Author Topic: Zelim se udeleziti tecaja theta zdravljenja  (Read 28228 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pjotr

• Trenutno v uvajanju
  • *
Zelim se udeleziti tecaja theta zdravljenja
« on: December 26, 2008, 03:15:45 PM »
Pozdravljeni!

Ze kar precej casa razmisljam o udelezbi tecaja Theta zdravljenja, pa ne vem katerega naj izberem. Ali naj se odlocim za Edmonda ali Tajo ali koga drugega. Zanima me ali je to primerno trudi za ljhudi, ki sicer nocemo verjeti svojemu notranjemu glasu in se mu upiramo, delamo proti njegovi volji. Sam imam s tem velike probleme. In potem sem neyadovljen na vseh podrocjih zivljenja. Vsepovsod bi rad vsakemur ustregel, a sebe po drugi strani povsem zabrisem. Zanima me, kako je tudi mozno, da clovek enostavno sem gor postavi vprasanje ya Kreatorja in dobijo odgovor za njih, ceprav @terapevt@ sploh ne pozna tistega ki je to pisal, so samo zapisani stavnki, besede. Zanima me, kako je mozno z theta zdravljenjem resiti problem navezanosti na pretekle dogoske, ljudi, situacije. Kako se premakniti naprej, pridobiti zaupanje vase in v svoje lastne sposobnosti. Kako se lotiti novih stvari, brey da bi ze na prvi stopnicki odnehal, pridobiti vztrajnost, upanje in zaupanje v ljudi. Da ze vnaprej v saki stvari ne bi viderl vnaprejsnjega propada...
Hvala za kakrsenkoli nasvet in vase izkusnje.

Lep pozdrav Peter

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Zelim se udeleziti tecaja theta zdravljenja
« Reply #1 on: December 26, 2008, 05:23:37 PM »
Pozdravljen Peter

Theta Healing je tehnika s katero si lahko spreminjamo življenje, seveda če se tako odločimo in potem tudi delamo v smer, da odpravljamo tisto, kar nam otežuje življenje.

Mogoče ti dam primer. Imaš čudovite sestavine za kuhanje, pa če ne boš vzel kuhalnice in lonca, prižgal pečice, ne bo nič od vsega skupaj.

Na našem forumu imamo dve certificirani učiteljici: Goga /celje/ in Iza /gorenjska/, za Izo vem, da ima začetni seminar mislim da 1o januar, sicer se obrni nanjo. Goga ima objavljene tečaje na svoji spletni strani /v njenem podpisu/

Jaz imam zadevo v enodnevni delavnici, ki je zelo praktične narave. 10 januar v soboto bo v Ljubljani. Lahko si prebereš na moji spletni strani /v podpisu/

Nena ima tudi organizirane delavnice /bo pa sama kaj napisala/

Odločiti se boš moral sam, vedno je tako najbolje ........

In sem zelo vesela, da si se odločil za Theta.

ang:
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Pjotr

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #2 on: December 26, 2008, 08:15:54 PM »
Tea kdaj si pa ti delala ta tečaj Theta Healing. Jst sm do sedaj bil samo kot model na enem seminarju theta ko je imela Stormie Lewis v Lj pa nisem po tistmu občutil nobene razlike...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #3 on: December 27, 2008, 01:22:43 PM »
Tečaj sem delala pri Taji spomladi
www.Astro-Star.net

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #4 on: December 27, 2008, 09:03:44 PM »
Zanima me, kako je tudi mozno, da clovek enostavno sem gor postavi vprasanje ya Kreatorja in dobijo odgovor za njih, ceprav @terapevt@ sploh ne pozna tistega ki je to pisal, so samo zapisani stavnki, besede. Zanima me, kako je mozno z theta zdravljenjem resiti problem navezanosti na pretekle dogoske, ljudi, situacije. Kako se premakniti naprej, pridobiti zaupanje vase in v svoje lastne sposobnosti. Kako se lotiti novih stvari, brey da bi ze na prvi stopnicki odnehal, pridobiti vztrajnost, upanje in zaupanje v ljudi. Da ze vnaprej v saki stvari ne bi viderl vnaprejsnjega propada...

Lep pozdrav Peter

Dragi Peter,

Bistvo vsega ti je povedala že Tea. Če se odločiš za theto, potem moraš biti pripravljen na kopanje po sebi in lastno duhovno rast, drugače je škoda tvojega časa in denarja. Malo pobrskaj po informacijah o učiteljih in se odloči za tistega, ki te pritegne, ker bo tisti najprimernejši zate. V bistvu lahko že direktno z bitji svetlobe (angeli, boginje, vnebovzeti mojstri) delaš na daljavo, s kreatorjem je vse le lažje in hitreje. Povezuješ se namreč s posameznikovo energijo glede na njegovo ime. Predstavljaj si, da deluje ime kot ključ, ki odpira vrata, da je to možno.

