Author Topic: vprašanje za nensi  (Read 20723 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline metuljcica

• Trenutno v uvajanju
  • *
vprašanje za nensi
« on: December 28, 2008, 08:07:01 PM »
Pozdravljeni; tik pred iztekom leta se vam pridružuje še ena članica  ;), vedoželjnica o angelih; bolj   še nepoučena, čeprav se na splošno zanimam za ezoteriko. Verjamem v energije, verjamem v mojega nadangela; tudi pri mojih 55 letih je še vedno vsak večer Sveti angel....; pa nisem pretirano verna; verjamem, da nekaj je, da so energije okrog nas,tudi čutila sem jo v večih primerih (pomirjujoče in res se je uredilo); imam tudi  knjigo Skrivnost in se učim iz nje;  je zelo dobra, jo priporočam! In deluje, npr: .....iskanje prostora za  parkiranje avtromobila zmeraj vže;   No,  draga Nensi, veliko dobre energije imaš in sposobnosti,  veliko časa nam namenjaš, pa te ob prelomu leta tudi jaz prosim  za pomoč s svetovanjem iz angelskih kart, kaj storiti z mojo partnersko zvezo ???, ki je tudi nekako v prelomu; tebe in angele prosim za čimprejšnji odgovor :-*

Offline metuljcica

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: vprašanje za nensi-nujno
« Reply #1 on: December 29, 2008, 12:01:43 PM »
Pozdravljeni; tik pred iztekom leta se vam pridružuje še ena članica  ;), vedoželjnica o angelih; bolj   še nepoučena, čeprav se na splošno zanimam za ezoteriko. Verjamem v energije, verjamem v mojega nadangela; tudi pri mojih 55 letih je še vedno vsak večer Sveti angel....; pa nisem pretirano verna; verjamem, da nekaj je, da so energije okrog nas,tudi čutila sem jo v večih primerih (pomirjujoče in res se je uredilo); imam tudi  knjigo Skrivnost in se učim iz nje;  je zelo dobra, jo priporočam! In deluje, npr: .....iskanje prostora za  parkiranje avtromobila zmeraj vže;   No,  draga Nensi, veliko dobre energije imaš in sposobnosti,  veliko časa nam namenjaš, pa te ob prelomu leta tudi jaz prosim  za pomoč s svetovanjem iz angelskih kart, kaj storiti z mojo partnersko zvezo ???, ki je tudi nekako v prelomu; tebe in angele prosim za čimprejšnji odgovor :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
Re: vprašanje za nensi
« Reply #2 on: December 31, 2008, 09:23:02 AM »
živjo metuljcica

skozi tvoje pisanje čutim, da te zebe v krilca, strah te je, bojiš se kam te bo odneslo.
Bom pogledala, upam da uspem še danes.
Lepo bodi pa se slišiva.  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #3 on: January 01, 2009, 01:32:10 AM »
... kaj storiti z mojo partnersko zvezo ???, ki je tudi nekako v prelomu; tebe in angele prosim za čimprejšnji odgovor :-*

draga metuljcica

v sami zvezi ne vidim neke izrazite prelomne situacije, bolj se zdi, kot da si se ujela v začarani krog svojih strahov in negativnih razmišljanj, bojazni da bi se kaj zgodilo in še preden si se dobro zavedala, se je začelo to dogajati, so se te energije začele stopnjevati

stopi iz kroga strahov v katerega si se ujela in prosi angele, da ti pomagajo počistiti učinke negativnega razmišljanja
problemi izhajajo iz korenske čakre, ki ne deluje kot bi morala

mogoče bi bilo dobro, da za nekaj časa poskusiš v prehranjevanju z več sadja in zelenjave, ki bodo v tvoje telo vnesli več pozitivne energije in boljših vibracij

ko se boš tako malo umirila in se distancirala iz nemirnih energij v katerih zdaj pluje tvoja barka, si prisluhni, poglej v svoje srce, poglej situacijo z malo distance in odgovore kaj in kako ti je storiti boš "slišala, vedela", saj si dovolj intuitivna, da jih boš zlahka prepoznala

želim ti mirno in srečno leto, ki se je pravkar pričelo, naj bo sončno in polno lepih trenutkov
pa oglasi se še kaj, nočko  :-*

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #4 on: January 01, 2009, 07:57:05 PM »
čao zanima me , kako je kaj z mojim stanjem v love ;) lp novoletni dan  ang:

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #5 on: January 02, 2009, 10:57:40 AM »
čao zanima me , kako je kaj z mojim stanjem v love ;) lp novoletni dan  ang:

sposobna si ljubiti, celo tistim ki tega ne znajo prav dobro pa pokazati in jih naučiti kaj je to, v smislu ljubiti sebe in vse okrog nas, širiti ljubezen v okolico

lepo leto ti želim

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #6 on: January 02, 2009, 11:16:20 AM »
hvala za odgovor ;) to je res , zadela si v pravo smer :D ampak veš , jaz sem mislila bolj v smislu partnerske zveze , kako kaže :D če je kaj rožnatega na vidiku , da bomo gledali kaj skozi rožnata očala ali ne ( upam , da veš kaj s tem mislim ) . Lp ;)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #7 on: January 02, 2009, 12:21:36 PM »
saj vem da si, ampak zdaj greva pa delat domačo nalogo  ;)

na temle linku http://www.consciousone.com/c1Cards/
si izberi karte in zastavi tvoje vprašanje, pa mi potem povej, kako si razlagaš odgovor in debatitava dalje, prav  :)

lahko si v angelskih kartah II del pogledaš med zadnjimi posti kako to počnemo s tistimi ki se jim ljubi

podbobne vpoglede "servirane" a la carte z moje strani pa dobiš, ko jih res rabiš  ::)

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #8 on: January 02, 2009, 01:22:18 PM »
sem :) ang vem bolj malo ker se učim nemško ;) ampak kolikor toliko hvala bogu imam pojma s televizije ;) torej sem zastavila vprašanje - kako mi gre na področju ljubezni in sem izbrala karto iz snopa Heart and Soul , ker menim , da je ta snopič najbolj primeren za trenutno vprašano zadevo . Potem sem dobro premislila o karti , katero naj vzamem in sem . Prikazala se mii je karta Finance . Zato mi je postalo čudno , ker ko sem vprašala za nasvet karte Tarota , so mi ravno tako pokazale , fanta ki dela na pdoročju financ . To mi ne gre iz glave , ker se mi neprestano odpira ta karta . Predvsem ppa , ko jih pprašam o ljubezni . Prosila bi za obrazložitev kaj naj bi to pomenilo . Ko sem drugič vzela karto iz sistega snopiča se mi je prikazala karta Loss of a loved one . Ta kombinacija kart mi je mal čudna , ker nevem kaj bi lahko pomenilo - meditiranje o sebi in finance skupaj .Prosila bi za dotano pomoč - obrazložitev hvala.

Offline metuljcica

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #9 on: January 03, 2009, 06:03:18 PM »
Nensi! Hvala za nasvet, ampak moja dolgoletna zveza je šla pravkar dokončno v preteklost! Drži pa pomoč in nasvet angelov glede uživanja sadja in zelenjave, ker sem nekako sočasno, ko se je dogajala tvoja pomoč preko angelov, prejela potrjeno novo zdravstveno diagnozo, da smem uživati zaradi pomanjkanja določenih encimov izključno SAMO SADJE IN ZELENJAVO :o! Ko pa boš imela malo čas, pa spet malo pokukaj v angelske karte, kako se bom po tej dolgotrajni zvezi postavljala na noge v letošnjem letu.  :DHvala in lepo nedeljo ti želim :)

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #10 on: January 03, 2009, 11:40:59 PM »
sem :) ang vem bolj malo ker se učim nemško ;) ampak kolikor toliko hvala bogu imam pojma s televizije ;) torej sem zastavila vprašanje - kako mi gre na področju ljubezni in sem izbrala karto iz snopa Heart and Soul , ker menim , da je ta snopič najbolj primeren za trenutno vprašano zadevo . Potem sem dobro premislila o karti , katero naj vzamem in sem . Prikazala se mii je karta Finance . Zato mi je postalo čudno , ker ko sem vprašala za nasvet karte Tarota , so mi ravno tako pokazale , fanta ki dela na pdoročju financ . To mi ne gre iz glave , ker se mi neprestano odpira ta karta . Predvsem ppa , ko jih pprašam o ljubezni . Prosila bi za obrazložitev kaj naj bi to pomenilo . Ko sem drugič vzela karto iz sistega snopiča se mi je prikazala karta Loss of a loved one . Ta kombinacija kart mi je mal čudna , ker nevem kaj bi lahko pomenilo - meditiranje o sebi in finance skupaj .Prosila bi za dotano pomoč - obrazložitev hvala.

Sem pogledala karte zate in pri meni ni nikjer nobene povezave s financami, mogoče si imela še kaj v podzavesti ko si spraševala in je kot odgovor kazalo še na to področje.
Trenutno si v obdobju, ko bi ti koristilo izobraževanje, učenje, spoznavanje novega.
Na področju ljubezni se ti kaže neka nova oseba v sorazmerno bližnji prihodnosti.
Imaš pa še za podelati bolečino zaradi izgube tebi drage osebe, na katero precej misliš in ko boš to predelala bo šlo tudi v naprej lažje.
Rafael ti pri tem lahko pomaga, prosi ga če želiš.

Lepo bodi, nensi

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #11 on: January 04, 2009, 12:17:42 AM »
Nensi! Hvala za nasvet, ampak moja dolgoletna zveza je šla pravkar dokončno v preteklost! Drži pa pomoč in nasvet angelov glede uživanja sadja in zelenjave, ker sem nekako sočasno, ko se je dogajala tvoja pomoč preko angelov, prejela potrjeno novo zdravstveno diagnozo, da smem uživati zaradi pomanjkanja določenih encimov izključno SAMO SADJE IN ZELENJAVO :o! Ko pa boš imela malo čas, pa spet malo pokukaj v angelske karte, kako se bom po tej dolgotrajni zvezi postavljala na noge v letošnjem letu.  :DHvala in lepo nedeljo ti želim :)

draga metuljcica

žal mi je ko trpiš, zveze tudi v tem ponovnem vpogledu ne vidim posebej izpostavljene, ne vem zakaj?
za letošnje leto vidim spremembe v tvojem razmišljanju, dojemanju stvari, bolj se boš odprla duhovnosti, se več ukvarjala s sabo, v drugi polovici leta se ti kaže možnost spremembe (napredovanje/samostojnejše delo) na službenem področju, splača se ti izkoristiti ponujeno priložnost ker imaš lepe možnosti za uspeh
v jesenskem obdobju imaš na vidiku pozitivne spremembe na družinskem/partnerskem področju
kljub situaciji v kateri si trenutno se kaže to leto kot dobro obdobje

želim ti vse lepo in sva na vezi, pa čuvaj zdravje, poskrbi zase  :-*

Offline metuljcica

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #12 on: January 04, 2009, 09:18:22 AM »
Hvala za vzpodbude :) :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #13 on: January 04, 2009, 09:37:25 AM »
Izkoristi sonček, ki danes tako nesebično sije in kar vabi ven na sneg  ;)

Offline someone girly

• Novinec
  • *
« Reply #14 on: January 04, 2009, 11:42:35 AM »
Hvala nensi . Res je , da se moram soočiti z izgubo meni drage osebe , ker sta mi v roku treh let umrla stric in teta . Stric zaradi  raka in teta zaradi kapi . Tako da ju še vedno globoko v sebi nisem mogla preboleti . Zanima me , kako se lahko povežem z Rafaelom - na kakši način ter kaj pomeni sorazmerno bližnja prihodnjost - sprašujem zato , ker se mi zdi , da se bom moral čustveno pripraviti na to obdobje , oziroma , da bom morala v sebi predelati določene življenske situacije , ker ko pride pravi - oziroma ko bo stopil ljubezen v življenje , neželim imeti z seboj stare življenske vzorce . Se pravi , da bi rada s preteklostjo opravila čim prej ;)

Hvala za morebitni odgovor ;)