Author Topic: Theta zdravljenje na daljavo  (Read 88867 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline klemen

• Trenutno v uvajanju
  • *
Theta zdravljenje na daljavo
« on: January 06, 2009, 04:06:10 PM »
Ker sem se naročil na Theta terapijo na daljavo, me zanima če ima kdo tovrstne izkušnje. Čeprav verjamem v energijo, si ne znam pradstavljat, kako bi mi kaj takega pomagalo.  Moram priznati da sem skeptičen.  Res bi bil hvaležen za vaše izkušnje, da si lažje predstavljam zadevo.  Hvala.
« Last Edit: January 06, 2009, 07:51:46 PM by klemen »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Theata zdravljenje na daljavo
« Reply #1 on: January 06, 2009, 04:09:28 PM »
Pozdravljen Klemen in dobrodošel na forumu

Mislim, da če se sprehodiš po sobah s Theta Healing tematiko, boš našel veliko primerov.

Lep dan ti želim
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #2 on: January 06, 2009, 05:15:53 PM »
Klemen dobrodošel na forum.  Mislim, da imamo vsi izkušnje s terapijami, med drugim s theta terapijo na daljavo.

Tvoj portir

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #3 on: January 06, 2009, 05:30:20 PM »
Pozdravljen Klemen,

Terapija na daljavo deluje enako dobro kot v živo, zato se le prepusti in uživaj.  ;)

Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline klemen

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #4 on: January 06, 2009, 06:06:03 PM »
 :-\ MOČNO upam, da res deluje. Kajti sem OBUPAN, ne vidim izhoda. ne vidim svetlobe, sama tema. Berem po forumu ter po internetu izjave ljudi, ki imajo izkušnje z theto. Vsem je pomagalo.  Je to mogoče? Ali RES lahko pomaga tudi meni ???  Bojim se, da ne bom razočaran, kajti dejansko res potrebujem ČUDEŽ. 

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #5 on: January 06, 2009, 06:10:41 PM »
Tako kot vse druge tehnike in pomoči je tudi tukaj treba biti pripravljen odpreti se pomoči, ker če ti cel svet pomaga, ti pa si tako zelo skeptičen, ti ne more pomagati nihče, saj s skepso rušiš vse zdravilne, dobre... kakorkoli jih pač imenuješ, energije in učinke.

Saj veš kako je bilo rečeno: pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal.

Poišči tisto stvar, ki te potegne in jo čutiš, da bi ti lahko pomagala in veseli se dela ali terapije po tej metodi ki jo boš izbral in verjemi, pol si že naredil.
Zaupaj si in zaupaj tisteu, ki mu boš dovolil pomagati ti.

Lepo bodi, pa v kakšno lepo svečko poglej, si kaj lepega zaželi in teme okrog tebe bo pol manj.  :)

Offline klemen

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #6 on: January 06, 2009, 06:26:15 PM »
Hvala nensi, se zavedam tega ja. Sej NOČEM biti tako pesimističen,skeptičen  ampak sem.  :) ja. zveni absurdno. Vem, vsi odgovori se nahajajo v meni. In ja, vedno, naj je bilo še ne vem kako teško, sem zbral vso svojo notranjo moč, ter našel pravo pot.In vedno sem verjel vase, da mi bo uspelo. Ampak se mi zdi, da te notranje moči več ni, da sem jo porabil.       

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #7 on: January 06, 2009, 06:33:19 PM »
Opa, pa še kako deluje theta na daljavo. Potrjujem iz prve roke  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Princes

• Mojster
« Reply #8 on: January 06, 2009, 06:34:00 PM »
Klemen, obrnil si se na forum, kjer imamo 2 theta učiteljici s certifikatom in kar nekaj zelo zelo dobrih theta praktikov. Vsi vedo, o čem govorijo s teboj.
Samo veš kako je tisto, če je nekomu v prostoru mraz, drugemu pa toplo, ta, ki mu je mraz ne more občutiti kaj čuti tisti, ki mu je toplo. Lahko samo verjame, da mu je res toplo. Enako je pri razpravljanju o nečem, o katerem pojma nimaš, kako se kaj dogaja v realnosti, ti pa poznaš samo teorijo oz. veš približno, kaj naj bi tisto bilo.