S theto se lahko vpliva na pretekle dogodke, ker se naučiš soustvarjati s kreatorjem in spreminjaš svoja prepričanja, ki se nahajajo na jedrnem nivoju (od staršev), genetskem (od prednikov), zgodovinskem (od naroda, kjer živiš) in na dušnem (iz raznih inkarnacij). Vseh teh prepričanj se ponavadi sploh ne zavedamo, ker se nahajajo globoko v naši podzavesti. S theto pa lahko delujemo direktno na našo podzavest in ji dopovemo, da se je zgodiola določena sprememba, kar se potem avtomatsko prenese na našo zavest.

Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #5 on: December 30, 2008, 12:43:30 AM »
Oila!
Ne morem, da ne bi še jaz malo natrobezljala  :D :D :D
Samo moje partizansko ime je ponavadi Provokatorka  ;D

Zanima me ali je to primerno trudi za ljhudi, ki sicer nocemo verjeti svojemu notranjemu glasu in se mu upiramo, delamo proti njegovi volji. Sam imam s tem velike probleme.
Ne, takim, ki nočete Theta nikakor ni namenjena  ;D. Vendar z drugim stavkom po mojem zanikaš prvega. Zakaj imaš probleme, če nočeš, se upiraš in delaš proti njegovi volji? Si mogoče le nejeverni Tomažek?
Jaz sem. S Theto sem sama naredila (in bila priča, ko so drugi naredili) že mnogo drobnih čudežev (ne štejem več - na začetku sem si zapisovala, napolnila skoraj en zvezek,...), pa sem vsakič, ko se spet zgodi, kar je ukazano, vesela kot mali otroček, ki dobi novo igračo. Verjamem, da se da, vem, da se da, pa sem vedno znova in znova presenečena  ;) in hudo užaljena, če se slučajno takoj ne zgodi  ;D ;D ;D

Vsepovsod bi rad vsakemur ustregel, a sebe po drugi strani povsem zabrisem.
Tu bi moral pogledati svoje vrednote - mogoče se pa na ta način polniš. Ali pa morda želiš le ugajati?
Ko razkoplješ do dna (uf, a to sploh obstaja  ;D), je vse enostavno...

Zanima me, kako je tudi mozno, da clovek enostavno sem gor postavi vprasanje ya Kreatorja in dobijo odgovor za njih, ceprav @terapevt@ sploh ne pozna tistega ki je to pisal, so samo zapisani stavnki, besede.
Če bi imel človek le za pšenično zrno vere, bi lahko gore premikal  ;D
Poskusiš in vidiš. Zato pa imamo Theta delavnice. Ko sem bila sama na prvi delavnici, sem bila čisto zgrožena, ko je bilo treba narediti scan neznanega človeka v paru. Jaz pa to kao ne morem. Pa sem si rekla, kar bo pa bo; če ne bom nič videla, pa ne bom nič videla. Ko sem povedala svoja opažanja in dobila potrditev, sem onemela. Ko sem prvič delala zdravljenje na daljavo (nekaj dni po prvi delavnici), sem bila tudi malce skeptična, pa je delovalo, kljub temu, da je uspešnost v  90% odvisna od TH praktika. In potem greš naprej in naprej, testiraš in vidiš, da je vse možno.
Tea je dala razlago s kuhanjem, jaz ga bom dala s "štrikanjem": VSE KAR JE je kot en naštrikan pulover. Vse zanke so povezane in brez ene same zanke ni puloverja - se razdre...  ;)

Jst sm do sedaj bil samo kot model na enem seminarju theta ko je imela Stormie Lewis v Lj pa nisem po tistmu občutil nobene razlike...
Vau, bi lahko o tem napisal kaj več? Model?  :o
Ni nujno, da kaj čutiš, odvisno tudi od tega ali hočeš in si dopustiš...
Če si bolan in ozdraviš, je razlika, če imaš kako hibo in jo odpraviš, je razlika... Če zamenjaš nek vzorec, ki ni hudo moteč, ni nujno, da je razlika močno opazna, če pa vzorec ni korenski, pa tako ali tako prej ali slej "zraste" nazaj.

