Author Topic: POTOVANJA IN ASTROLOGIJA  (Read 25675 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: POTOVANJA IN ASTROLOGIJA
« Reply #90 on: August 04, 2009, 10:40:29 AM »
Kaj ni vseeno Misti  ;)

Ko se je Iza začela učiti pri meni astrologijo, sem gledala od sina karto. Pa mi je kanilo, da je alergičen na bučno seme. Je skor padla dol  ;D ;D ;D

Vse je zapisano. Sam mi vsega ne vidimo. Ali pa vsaj ne vedno  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #91 on: August 12, 2009, 07:25:53 PM »
Kaj ni vseeno Misti  ;)

Ko se je Iza začela učiti pri meni astrologijo, sem gledala od sina karto. Pa mi je kanilo, da je alergičen na bučno seme. Je skor padla dol  ;D ;D ;D

Vse je zapisano. Sam mi vsega ne vidimo. Ali pa vsaj ne vedno  ;)

Wow Tea  :o ljudje okol tebe niti prikrit kaj ne morjo.  ;D  ;)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #92 on: August 12, 2009, 07:52:41 PM »
Upam, da nisem preveč sitna  ::) a še vedno ne razumem, zakaj se pri meni gleda Rak, ( ki je vrinjen v 11. h. ) za povezavo s tujino, možen dom v tujini... 11 . hiša tudi o tem govori ali kako  ::)

Hvala Tea

No dobro da si včasih "sitna" tipična devica  ;D ;). Očitno sem gledala kakšno drugo karto. Oprosti. Gledala sem na brzino in očitno smeškala še kaj drugega zraven.

Še enkrat oprosti ker sem kravžljala tvoje možgane

hehehe  :D kje sem zdaj jaz  ::)  :D torej za dom, tujino, potovanja  oz. povezavo gledam  4., 9. hišo, planete v njih, znamenja oz. vladarje. In to je to. :)

kaj bi se opravičevala, Tea..itak smo mi tisti, ki ti kravžljamo tvoje možgane  ;)

p.s. čisto me miksaš s tvojim ne/avatarjem - sem mislila, da mi Mojzes piše  :D

ne boš verjela, ne morem odpret tvoje karte, se mučim že kar nekaj časa

Avatar bo zdaj tak. Sem dobila angelski napotek, da se moram odeti v živahne barve  ;D

Če je 4 hiša povezana z 9 ali jupitrom na nek način, potem je tujina vključena v to domeno.
Mi smo proučevali potovanja in skozi to prišli seveda do 4 hiše.

Če pa gledamo dom kot tak, pa izhajamo iz 4 hiše /rak, luna/

Če ima nekdo raka ali luno v 6 hiši ... bo doma v svoji službi npr. če v 3 bo doma na ulici, med prijatelji, vedno s telefonom v roki .... če v 9 pa se bo v tujini počutil kot doma. In pri Gogi je vladar 9 rak in luna gre v 4. Torej tu z gotovostjo lahko trdimo, da je v tujini doma.

In Luno v 11. Hisi ... doma med prijatelji, znanci ... ? Po potovanjih vedno pogresam ljudi, druzbo, ki sem jo tam imela in malokdaj kraj kot tak. Vse mi zaznamuje 11. hisa, ponavadi v kombinaciji s 5.  :D
Kam bi me nabjbolj prvlacilo odpotovat ... nimam. Izbrana morda Skotska, zaradi misterioznosti, gradovi, skotsko visavje itd, tudi Irska, ali kraji kjer so jezera ... Ter velika mesta: Tokyo, Dubai, Moskva itd. Steklo, velike stolpnice, gneca, dogajanje ...
 ang:
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #93 on: August 15, 2009, 09:42:34 PM »
..Tea, pišeš neklaj o alerigji, je mozno,da oseba, človek ni alergičen na nič" ? piše tudi to ,tko... ang:
let it be

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #94 on: August 17, 2009, 07:32:10 AM »
..Tea, pišeš neklaj o alerigji, je mozno,da oseba, človek ni alergičen na nič" ? piše tudi to ,tko... ang:

seveda je možno

alergija je pod vladavino saturna in merkurja ... če sta v dobrih odnosih v karti in na sploh dobro postavljena, potem to ne bo naša tema
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Mojzes

• Uporabnik
  • **
« Reply #95 on: August 18, 2009, 05:01:24 PM »
pa seveda in to je to, hvala
let it be

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #96 on: August 29, 2010, 06:09:39 PM »
Jaz bom pa doma ostaala, jaz bom pa doma ostala, jaz bom pa doma ostaala suhe žemlje ribala ;D :D

