Author Topic: Progresivna Luna  (Read 104164 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Progresivna Luna
« on: August 03, 2011, 03:22:50 PM »
Tukaj bi rada, da malo napišemo opazovanja kaj se nam je dogajalo v času P  :Lu.
Sem opazovala svojo P  :Lu:ov in sedaj v  :B.
Skratka, ko je bila v  :ov mi je delala  :op na N  :Lu in bila je v  :kon z N :Sa.
To je bil čas res ogromnega zrcaljenja, učenja, kazanja kdo sem, kakšna so moja čustva in to rpeko partnerskega odnosa (2 in 8 hiša).Res sem v partnerju videla vse tisto kar mi gre strašno na živce in ugotovila, da vse to sem bila prej tudi sama, je moglo priti obdobje, ko sem to dobila takorekoč servirano na krožniku. Izkušnja je bila zelo močna in zame težka, čisto  :ov ;D.
No, potem je prišla P :Lu:B in začelo se je bolj ležerno, če ne že kar leno obdobje, z obilo užitki :D
V tem obdobju sem se uspela zrediti za 5 kg :o :o Vedno bila prej presuha kot premočna, tako da sama sebi ne morem verjeti kako mi je uspelo pridobiti te kg ;D, ki kar nočejo iti dol ::)
Bom še malo počakala, sedaj prihaja obdobje P :Lu:dv pa da vidimo kaj mi le-to prinese.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Progresivna Luna
« Reply #1 on: August 03, 2011, 03:24:34 PM »
Super, Sanjalka!
Zelo dobrodošlo za vse nas, ki smo bolj lunjeni.  ;)

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
« Reply #2 on: August 03, 2011, 04:58:55 PM »
Tukaj bi rada, da malo napišemo opazovanja kaj se nam je dogajalo v času P  :Lu.
Skratka, ko je bila v  :ov mi je delala  :op na N  :Lu in bila je v  :kon z N :Sa.
To je bil čas res ogromnega zrcaljenja, učenja, kazanja kdo sem, kakšna so moja čustva in to rpeko partnerskega odnosa (2 in 8 hiša).Res sem v partnerju videla vse tisto kar mi gre strašno na živce in ugotovila, da vse to sem bila prej tudi sama, je moglo priti obdobje, ko sem to dobila takorekoč servirano na krožniku.

Me zanima sanjalka, kako si preživljala opozicijo med tranzitnim uranom in rojstnim. Glede na to, da je bila na udaru prva in sedma hiša, bi rekla, da prinaša v odnos prav uran precej nemira, marsikje še bolj raztura??

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #3 on: July 26, 2012, 01:43:47 PM »
To je bil čas res ogromnega zrcaljenja, učenja, kazanja kdo sem, kakšna so moja čustva in to rpeko partnerskega odnosa (2 in 8 hiša).Res sem v partnerju videla vse tisto kar mi gre strašno na živce in ugotovila, da vse to sem bila prej tudi sama, je moglo priti obdobje, ko sem to dobila takorekoč servirano na krožniku. Izkušnja je bila zelo močna in zame težka, čisto  :ov ;D.
No, potem je prišla P :Lu:B in začelo se je bolj ležerno, če ne že kar leno obdobje, z obilo užitki :D
V tem obdobju sem se uspela zrediti za 5 kg :o :o Vedno bila prej presuha kot premočna, tako da sama sebi ne morem verjeti kako mi je uspelo pridobiti te kg ;D, ki kar nočejo iti dol ::)
Bom še malo počakala, sedaj prihaja obdobje P :Lu:dv pa da vidimo kaj mi le-to prinese.

sanjalka, in kako si doživela P v :dv ? Zdaj si verjetno od vsega " letanja " izgubila tiste kg, ki si jih pod  :B pridobila  ;)

moj mož je lani dal skozi P  :Lu:B, a je shujšal 17 kg..vendar je to po mojem brez dvoma posledica  težke :Sa  šole, ki še traja...avgusta letos še T  :Sa  :op:Sa ( 6.-12.hiša )  :-\:Lu pa je že na sredi  :dv ( res je bilo oz. je še ogromno krajših poti, komunikacijem, dogovarjanj itd... )

meni pa se bo kmalu P  :Lu preselila v 5. hišo in v znamenje  :ko, a imam občutek kot da sem že sedaj dala skozi  :ko ... zanimivo mi je to, da ravno v obdobju P  :Lu:st nisem potovala, je pa res, da sem urejala papirologijo s tujino, kar bi lahko tudi šlo v to domeno....
« Last Edit: July 26, 2012, 01:46:17 PM by taja6 »

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #4 on: July 26, 2012, 01:58:11 PM »
To je bil čas res ogromnega zrcaljenja, učenja, kazanja kdo sem, kakšna so moja čustva in to rpeko partnerskega odnosa (2 in 8 hiša).Res sem v partnerju videla vse tisto kar mi gre strašno na živce in ugotovila, da vse to sem bila prej tudi sama, je moglo priti obdobje, ko sem to dobila takorekoč servirano na krožniku.

Me zanima sanjalka, kako si preživljala opozicijo med tranzitnim uranom in rojstnim. Glede na to, da je bila na udaru prva in sedma hiša, bi rekla, da prinaša v odnos prav uran precej nemira, marsikje še bolj raztura??

