9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
zakaj se smejis? Sicer so se mi ene slikice hotele prikazat, samo so prehitro izginile, da bi videla za kaj je slo.
a ker sem "zaspala"??
Quote from: Regina on January 20, 2009, 09:45:15 PMQuote from: Tea on January 20, 2009, 09:42:16 PMTudi mojo pozornost je vleklo tja. K brazgotini ali h kopalnici? oboje Regina ...... k slabi vesti, ki ga je položila, ker me je pustil samo bolno, on pa na jadranju Očitno sem mu v nedeljo mnogo tega naložila
Quote from: Tea on January 20, 2009, 09:42:16 PMTudi mojo pozornost je vleklo tja. K brazgotini ali h kopalnici?
Tudi mojo pozornost je vleklo tja.
Quote from: Tea on January 20, 2009, 09:47:35 PMQuote from: Regina on January 20, 2009, 09:45:15 PMQuote from: Tea on January 20, 2009, 09:42:16 PMTudi mojo pozornost je vleklo tja. K brazgotini ali h kopalnici? oboje Regina ...... k slabi vesti, ki ga je položila, ker me je pustil samo bolno, on pa na jadranju Očitno sem mu v nedeljo mnogo tega naložila Ahhh, veš kaj Tea ...
Ja apemaya, sem pomislila na to, ker je bik na seznamu. Ampak ni bilo vetra. Bil je prepih. Zelo dobro sem ga čutila in tudi kopalnico sem zelo jasno videla.
Quote from: Regina on January 20, 2009, 10:01:05 PMJa apemaya, sem pomislila na to, ker je bik na seznamu. Ampak ni bilo vetra. Bil je prepih. Zelo dobro sem ga čutila in tudi kopalnico sem zelo jasno videla. a bi bila lahko pralnica Regina