Sedaj pa čisto resno:
Glede na to, da imaš izkušnje s TH in to ne hudo pozitivne in te zadeva očitno še vedno vleče, TH očitno je zate  ;) ;D.
Učitelja lahko izbereš na katerikoli način: lahko narediš ekspertizo (hvaležni ti bomo, če rezultate objaviš na forumu  ;D ;D ;D), lahko prosiš vodnike, da ti pomagajo (greš v Theto in daš ukaz in dobiš odgovor  ;), ali pa si samo rečeš, da bi si bil v določenem času rad na jasnem kdaj in komu na delavnico), lahko pa tudi mečeš kocko - v vseh primerih bo odgovor isti - če verjameš ali pa tudi ne  :D

To o "modelu na delavnici" me pa resno zanima, če ni skrivnost...

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Pjotr

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #6 on: December 30, 2008, 05:40:37 AM »
Iza šlo je za trotedenski seminar "BeingInTransformation Intuitive Anatomy 3 week training", ki je potekalo v Ljubljani od 13.10 do 31.10.2008 in v drugem tednu tečaja so bili trije dnevi tor, sre in pet, ko so udeleženci tečaja povabili svoje prijatelje na enourno pop "seanso" in potem je potekalo delo ena na ena. Sam sem se tudi prepozno prijavil, tako da sem potem samo zadnji dan prisostvoval. Je pa bila zame to zelo zanim iva izkušnja. Sicer si pa lahko več o izbranem tečaju prebereš na http://www.beingintransformation.com/intuitive_anatomy.html
Sicer pa mi je bila sama izkušnja všeč, vendar nisem po tistemu čutil nobene posebne spremembe v svojem življenju. Morda sem preveč pričakoval, da se bojo potem kar same od sebe rešile nakatere zadeve, pa se niso ali pa so se v povsem nasprotno smer.
Toliko za enkrat. Se še oglasim...

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #7 on: December 30, 2008, 09:12:31 AM »
Iza šlo je za trotedenski seminar "BeingInTransformation Intuitive Anatomy 3 week training", ki je potekalo v Ljubljani od 13.10 do 31.10.2008 in v drugem tednu tečaja so bili trije dnevi tor, sre in pet, ko so udeleženci tečaja povabili svoje prijatelje na enourno pop "seanso" in potem je potekalo delo ena na ena. Sam sem se tudi prepozno prijavil, tako da sem potem samo zadnji dan prisostvoval. Je pa bila zame to zelo zanim iva izkušnja. Sicer si pa lahko več o izbranem tečaju prebereš na http://www.beingintransformation.com/intuitive_anatomy.html
Sicer pa mi je bila sama izkušnja všeč, vendar nisem po tistemu čutil nobene posebne spremembe v svojem življenju. Morda sem preveč pričakoval, da se bojo potem kar same od sebe rešile nakatere zadeve, pa se niso ali pa so se v povsem nasprotno smer.
Toliko za enkrat. Se še oglasim...

Ne vem ki b reku. Tu se bolj malo oglašam vendar mogoče ti bo pomagalo kaka moja beseda. Vse kar želiš in v to verjameš lahko napraviš. Theta ti pri tem zelo veliko pomaga. Je pa verjet in srčna želja taprava. Vsak je model za sebe in vsak za sebe jemlje stvari in če hočeš ali nočeš se te nekatere stvari primejo in se življenje spremeni na krajši al pa na daljši rok. zdej je pa odvisno al to opaziš ali pa ne. Če tega nočeš opazit potem ne boš nikoli videl.

Lep dan
Theta Practitioner™

Offline Pozdrav

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #8 on: December 30, 2008, 05:57:40 PM »
Pozdravljeni!

Ze kar precej casa razmisljam o udelezbi tecaja Theta zdravljenja, pa ne vem katerega naj izberem. Ali naj se odlocim za Edmonda ali Tajo ali koga drugega. Zanima me ali je to primerno trudi za ljhudi, ki sicer nocemo verjeti svojemu notranjemu glasu in se mu upiramo, delamo proti njegovi volji. Sam imam s tem velike probleme. In potem sem neyadovljen na vseh podrocjih zivljenja. Vsepovsod bi rad vsakemur ustregel, a sebe po drugi strani povsem zabrisem. Zanima me, kako je tudi mozno, da clovek enostavno sem gor postavi vprasanje ya Kreatorja in dobijo odgovor za njih, ceprav @terapevt@ sploh ne pozna tistega ki je to pisal, so samo zapisani stavnki, besede. Zanima me, kako je mozno z theta zdravljenjem resiti problem navezanosti na pretekle dogoske, ljudi, situacije. Kako se premakniti naprej, pridobiti zaupanje vase in v svoje lastne sposobnosti. Kako se lotiti novih stvari, brey da bi ze na prvi stopnicki odnehal, pridobiti vztrajnost, upanje in zaupanje v ljudi. Da ze vnaprej v saki stvari ne bi viderl vnaprejsnjega propada...

