Lep pozdravček!

Odkar sem se na tem forumu zanimala za Theta Healing delavnice in tudi dve obiskala, nisem bila kaj preveč pridna z pisanjem postov,do danes, ko se je oglasil moj 'Notranji hipohonder'

. Ne vem, če tole spada pod 'skupinsko zdravljenje', vendar nisem našla trenutno nobene druge teme, kamor bi lahko uvrstila svoje jamranje.
Namreč...pribl. 2 meseca in pol se ponoči potim, zjutraj pa me malo peče grlo (sprva je izgledalo, kot da je povezano menstrualnim ciklom, sedaj je pa približno kak mesec in pol konstanto vsako noč). 'Gor' sem sicer že spraševala zakaj gre, vendar sem se po tistem kar sem videla malo ustrašila in potem ni šlo več

Mogoče komu od vas uspe kaj 'najti'?
Potem pa še druga zadevščina... Kak teden nazaj sem fasala klopa. Ravno teden po tem (se pravi - včeraj) sem dobila glavobol, boleče oči (ko jih premikam), 'išjas' ali nekaj podobnega se mi seli po hrbtu in zatečeno oko na vse zgodaj zjutraj. Lahko je 'samo' klima reakcija, obstaja pa mini varianta da gre za kak klopni meningitis…
Ker grem v nedeljo na trip v Nemčijo (za en teden), sem malo v dilemi kaj naj naredim in zato se je tudi mala panika prikazala na obzorju

Je pa seveda nasvet vsakega 'razumnega' zemljana : 'pojdi takoj k zdravniku po antibiotike, saj nimaš nič zgubiti.' (čeprav pri meningitisu samo blažijo simptome). Kakšen nasvet z vaše strani?
Sama sem sicer že takoj po tem, ko sem klopa odstranila čistila strupe, pošiljala ljubezen, transformirala prepričanja v zvezi z zdravjem, poskusila biti čimbolj pure ‘n easy itd, glede potenja pa isto (+uravnovešanje hormonov) vendar zaenkrat še ni prijelo. Je pa res, da mi ‘stric’ ne pove točno zakaj gre in kako zadevo poštimati. Zato se s tem doooooolgim postom obračam na vas Thetkice in Thetkaši, če kdo dobi kak ‘preblisk’. Najlepša hvala že v naprej!
P.S. Se je kdo od vas že kdaj 'ukvarjal' s klopnim meningitisom?