Zdaj pa fant :), lahko bi vsaj na kratko opisal, v čem je pri tebi problem. Saj v končni fazi, nihče ne ve, kdo si, zato lahko mirne duše opišeš tvoje težave. Mi pa ti bomo po svojih močeh poskušali pomagati, te usmeriti ali vsaj nakazati, katere vrste pomoč rabiš.....seveda, če si jo v stanju sprejeti in to brezpogojno, brez razmišljanja o že vnaprejšnjem neuspehu, še preden se sploh kaj zgodi....Če nisi pripravljen na theta seanso na daljavo....počakaj. Najprej tu preberi vse, kaj se nam dogaja in se potem odloči.

Vse dobro ti želim :)
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Aine

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #9 on: January 06, 2009, 06:44:05 PM »

Pridružujem se mnenju, da za popolnega začetnika, ki si želi,da se čudež kar zgodi v našem življenju ni Thetab tehnika še posebej ne na daljavo.

Sama imam kar nekaj kilometrine v delu pri sebi, pa tudi EMŠo kar daljši, mislim da je potrebno kozarec kar malo izpraznit, malo pogleda pri sebi, kaj mi je res ljubo in kaj ne, pa potem nekaj odstranit, naliti nove pijače...malo soočit se s samim sabo ali situacijo

LP

Aine

Offline klemen

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #10 on: January 06, 2009, 07:08:49 PM »
Ja. In zaradi tega tudi sem na forumu. Da mi ljudje predstavijo izkušnje iz prve roke. Da si bom lažje predstavljal zadevo.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Theta zdravljenje na daljavo
« Reply #11 on: January 06, 2009, 08:32:06 PM »
Aine. Nisva si enakega mnenja. Ne vem zakaj  theta na daljavo nebi bila za začetniku. Ugotovljeno je, da njega matra skepticizem in ne delovanje. 
In kdo prvič ni bil skeptik?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #12 on: January 06, 2009, 09:43:56 PM »
Klemen, pozdravljen!
Če imaš tako močno prepričanje oz. dvom, se pač dogovori za prvo seanso v živo - preprosto  ;).
Theta praktiki delujejo že po celi Sloveniji, tako, da logisitčni problem odpade.
Jaz razmišljam v smeri: kaj je 1m ali 100km v primerjavi z Vsem kar je. Isto. Peanut. ;)
Le pogumno!  :-*

"Uspešnost zdravljenja pri ThetaHealingu je od 92% do 96% odvisna od terapevta..."
- Vianna Stibal, Rim, marec 2008

Lep dan!
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Aine

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #13 on: January 06, 2009, 10:04:00 PM »
Undecided MOČNO upam, da res deluje. Kajti sem OBUPAN, ne vidim izhoda. ne vidim svetlobe, sama tema. Berem po forumu ter po internetu izjave ljudi, ki imajo izkušnje z theto. Vsem je pomagalo.  Je to mogoče? Ali RES lahko pomaga tudi meni Huh  Bojim se, da ne bom razočaran, kajti dejansko res potrebujem ČUDEŽ.

Za take skeptike,ki resnično potrebujejo osebno izkušnjo sama predlagam osebno zdravljenje in ne na daljavo.

LP

Aine

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #14 on: January 06, 2009, 11:47:51 PM »
Klemen, tudi jaz se strinjam z Izo in Aine, da bi se morda za prvo terapijo dogovoril v živo, saj bodo določeni dvomi izginili takoj, ko boš začutil energijo kreatorja v sebi. Na daljavo ti bo po moje veliko bolj sekal zraven ego kot pa v živo, ko boš tudi s testiranjem priča spremembam, ki jih je praktik naredil v sodelovanju s kreatorjem.

Goga
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif