Author Topic: Indigo revolucija  (Read 69032 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Princes

• Mojster
Re: Indigo revolucija
« Reply #15 on: January 24, 2009, 12:25:42 PM »
Nensi, hvala tebi :-*

O, Goga, nikakor nisem črnogleda :). Sama sem delavec luči in poskušam delovati maksimalno dobro zame in za vseh, ki pridejo v mojo bližino. Napisala sem z namenom, da se tisti, ki še spijo prebudijo in to na najbolj milosten in zanje neboleč način.

Napisala sem za tiste, ki se mogoče sprašujejo "ali to verjamete, da je res...."; napisala sem za tiste, ki v sebi morebiti čutijo, da mogoče le obstaja nekaj onkraj in si ne upajo pogledati čez. Izhajam predvsem iz vedenja, da smo luč, vse ostalo je drugega pomena. In če delujemo iz luči, pomeni, da teme ni. Duše, ki še niso pripravljene imajo enkratno možnost, da to spoznajo zdaj in ne čakajo na ponoven prihod.

Delovati moramo zdaj v vedenju, da zmoremo vse, ker imamo notranjo moč. Od tu naprej pa je vse mogoče :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #16 on: January 25, 2009, 01:53:51 PM »
Nensi, hvala tebi :-*

Kadar se ti nekdo zahvali, se reče, prosim. Temu se reče sprejemanje in tega ti manjka.  ;)
Sem začutila, da te moram spomniti na to.

:-* Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #17 on: January 25, 2009, 08:52:50 PM »
Saj ne vem kaj naj ti rečem drugega kot to, da mi ton tvojega dobronamernega sporočilca sploh ni všeč.

Moja komunikacija s Princes je pa moja in njena stvar in do zdaj sva super sodelovali in vem da bova tudi v naprej.

V kaj globljo analizo vsega se pa ne bi spuščala, ker me skrbi da me bo bonton še bolj zapustil kot očitno misliš da me že je.

Imej se lepo in hvala za mnenje.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #18 on: January 26, 2009, 01:32:29 PM »
Nensi, oprosti, nismo se prav razumele. Tisto sporočilo zgoraj je bilo namenjeno Princes in ne tebi. Že večkrat sem pri njej opazila, da ne zna sprejeti stvari, kadar ji jih nekdo ponudi, pa tudi, če gre za nekaj, za kar je treba zgolj reči prosim. Hotla sem jo samo spomniti na to, ko pa zdaj berem takole izzveto iz konteksta pa resda zveni malce grobo. Najbrž zato, ker imam te dni omejen čas na internetu in sem hotla na hitro napisati nekaj, kar sem opazila. V vajino komunikacijo se nisem niti želela niti imela namen vmešavati. In zagotovo nisem niti približno mislila, da te je zapustil bonton, ker vem, da si zelo moralno in duhovno razvita oseba. Sori za nesporazum.  :-* and make up?

Goga
www.theta.si
DZK 519

Offline Princes

• Mojster
« Reply #19 on: January 26, 2009, 03:28:30 PM »
Draga Goga, hvala za tvojo dobronamerno pripombo. Mislim pa, da mora človek poznati dve plati medalje, da povsem razume določeno situacijo. Žal mi je, da me tako čutiš oz. tako vidiš.

S prisrčnimi pozdravi :),
Princes

Tebi Nensi, pa samo HVALA :-*
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #20 on: January 26, 2009, 04:34:56 PM »
:-* and make up?
Goga

itak  ;)

ps
mi je bila pa zelo všeč reklama "Hitro je hitro prehitro..." ki je sicer opozarjala na prehitro vožnjo, pa vendar, tudi prehitre besede niso od muh, sežejo globoko, pa ponavadi za dolgo 

... in sem hotla na hitro napisati nekaj...
Goga

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #21 on: January 26, 2009, 04:35:45 PM »

Vedno Princeska, fajn bodi  :-*

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #22 on: January 26, 2009, 08:48:40 PM »

Vedno Princeska, fajn bodi  :-*

vama želim  :-* tudi jaz,  :-*

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #23 on: January 26, 2009, 10:40:53 PM »
Hvala Cvetka, enako.  8)

Offline Princes

• Mojster
« Reply #24 on: January 27, 2009, 08:29:48 AM »

DZK 151

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #25 on: January 27, 2009, 03:03:43 PM »
Goga

itak  ;)

ps
mi je bila pa zelo všeč reklama "Hitro je hitro prehitro..." ki je sicer opozarjala na prehitro vožnjo, pa vendar, tudi prehitre besede niso od muh, sežejo globoko, pa ponavadi za dolgo 

Goga

Draga Nensi in Princes,

Vajino prizadetost sem že včeraj zelo dobro čutila na svoji koži. Kaj lahko naredim za vaju, da popravim napako?

Goga
www.theta.si
DZK 519

Offline Princes

• Mojster
« Reply #26 on: January 27, 2009, 06:33:25 PM »
Goga

itak  ;)

ps

Goga

Draga Nensi in Princes,

Vajino prizadetost sem že včeraj zelo dobro čutila na svoji koži. Kaj lahko naredim za vaju, da popravim napako?

Goga

Goga  :-*

Angelčki vedno poskrbijo, da je ljubezen, spoštovanje in razumevanje na prvem mestu. Tako bodi :-*

DZK 151

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #27 on: January 27, 2009, 07:06:00 PM »
Goga

itak  ;)

ps

Goga

Draga Nensi in Princes,

Goga

Goga  :-*

Angelčki vedno poskrbijo, da je ljubezen, spoštovanje in razumevanje na prvem mestu. Tako bodi :-*

:-* ang: :-*
www.theta.si
DZK 519

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #28 on: January 27, 2009, 07:59:33 PM »
Goga

samo lepo bodi  :-*, jaz to jemljem kot iskreno komunikacijo in super da smo je sposobni in ne držimo tega kar mislimo v sebi, saj kvalitetna izmenjava misli in idej lahko prinaša le napredek, mm za mm, dan za dnem, tako da obema hvala zanjo  :D

Offline lordwolf

• Uporabnik
  • **
    • homepage
« Reply #29 on: February 02, 2009, 06:17:46 PM »
Ta post je eden od najbolj zabavnih. Toliko "osladnosti" hahahahaha!

Ko sem prebral "indigo otroci" sem opazil, da je noter en kup detajlov, v katerih se itak vsak lahko identificira in zase reče, da je indigo. Samo ena fraza pa pravi, da "pravi" indigo, tega zase ne bo nikoli rekel, ker tako globoki ljudje delujejo proti vsem "čredam" in etiketam. Enostavno so in moti jih, če jih kdo ožigosa za take.

To je moje mnenje... ko sem se jaz rodil, sem bil roza rdeč, kot vsi dojenčki... pač taka je koža dojenčka...
Opažam pa pri mojem prvorojenem sinu neko drugačnost. Ne standardnost in seveda, so ga ocenli za Avtista, vendar vse obvlada, tako da ni zaostal, samo je asocialen. Torej bi se lahko bahal, da je nevem kaj, a je samo "drugačen" otrok. Kot je njegov oče....

Indigo, viola, roza, mavrica, kristal, to so samo etikete, ki nikogar ne zanimajo. Važno je sporočilo teh otrok in njihovo delovanje. Predvsem pa metode zavajanja le teh.
Dat jim svobodo je najbolj pomembno. Mojega sina bom tako vzgajal. Ostalo pa bomo videli.

Opravičeval se ne bom nikomer. Taki smo volkovi. ;)
spremeni sebe in boš druga oseba. Očisti svoje smeti in boš to kar si.