Ne boš ostala doma. T Urana ti pride na Merkurja v 9 hišo in te bo nepričakovano kapultiralo kam ....... /v tujino/ ;)

Hmmm glede na to, da se tale T :U ponovi v novembru, ali to pomeni, da me bo spet skatapultiralo v tujino? Sicer sem dobila blazno ugodno vabilo za 2 tedna (Kanarski otoki ::) ), pa ne bom šla, saj mi je za 2 tedna "skliznit", pa pustit otroka in žvale čista znanstvena fantastika :-\. Me mika, priznam. Super družba, čisto preugodna cena pa še toplo otočje... Uf fantazija ;D Če gledam tako po  :U pa itak ni to-to, saj ni nepričakovano, če so me povabili že zdaj :D ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #97 on: August 29, 2010, 06:24:30 PM »
 :U vedno preseneča, udari prej ali kasneje in ne nujno takrat, ko gre za eksakten aspekt  ;) vsaj takšne so moje izkušnje z njim

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #98 on: August 29, 2010, 06:31:57 PM »
Ma Tejka pejdi, če ne pa daj meni to dobro ponudbo hahaha. Ne res pojdi, sej otroci so dosti stari, pa očete majo tud  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #99 on: August 29, 2010, 06:39:16 PM »
Heh dvomim Jane... Tudi če moj vzame Sama, pa mami Tomaža in mace, še vedno ni nikogar, ki bi Thebo ven peljal in na kliniki namesto mene delal (če sem delala že s 40 vročine, ker za en dan ni bilo nikogar, ki bi prišel, potem mi je nekako jasno kako bi bilo iskat za 2 tedna).
In če mi recimo uspe speljat, bi v najboljšem primeru poslušala (ali pa vsaj dobivala preko pogledov) očitke še najmanj dve leti... Bomo videli kaj mi prinese striček :U Verjetno spet kakšno enodnevno pot do Avstrije.
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #100 on: August 29, 2010, 06:41:21 PM »
Če si ful želiš si nathetiraj  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #101 on: August 29, 2010, 06:47:52 PM »
Ti veš, thetkam bolj simpl zadeve, ker sem se parkrat že fino "zathetkala" ::). Be careful what you wish for... in bodi natančen pri manifestacijah itd... Vedno pozabim na kaj pomembnega in se potem praskam po buči ;D
Če vzamem primer manifestacije avta... Naštudirala obliko, barvo, znamko, barvo notranjosti,... in dobila za darilo od kolegičinega fanta modelček ::) Jah menda če nisem nathetkala, da ga vozim ::) ;D :D Pa ta je taka banalna...

Sploh pa si znam z nekontroliranimi mislimi in gofljo večkrat kaj "krasnega" zacoprat ;D
« Last Edit: August 29, 2010, 06:49:57 PM by Tejka »
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #102 on: September 02, 2010, 03:27:57 AM »
Sem mislil, da bo tale tem bolj zanimiva, toda opažam, da ste nekateri med vami pred leti in pred kratkim napisali, da nekam greste, ni pa prišlo do globoke razprave. No, Imfirita je po moje hotela samo povedati, da ji plača pot na Kitajsko partnersko podjetje, šele kasneje pa  da je to vzela sodelavka, ki ji je  bilo prvotno namenjeno.
Sam sem se pred nekaj minutami bookiral za 10. oktobra, vendar zaradi nastalih komplikacij pri veznih letalih pridem v Slovenijo komaj 11. opoldne.   

Sicer pa verjamem, da so potovanja odvisna od vsakega posameznik, kaj in koliko se komu zdi malo ali veliko potovanje. Sam se se počutim kot da letos še nisem nič potoval, toda spomnil sem se nehote, da je za menoj 5000 kilometrov lokalnega turizma.  hmm. 

Glede na temo, ki sem jo že večkrat zaslidil sem tako tudi sam pogledal kaj imam 10.10. v tranzitih. Pravzaprav v deveti hiši nič, je pa zato v tretji  :So  :Me in :Sa.   Seveda bom obiskal tudi sestro, vendar je zanimivo, da so moji sošolcii iz osnovne šole pripravljeni ponoviti srečanje ob obletnici valete, ko se jaz pojavim tam.  Nakljućja ni, zato torej tudi toliko bolj polna hiša to pot in ne junija, ko so dejansko tudi praznovali.   No, tistikrat bom imel karto kot vsi vi na nekaterih predelih prazno, a je res, da so že  takoj zatem v četrti hiši  :Lu  :Ve  :Ma. Dedoval kajpak ne bom, a je res, da grem med drugim tudi k staršem in še lepo zna biti.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858