Nensi, moja draga 
še jaz prosim...
objem in hvala 
Energijsko polje je še bolj kot fizično občutljivo za bolečino, samo ponavadi tega ne čutimo v tako materializirani obliki in to zanemarjamo, ter stvari mentalno predelamo, popredalčkamo, energijsko bolečino pa potlačimo čimgloblje, nekam v nepovrat, da ja ne bi spet bolelo in skelelo.
Ostanki bolečin zaradi močnih negativnih čustev, s katerimi se nismo do konca soočili in jih sprejeli potem povzročajo težave v energijskih sferah našega bivanja, energijsko bivajo v celicah našega fizičnega telesa ot blokade, bolečine, anomalije in bolezni vseh mogočih in nemogočih oblik.
Hitreje kot jim verbalno nalepimo neko oznako in jih "uredimo" bolj površno se jim posvetimo na energijskih in ostalih nivojih.
Karkoli je bilo, bilo je z namenom, bolelo je in še boli, odpri se bolečini in jo predihaj, prejokaj ali pre..., karkoli, le ne zaklepaj je vase in ne beži pred njo.
Prišla je, da v tebi sproži obrambne mehanizme, te nauči da verjameš lahko le sebi in svoji presoji, pa še to le, če si v popolnem ravnovesju in stiku s samo seboj - vse ostalo je le iluzija na različne načine. Ko se do zadnjega diha, do zadnjega kotička, kjer še boli soočiš in sprejmeš bolečino, pa ugotoviš, da je tudi ta le iluzija, tako zelo pa boli zato, ker se zakrčimo in zapremo srce in se ujamemo v tisto, pred čemer bi želeli zbežati.
Dihaj in dihaj in še mal dihaj in minilo bo, hitreje kot si misliš.
Objem draga moja, nočko.