Nenavadno. Ne govorimo le o vesoljcih. To je svet. Nenavaden kajpak. > Angelski svet

Angelska sporočila

<< < (57/68) > >>

Azra:

--- Quote from: Gaja on August 13, 2009, 10:18:31 PM ---
--- Quote from: Azra on August 13, 2009, 09:25:31 PM ---Ne vem kam naj tole vtaknem ... ali so vilinski kljuci kaj bolj mocni, ce jih kupis v knjigarni ali sam naredis? In, ce jih kupis ... moras aktivirat?
Hvala  ang:

--- End quote ---

Azra, jaz ti svetujem, da ga narediš kar sama, ker boš vanj vnesla svojo energijo in še bolj pripomogla k njegovemu delovanju.

:-* Gaja

--- End quote ---

Jaz imam kar dva v denarnici za denar oz obilje, en pobarvan, drug ne ... je kaj narobe, ce imam dva?
Pa tudi za ljubezen sem naredila, ampak je v predalu in ga nimam pole sebe, na tak nacin ucinkuje?

taja6:
tukaj smo že pisali o vilinksih simbolih Azra  ;)

http://www.nenavadno.com/forum/index.php/topic,990.0.html

nensi:
Prosim punce, z veseljem še kdaj. Nočko.  ang:

neely18:

--- Quote from: nensi on August 13, 2009, 09:41:58 AM ---Očistite se, vseh strahov, nizkih energij, dogodkov iz preteklsti, ki vas obremenjujejo in vam ne dajo dihati, pa čeprav se tega zavestno mogoče niti ne zavedate.
Naredite inventuro in nepotrebno odpeljite na smetišče zgodovine.

Hvaležni si boste za to.
Dihajte in se nadihajte novih, svežih energij, svetlobe ki utira pot v prihodnost.

Srečno na potovanju.  ang:

--- End quote ---

Hvala Nensi, da nas spomniš, kako radi kdaj pozabimo nase (vsaj jaz, priznam  ;) :P ).  :-*

neely18:
(na hitro, pred akcijo  :D )

Danes iz "vrst" Boginj.

BAST
Neodvisnost

Vaša neodvisnost je temelj vaše moči in uspeha. Zaupaj!  :-* ang:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version