Author Topic: Skupinsko zdravljenje, četrti del.  (Read 109665 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
Re: Skupinsko zdravljenje, četrti del.
« Reply #360 on: June 10, 2010, 02:07:26 AM »
Hvala vsem za podporo  :-* :-* :-*

Stanovanje sem se pospricala z esencami in ta zenska je bila ful zainteresirana (jo tud oba z mojim poznava se iz solskih dni, vendar se od takrat nismo videli..kak je svet majhen). Zdej je pa tak, da midva cakava se enga resnega, da se odloci do petka, ce bo uspel zbrat denar, ce ne javiva njej in vem, da se bo to speljalo tak kot je v najvisje dobro vseh  ang:

Definitivno je boljs imet dva interesenta kot nobenga  :)
V petek javim kdo je kupec  ;)

Odlično... :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #361 on: June 11, 2010, 02:01:00 AM »
Priporočam. da se odpre novo temo z istim naslovom, peti del.

Vaš portir.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #362 on: June 11, 2010, 09:48:07 AM »
Andres,

najbolje, da jo kar odpreš  :)

drugače pa bi jaz na tem mestu prosila nekaj. Jutri med 9 in 12 imam izpit. In to celo takega, ki ga delam že v četrte  :-\

Bi lahko prosila za malce podpore? Gre se za tuji jezik in pišem spis, 300 besed, v celotnem spisu pa lahko naredim zgolj 6 napak, drugače ga ne naredim.
9ZK 674

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #363 on: June 11, 2010, 04:59:42 PM »
Andres,

drugače pa bi jaz na tem mestu prosila nekaj. Jutri med 9 in 12 imam izpit. In to celo takega, ki ga delam že v četrte  :-\

Bi lahko prosila za malce podpore? Gre se za tuji jezik in pišem spis, 300 besed, v celotnem spisu pa lahko naredim zgolj 6 napak, drugače ga ne naredim.

A rabiš teh 6? A ne bi kar brez raje?
Izpuli vse potencialne napake pa zmanifestiraj popoln spis brez napak.  ;)

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #364 on: June 11, 2010, 06:32:23 PM »
Andres,

A rabiš teh 6? A ne bi kar brez raje?
Izpuli vse potencialne napake pa zmanifestiraj popoln spis brez napak.  ;)

Nensi, prav imaš  :D
9ZK 674

Offline Luna

• Mojster
« Reply #365 on: June 11, 2010, 09:49:28 PM »
Sem zraven:)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #366 on: June 12, 2010, 12:02:58 AM »

Bomo mislili nate na seminarju i n ti pošljemo ljubezen med uvodno molitvijo. :D :-* :-* :-*
www.theta.si
DZK 519

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #367 on: June 12, 2010, 09:05:06 AM »
Pošiljam  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #368 on: June 12, 2010, 06:33:10 PM »
Hvala vsem!  :-* :-* :-*
9ZK 674

Offline Gaia

• Splet. Simbol
    • www.theta.si
« Reply #369 on: June 12, 2010, 10:08:18 PM »
Če ima kdo čas, lahko pride jutri ob 17. na brezplačno skupinsko zdravljenje po nadaljevalnem Theta Healing seminarju v Celju, Plinarniška 4, ESDAMBEILA. Prijave: 041 67 44 88.
www.theta.si
DZK 519

Offline Renata

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #370 on: June 14, 2010, 10:34:23 PM »
Lep pozdravček! :)

Odkar sem se na tem forumu zanimala za Theta Healing delavnice in tudi dve obiskala, nisem bila kaj preveč pridna z pisanjem postov,do danes, ko se je oglasil moj 'Notranji hipohonder' :). Ne vem, če tole spada pod 'skupinsko zdravljenje', vendar nisem našla trenutno nobene druge teme, kamor bi lahko uvrstila svoje jamranje.
Namreč...pribl. 2 meseca in pol se ponoči potim, zjutraj pa me malo peče grlo (sprva je izgledalo, kot da je povezano menstrualnim ciklom, sedaj je pa približno kak mesec in pol konstanto vsako noč). 'Gor' sem sicer že spraševala zakaj gre, vendar sem se po tistem kar sem videla malo ustrašila in potem ni šlo več:) Mogoče komu od vas uspe kaj 'najti'?
Potem pa še druga zadevščina... Kak teden nazaj sem fasala klopa. Ravno teden po tem (se pravi - včeraj) sem dobila glavobol, boleče oči (ko jih premikam), 'išjas' ali nekaj podobnega se mi seli po hrbtu in zatečeno oko na vse zgodaj zjutraj. Lahko je 'samo' klima reakcija, obstaja pa mini varianta da gre za kak klopni meningitis…
Ker grem v nedeljo na trip v Nemčijo (za en teden), sem malo v dilemi kaj naj naredim in zato se je tudi mala panika prikazala na obzorju :D Je pa seveda nasvet vsakega 'razumnega' zemljana : 'pojdi takoj k zdravniku po antibiotike, saj nimaš nič zgubiti.' (čeprav pri meningitisu samo blažijo simptome).  Kakšen nasvet z vaše strani?
Sama sem sicer že takoj po tem, ko sem klopa odstranila čistila strupe, pošiljala ljubezen, transformirala prepričanja v zvezi z zdravjem, poskusila biti čimbolj pure ‘n easy itd, glede potenja pa isto (+uravnovešanje hormonov)  vendar zaenkrat še ni prijelo. Je pa res, da mi ‘stric’ ne pove točno zakaj gre in kako zadevo poštimati. Zato se s tem doooooolgim postom obračam na vas Thetkice in Thetkaši, če kdo dobi kak ‘preblisk’. Najlepša hvala že v naprej!

