Dragi Andres,
Ti si res dokaz tega, da preberemo tisto, kar pričakujemo in da je branje zgolj ugibanje. Si me pa resnično nasmejal. 
Goga
Ampak res, meni se je že večkrat zgodilo, da sem videla, prebrala tisto, kar sem pravzaprav domnevala, da bom... In dvakrat sem videla drugačno sliko in to bi lahko pustilo posledice. Na primer, videla sem cesto, kot je bila speljana pred preureditvijo. In nekomu odvzela prednost... Sreča, da se je dobro končalo.
Goga, nisi imela nikoli težav s hrano? Nikoli želje po preveč hrani, po prehrambenih razvadah? Jaz sem imela težave, s hrano nadomeščala že kaj... Se slabo počutila potem tako zaradi slabe vesti, da se redim kot zaradi obremenjenosti telesa z odvečno hrano, s kilogrami... Skozi leta sem se ujela, našla pot, po kateri hodim z nekaj odstopanji. Ker hrana je res vrsta odvisnosti - ni nujno, dostikrat pa. Zadovoljna sem, če se ne bi pazila, bi hitro imela veliko preveč. Nisem pa zadovoljna, ker se mi "pregrehe" v prehranjevanju takoj poznajo. In kdo poreče, pa kaj, važno je, kakšen si po srcu. Ni tako. Meni je pravilna telesna teža, pa manj hrane pomembno, ker se dobro počutim in sem polna energije...
Sem se pa pred kratkim odvadila pit kavo, pila sem jo pa sicer kakšnih 5 let, eno do dve na dan. Prav fajn mi je, ko je nič več ne pogrešam.