Lep pozdrav Peter

Če smem, bi dodal še svoje mnenje- tole, ko govoriš, da ne poslušaš sebe- je nekako , kot da bi vnaprej dejal- meni ne bo uspelo, ker tako nič nočen storiti, kar mi govori moja intuicija ali pa srce. Mislim, da bi pri pristopu -ko boš šel na delavnico in potem theto uporabljal, moral nekaj spremeniti- in to tudi zavestno, ker samo po sebi se ne bo. Če si vstaviš, ali pa ti kdo drug -nek program, spremembo tvojih odnosov, odzivov, doživljanj, sprejemanj, razumevanja, zdravja - dobiš to v dar, vendar / moje trdno prepričanje/ moraš to tudi ti sam zavestno  podpreti. Mnogo ljudi pravi- theta deluje trenutno, vendar je čez tri dni isto, kot je bilo...vsekakor, če delaš zavestno še naprej po prejšnjem / priučenem / vzorcu . To je tako, kot bi dejal- nekdo naj mi nekaj naredi, sam se bom pa še dalje trudil to, kar mi je bilo dano- podirati. Kot bi podiral zid vsak večer, ki ti ga je nekdo ali pa sam čez dan sezidal. In potem si seveda tam, kjer si bil. Vsak program, vsako transformacijo, vsako spremebo v življenju-bi / moje mnenje/ moral podpreti tudi zavestno in to živeti, kar ti je bilo od Boga sedaj dano. Mislim, da je tudi stvar "pacienta" kaj bo sprejel in spremenil, ker lahko tudi vse dobro podre ...in stopica na mestu naslednjih .....let.

bodi lepo  ang:

Pozdrav

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #9 on: December 31, 2008, 12:26:31 AM »

Vsak program, vsako transformacijo, vsako spremebo v življenju-bi / moje mnenje/ moral podpreti tudi zavestno in to živeti, kar ti je bilo od Boga sedaj dano. Mislim, da je tudi stvar "pacienta" kaj bo sprejel in spremenil, ker lahko tudi vse dobro podre ...in stopica na mestu naslednjih .....let.

bodi lepo  ang:

Pozdrav

Dragi Pozdrav,

Če prideš do ključnega prepričanja, in narediš kot praktik vse tako kot se šika, potem se vse stvari tako ali tako spremenijo na podzavestnem nivoju (kot je že rekla Iza) in se narejeno prenese na zavestni nivo. Kadar nastopi prava sprememba, se ji človek ne more upirati.

Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Pozdrav

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #10 on: December 31, 2008, 08:21:56 AM »

Dragi Pozdrav,

Če prideš do ključnega prepričanja, in narediš kot praktik vse tako kot se šika, potem se vse stvari tako ali tako spremenijo na podzavestnem nivoju (kot je že rekla Iza) in se narejeno prenese na zavestni nivo. Kadar nastopi prava sprememba, se ji človek ne more upirati.

Goga

Ja, ptrepričanje je velika zadeva....Da se samo delno   prenese -se tudi strinjam, vendar ne povsem, mislim, da je potrebno tu tudi zavestno vzeti zadeve v roke, ker naša podzavest in spreminjanje vzročnosti delovanja in sprejemanja, je malce daljši proces. In velikoko preveč prepuščanja je tukaj ...je tako in nič drugače...potem pa pride situacija, ki razbije ta lepo zastavljen programski proces in si spet tam...Tudi theta ni vsemogoča, če jo s svojim globokim prepričanjem ne podpremo. Če si iskrena in ostali prav tako, lahko priznate, da v območju podzavesti ne gre ravno tako enostavno in da se vzorci tudi vrnejo- če ni prisotna zavestna komponenta. Kadar delaš v nekem konceptu 30 let, je ni tehnike, ki bi to v minuti nepovratno razrešila- vse naše celice imajo spomin, vsaka celica telesa, možganov, vse živčevje itd...Pač nismo roboti, spremembe se resda pokažejo , vendar so prav tako pogojene. Sicer bo pa odgovor na to dalo delo z theto skozi leta...sedaj gre v glavnem za navdušenje - vendar sam smatram, da je potrebno še kaj več, kot "praksa kot se šika"...Vem za precej primerov in navadno je kriv ali pacient ali pa praktikant ne dela v redu. Tako je navadnio mnenje, odvisno iz katerega vira prihaja. Theta je zrelo močna tehnika, vendar je / kot tudi ostale/ pogojena- tako je moje mnenje. Če pa gre za notranje prepričanje, je pa mali milion tehnik, ki deelujejo, seveda spet- pogojeno z določenimi postavkami. No ja- tole je moje mnenje vzeto ne ravno na pamet, temveč iz dolgoletnih izkušenj z raznoraznimi pristopi k duhovni rasti in preraščanja neželjenih vzorcev- samozavedanja.Besede so najlažja oblika iluzije, ko pa je treba to prenesti v real life- marsikje pogorimo.