P.S. Se je kdo od vas že kdaj 'ukvarjal' s klopnim meningitisom?

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #371 on: June 15, 2010, 03:50:34 AM »
Lep pozdravček! :)

Odkar sem se na tem forumu zanimala za Theta Healing delavnice in tudi dve obiskala, nisem bila kaj preveč pridna z pisanjem postov,do danes, ko se je oglasil moj 'Notranji hipohonder' :). Ne vem, če tole spada pod 'skupinsko zdravljenje', vendar nisem našla trenutno nobene druge teme, kamor bi lahko uvrstila svoje jamranje.
Namreč...pribl. 2 meseca in pol se ponoči potim, zjutraj pa me malo peče grlo (sprva je izgledalo, kot da je povezano menstrualnim ciklom, sedaj je pa približno kak mesec in pol konstanto vsako noč). 'Gor' sem sicer že spraševala zakaj gre, vendar sem se po tistem kar sem videla malo ustrašila in potem ni šlo več:) Mogoče komu od vas uspe kaj 'najti'?
Potem pa še druga zadevščina... Kak teden nazaj sem fasala klopa. Ravno teden po tem (se pravi - včeraj) sem dobila glavobol, boleče oči (ko jih premikam), 'išjas' ali nekaj podobnega se mi seli po hrbtu in zatečeno oko na vse zgodaj zjutraj. Lahko je 'samo' klima reakcija, obstaja pa mini varianta da gre za kak klopni meningitis…
Ker grem v nedeljo na trip v Nemčijo (za en teden), sem malo v dilemi kaj naj naredim in zato se je tudi mala panika prikazala na obzorju :D Je pa seveda nasvet vsakega 'razumnega' zemljana : 'pojdi takoj k zdravniku po antibiotike, saj nimaš nič zgubiti.' (čeprav pri meningitisu samo blažijo simptome).  Kakšen nasvet z vaše strani?
Sama sem sicer že takoj po tem, ko sem klopa odstranila čistila strupe, pošiljala ljubezen, transformirala prepričanja v zvezi z zdravjem, poskusila biti čimbolj pure ‘n easy itd, glede potenja pa isto (+uravnovešanje hormonov)  vendar zaenkrat še ni prijelo. Je pa res, da mi ‘stric’ ne pove točno zakaj gre in kako zadevo poštimati. Zato se s tem doooooolgim postom obračam na vas Thetkice in Thetkaši, če kdo dobi kak ‘preblisk’. Najlepša hvala že v naprej!

P.S. Se je kdo od vas že kdaj 'ukvarjal' s klopnim meningitisom?

Renata.  Po moje ti sploh nimaš klopnega meningitisa.  Prej bo nekaj s črevesjem, zato če se naješ suhih sliv boš tako še v Nemčijo šla brez problema.   Pa še nekaj. Če imate pri vas doma v kleti kakšno gajbo krompirja, oziroma nasploh gajbo je tam gor tudi kakšen napis, nalepka, morda celo z roko napisano.  Tam ti piše kako se moraš še zdraviti in spoznala boš, da ni nobenega klopnega meningitisa.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Mitra

• Novinec
  • *
« Reply #372 on: June 15, 2010, 09:02:39 AM »
Težave so s kislino v želodcu in na hrbtu imaš neko breme, ki ga s seboj vlačiš že kar nekaj časa.
Normalno da občutki ko klopa izvlečeš, niso ravno idealni, ampak ti ni pustil kakega spominka za bolezensko stanje.

Če pa boš razmišljala v to smer da je še vseeno mogoče klopni menengitis, pa ni izključeo da dobiš še kakšnega krvosesa, kateri te pa lahko okuži.
Zatorej misli pozitivno in uspela boš.

PS: Gajbe krompirja se pa le ne brani ;D ;D ;D
Po poti stopaj pokončno, in pogled usmeri v nebo, da lahko vidiš kakšen zaklad ti Bog polaga na pot po kateri hodiš.

Offline Renata

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #373 on: June 15, 2010, 08:57:06 PM »
Hvala Andres In Mitra! 
Sem šla k babici v klet malo gajbe pregledat ;) vendar nisem našla nobenega napisa. Je pa res, da je bilo zraven gajb cel kup starih revij, kjer bi mogoče lahko našla kaj, vendar jih je bilo toliko, da bi v vsaki najbrž našla kaj zase :D. Drugače pa sta me pomirila! Vse kar sta videla je drži. Je pa res, da so ti simptomi (vsaj hrbet in kislina) že kar stalnica. Zaskrbelo me je bolj zaradi glave in oči, ki so vsaj pri meni ponavadi znak kakega predgripoznega stanja ali česa podobnega. Sicer se pa strinjam... Krompir in pozitivna naravnanost pa bo vse okej!
Še enkrat hvala!

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #374 on: June 15, 2010, 09:29:02 PM »
Gajbe pri babici sploh ne držijo. Morajo biti tvoje gajbe v kleti. Če pa živiš pri babici, naj bi bile gajbe vsaj tvoja last da bi formula držala.  Ta stari časopisi pa tudi niso tisto, kar bi te ta trenutek zanimalo. Pravzaprav si napisala, da je na tvoji strani le nekoliko panike nastalo. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858