Sem mislil, da bo tale tem bolj zanimiva, toda opažam, da ste nekateri med vami pred leti in pred kratkim napisali, da nekam greste, ni pa prišlo do globoke razprave. No, Imfirita je po moje hotela samo povedati, da ji plača pot na Kitajsko partnersko podjetje, šele kasneje pa da je to vzela sodelavka, ki ji je bilo prvotno namenjeno.
Sam sem se pred nekaj minutami bookiral za 10. oktobra, vendar zaradi nastalih komplikacij pri veznih letalih pridem v Slovenijo komaj 11. opoldne.
Sicer pa verjamem, da so potovanja odvisna od vsakega posameznik, kaj in koliko se komu zdi malo ali veliko potovanje. Sam se se počutim kot da letos še nisem nič potoval, toda spomnil sem se nehote, da je za menoj 5000 kilometrov lokalnega turizma. hmm.
Glede na temo, ki sem jo že večkrat zaslidil sem tako tudi sam pogledal kaj imam 10.10. v tranzitih. Pravzaprav v deveti hiši nič, je pa zato v tretji :So

in

. Seveda bom obiskal tudi sestro, vendar je zanimivo, da so moji sošolcii iz osnovne šole pripravljeni ponoviti srečanje ob obletnici valete, ko se jaz pojavim tam. Nakljućja ni, zato torej tudi toliko bolj polna hiša to pot in ne junija, ko so dejansko tudi praznovali. No, tistikrat bom imel karto kot vsi vi na nekaterih predelih prazno, a je res, da so že takoj zatem v četrti hiši

. Dedoval kajpak ne bom, a je res, da grem med drugim tudi k staršem in še lepo zna biti.
Andres