Bodi lepo  ang:

Pozdrav 

Offline Pozdrav

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #11 on: December 31, 2008, 08:40:39 AM »

Še nekaj bi dodal -če dobro poznate večdimenzinalno možgansko valovanje, če se zavedate -kaj pomeni biti v theta stanju in kaj se tam dogaja -če poznate zmožnosti delovanja v theti, če poznate vse isto v poglobljeni alfi -kaj se dogaja tam, potem je vsakomur jasno, da je v bistvu do določenih procesov in funkcij v samem theta stanju možganke frekvence malce težje kaj početi, kot se šika. Se pa da, vendar morajo biti izpolnjeni prejšnji pogoji, predvsem pa praksa.Ta stanja iz prakse zelo dobro poznam, sem tam veliko na obisku- recimo par ur dnevno in vem o čem govorim.

Bodite lepo  ang:

Pozdrav

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #12 on: December 31, 2008, 09:53:44 AM »
Ne bom oporekala, ker so zadeve "abstraktne  ;D ;D ;D in se jih ne da prijeti  ;D ;D ;D", me pa zanima kako bi razložil "čudežne" ozdravitve, ki so se zgodile v trenutku (tudi v Sloveniji), kjer je Theta praktik npr. postavil na noge več 10letnega tetraplegika?

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #13 on: December 31, 2008, 01:11:13 PM »
Iz moje lastne izkušnje je Theta tehnika, ki v sekundi spremeni  ;D kot pravi Iza je pa vse skupaj tako abstraktno  :P :P ::)
www.Astro-Star.net

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #14 on: December 31, 2008, 01:14:15 PM »
Pa da še jaz rečem kakšno na to temo ;D :D :P

Čisto iz mojih izkušenj dela sama s seboj in drugimi. Kakor pri vseh ostalih tehnikah gre najprej za zavestno odločitev, da so spremembe oz. zdravljenje na določenem področju nujne, ker tako enostavno ne moreš več živeti oz. ti ni več ok tako kot je bilo. Potem pride na vrsto odločitev, da ali boš zadevo raziskal sam ali si boš poiskal pomoč. Če se odločiš za pomoč se ti itak od nekod pripelje kaka informacija o nekom za katerega začutiš, da ti v danem momentu lahko na nek način pomaga. Naslednji korak, vsaj v theta, pa je poiskati vzorec, po možnosti ključni, ki te ovira na tvoji poti. Tukaj je pač fajn, da se gre v korak s klientom in se "koplje" v skldu z njim in njegovim sprejemanjem. Pretiravnaje in kopanje do korena na silo jaz odsvetujem, še bolj pa odvsetujem polaganje besed klientu na jezik...vsak mora sam priti do bistva in to zavestno ozavestiti, drugače se vrne tako ali tako..pa čeprav je ključno, ker če ga ne dojameš in začutiš v sebi itak nima smisla. Nato pa za finish sledi zamenjava le tega skozi theta, kar je do sedaj najbolj močna tehnika s katero sem se srečala. Ma je res samo orodje, ki ga uporabljamo ali pač ne. Če ga, si lahko zelo pomagamo in olajšamo določene stvari, če ga ne, pač plevel raste naprej in tudi ok, če komu tako paše.
Vse kar se stori v theta pa je Kreatorjevo delo. Ti mu samo poveš kaj naj naredi. Je res, da se sem in tja zgodi kak "čudež" z namenom, da zadeva res funkcionira. Je pa tudi res, da lahko Kreator dela in dela zate, ma če se ti zavestno ne odločiš, če ne ozavestiš kaj je tisto kar bi rad zamenjal, če nisi pripravljen na spremembe, če.....se zgodi bore malo skoraj nič in pa še v danem momentu si lahko narediš več škode kot koristi.

Eccola toliko z moje strani zaenkrat ;) :-* ang:
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115