prvega. Zakaj imaš probleme, če nočeš, se upiraš in delaš proti njegovi volji? Si mogoče le nejeverni Tomažek?
Jaz sem. S Theto sem sama naredila (in bila priča, ko so drugi naredili) že mnogo drobnih čudežev (ne štejem več - na začetku sem si zapisovala, napolnila skoraj en zvezek,...), pa sem vsakič, ko se spet zgodi, kar je ukazano, vesela kot mali otroček, ki dobi novo igračo. Verjamem, da se da, vem, da se da, pa sem vedno znova in znova presenečena

in hudo užaljena, če se slučajno takoj ne zgodi
Vsepovsod bi rad vsakemur ustregel, a sebe po drugi strani povsem zabrisem. Tu bi moral pogledati svoje vrednote - mogoče se pa na ta način polniš. Ali pa morda želiš le ugajati?
Ko razkoplješ do dna (uf, a to sploh obstaja

), je vse enostavno...
Zanima me, kako je tudi mozno, da clovek enostavno sem gor postavi vprasanje ya Kreatorja in dobijo odgovor za njih, ceprav @terapevt@ sploh ne pozna tistega ki je to pisal, so samo zapisani stavnki, besede.Če bi imel človek le za pšenično zrno vere, bi lahko gore premikal

Poskusiš in vidiš. Zato pa imamo Theta delavnice. Ko sem bila sama na prvi delavnici, sem bila čisto zgrožena, ko je bilo treba narediti scan neznanega človeka v paru. Jaz pa to kao ne morem. Pa sem si rekla, kar bo pa bo; če ne bom nič videla, pa ne bom nič videla. Ko sem povedala svoja opažanja in dobila potrditev, sem onemela. Ko sem prvič delala zdravljenje na daljavo (nekaj dni po prvi delavnici), sem bila tudi malce skeptična, pa je delovalo, kljub temu, da je uspešnost v 90% odvisna od TH praktika. In potem greš naprej in naprej, testiraš in vidiš, da je vse možno.
Tea je dala razlago s kuhanjem, jaz ga bom dala s "štrikanjem": VSE KAR JE je kot en naštrikan pulover. Vse zanke so povezane in brez ene same zanke ni puloverja - se razdre...
Jst sm do sedaj bil samo kot model na enem seminarju theta ko je imela Stormie Lewis v Lj pa nisem po tistmu občutil nobene razlike...Vau, bi lahko o tem napisal kaj več? Model?

Ni nujno, da kaj čutiš, odvisno tudi od tega ali hočeš in si dopustiš...
Če si bolan in ozdraviš, je razlika, če imaš kako hibo in jo odpraviš, je razlika... Če zamenjaš nek vzorec, ki ni hudo moteč, ni nujno, da je razlika močno opazna, če pa vzorec ni korenski, pa tako ali tako prej ali slej "zraste" nazaj.
Sedaj pa čisto resno:
Glede na to, da imaš izkušnje s TH in to ne hudo pozitivne in te zadeva očitno še vedno vleče, TH očitno je zate

.
Učitelja lahko izbereš na katerikoli način: lahko narediš ekspertizo (hvaležni ti bomo, če rezultate objaviš na forumu

), lahko prosiš vodnike, da ti pomagajo (greš v Theto in daš ukaz in dobiš odgovor

, ali pa si samo rečeš, da bi si bil v določenem času rad na jasnem kdaj in komu na delavnico), lahko pa tudi mečeš kocko - v vseh primerih bo odgovor isti - če verjameš ali pa tudi ne

To o "modelu na delavnici" me pa resno zanima, če ni skrivnost...
Lep dan!
Iza