Tole sem pa spregledala. Ja opozicija med T in N  :U (1.in 7. hiša), mi je prinesla ločitev in to nenadno, ne planirano, tako ki je šokirala mene samo in vse ostale, skratka čisto Uransko :)
Je pa potem sam T  :U pirnesel precej sprememb v pogledu na partnerstvo, precej svobode je bilo potrebne enkrat z moje strani, enkrat s partnerjeve, skratka osvobajanje preko partnerstva.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #5 on: July 26, 2012, 02:05:53 PM »

sanjalka, in kako si doživela P v :dv ? Zdaj si verjetno od vsega " letanja " izgubila tiste kg, ki si jih pod  :B pridobila  ;)

moj mož je lani dal skozi P  :Lu:B, a je shujšal 17 kg..vendar je to po mojem brez dvoma posledica  težke :Sa  šole, ki še traja...avgusta letos še T  :Sa  :op:Sa ( 6.-12.hiša )  :-\:Lu pa je že na sredi  :dv ( res je bilo oz. je še ogromno krajših poti, komunikacijem, dogovarjanj itd... )

meni pa se bo kmalu P  :Lu preselila v 5. hišo in v znamenje  :ko, a imam občutek kot da sem že sedaj dala skozi  :ko ... zanimivo mi je to, da ravno v obdobju P  :Lu:st nisem potovala, je pa res, da sem urejala papirologijo s tujino, kar bi lahko tudi šlo v to domeno....

Ah, izgubila sem 2 kg, sem mislila, da bom več, ampak zdaj pravijo, da sem šele normalna ;D :laugh: Da sem bila prej presuha :) Sedaj, ko imam P :Lu:dv, ja včasih ne vem kje se me drži glava, skačem od enega projekta k drugemu, vsega se hitro naveličam, nič me zares ne pritegne, bi kar vse po malem, več je komunikacije in mislim,d a tudi veliko več pišem na tem forumu ;D:Lu mi je šla čez MC in je sedaj v 10. hiši, tako da se mi dogaja na službenem področju, dobila sem nove zadolžitve,imam veliko več dela, še več komuniciranja in hecno, ravno ko je bila P  :Lu točno na MC-ju v  :dv sem imela en intervju za  TV in imela objavljen intervju v neki reviji. Nič posebnega, ampak vseeno, meni moja  :Lu kar deluje. Saj je vladar mojega  :So,  :Ma in  :Ve :)

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #6 on: July 26, 2012, 02:56:55 PM »

Tvoja P  :Lu:st je zasedala 4.hišo, področje doma, tvoje notranjosti, tako da področje, hiša ni potovanje, ampak je dom, tvoje notranje globine, lahko si se poglabljala vase, širila svoja notranja obzorja, razreševala družinsko karmo, se osvobajala korenin...
Ja, Taja P :Lu v 5. hiši-a bo dojenček :-*  Nekaj novega se bo rodilo (5.hiša) in zahtevalo bo trdnost, urejenost, status, tudi odrekanje...

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #7 on: July 26, 2012, 03:05:39 PM »
ja to je res sanjalka, kar se je dogajalo ...vse je bilo v znamenju, kako udejaniti skupno gnezdece ( vse je bilo v povezavi dom(4.h.) in tuijna( :st ), družino, vmes pa ogromno izzivov, preprek, lekcij, učenja ( družinska karma? ).. tudi na dojenčka, širjenje družine smo močno upali  ;) če bo/ ko bo, bo prav...kot je zapisano oz. namenjeno  ;)

« Last Edit: July 26, 2012, 03:12:40 PM by taja6 »

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #8 on: August 05, 2012, 02:01:34 PM »
najboljša je bila pa P luna v  :st...kako svobodna sem bila tiste dve leti in pol...super sem se počutila v svoji koži, veliko novih ljudi spoznala, čist druga jaz sem bila...celo nekaj avanturic sem si privoščila....

Oooo, to imam pa jaz zdaj!  8)
9ZK 656

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #9 on: August 05, 2012, 02:08:47 PM »

nekje sem prebrala, da ko menja P  :Lu  znemenje, da pride  do večjih sprememb v lifu? a to drži???

mislim da DA, a tudi ko P  :Lu menja hišo

Offline taja6

• Splet. Simbol

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #11 on: August 05, 2012, 03:40:57 PM »

PROGRESIRANA LUNA V ASPEKTIH
http://www.rojstna-karta.si/progresirana_luna_v_aspektih.html

Ne vem sicer čigava je ta spletna stran, je pa več kot očitno nekje skopirana in prevedena preko kakšnega googla...  :-X
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #12 on: August 05, 2012, 06:55:10 PM »
Ja, je kopija caffeastrology...

Totalni google translate.
9ZK 674

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #13 on: August 06, 2012, 01:20:20 PM »
Če se ne motim, je ravno prehod P  :Lu iz 12. v 1.hišo pomembnejša prelomnica  ;)
« Last Edit: August 06, 2012, 02:07:46 PM by taja6 »

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #14 on: August 06, 2012, 04:48:36 PM »
Meni je hišo ravno menjala, pa za zdaj ne opazim nekih sprememb ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna